Mestarinkatu 15, Turku (Martti)

289 000 € 27 m² 2h+2xkph + wc + vh (Yj. hh)
Velaton hinta 289 000 €
Hoitovastike 126,90 €/kk
Asuinpinta-ala 27 m²
Huoneita 2
Kerros 3
Rakennusvuosi 1924
Tyyppi Puutalo-osake
Kaupunki Turku
Kaupunginosa Martti

Upea, laajasti remontoitu puutalohuoneisto suositulla Martin alueella!

Tämä kaunis koti on remontoitu kauttaaltaan vuonna 2023 aina seinien eristeitä myöten. Jokainen kodin yksityiskohta on tarkkaan harkittu eikä laadusta ole tingitty missään kohdassa. Asunnon raikas moderni ilme sulautuu täydellisesti puutalon aitoon alkuperäiseen henkeen ja aikakautta on kunnioitettu kaikilla materiaalivalinnoilla. Seinien upeaa 100-vuotta vanhaa hirsiseinää sekä kattoparruja on jätetty näkyviin jokaiseen huoneeseen ihailtavaksi.

Tässä kodissa on kolme kerrosta, joissa jokaisessa on hyvä tilansa kerroksen omille toiminnoille. Keskimmäisessä kerroksessa vastaan sisääntulijansa ottaa laadukas Puustellin keittiö, jonka koko seinän mittaisten kaapistojen taakse kätkeytyy niin ulkovaatteiden säilytys, kuin kokkaamiseen tarvittavaa säilytystilaa. Keittiö on kuin sisustuselementti ns. hellahuoneessa, jonne mahtuu tilavuutensa puolesta loistavasti niin ruokapöytä kuin muhkea sohvakalustokin. Tilan nurkassa on kaunis varaava takka, joka tuo koko kotiin niin lämpöä kuin tunnelmaakin.

Asunnon yläkerrasta löytyy tilava makuuhuone, vaatehuone sekä kylpyhuone. Kodin kellarikerroksesta taas löytyvät kodinhoitohuone, kylpyhuone, sauna, erillinen wc sekä pieni aula, jossa nykyisillä asukkailla etätyöpiste. Kellarikerroksessa on myös pieni varastohuone tarjoamaan lisäsäilytystilaa. Tämän kodin neliöt on todella käytetty loistavasti eikä hukkatilaa ole lainkaan! Asunnon etupihalle tehtiin lisäksi saneerauksen yhteydessä oma pieni terassi, jossa voi kesällä vaikka grillailla tai vaan nauttia puutaloelämän tunnelmasta syreenien katveessa.

Kodin sijainti on täydellinen sille, joka kaipaa omaa rauhaa, mutta toivoo olevansa kävelymatkan päässä keskustan kattavista palveluista ja kaupungin sykkeestä. Taloyhtiö on hyvin hoidettu eikä suurempia remontteja ole tiedossa. Tässä asunnossa saa asua ilman huolia remonteista ja vain nauttia toimivasta sekä kauniisti saneeratusta kodissa.

Tämän kodin tunnelma täytyy kokea paikan päällä! Tule ja ihastu!

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 20725712
Osoite Mestarinkatu 15, 20810 Turku
Tyyppi Puutalo-osake
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 2h+2xkph + wc + vh (Yj. hh)
Huoneet 2
Asuintilojen pinta-ala 27 m²
Kokonaispinta-ala 81 m²
Lisätietoja pinta-alasta Yhtiöjärjestyksen mukainen, Yhtiöjärjestyksessä vain keskikerroksen neliöt, joiden mukaan maksetaan hoitovastiketta. Lisäksi ullakkokerros sekä kellarikerros, joissa neliöitä noin 27m2 per kerros. Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerros 3/3
Rakennusvuosi 1924
Käyttöönottovuosi 1924
Vapautuminen Sopimuksen mukaan

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 289 000 €
Velaton hinta 289 000 €
Neliöhinta 10 703,70 €/m²
Hoitovastike 126,90 €/kk
Yhtiövastike yhteensä 126,90 €/kk
Muut maksut -Sähkö kulutuksen mukaan, oma sähkösopimus. Vesi kulutuksen mukaan, laskutus kesä- ja joulukuussa. Esitetyt asumiskustannukset perustuvat nykykäyttöön ja voivat olla pienempiä tai suurempia riippuen asukasmäärästä, asumistottumuksista sekä palveluntarjoajasta. -Varainsiirtovero 1,5% erääntyy ostajan maksettavaksi kaupanteossa - Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Asunnon lisätiedot

Sauna Oma sauna
Parveke Ei
Tilojen kuvaus Yläkerrassa vaatehuone, kellarikerroksessa varastotila
Tietoliikenne Taloyhtiönetti DNA
Tehdyt remontit Koko huoneisto laajasti saneerattu vuonna 2023. Kellarin ja yläkerran ikkunat uusittu 2023. Putket, sähköt, seinien eristeet uusittu huoneiston osalta 2023.
Asunnon kunto Hyvä
Lisätietoja kunnosta Uutta vastaava kunto!
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Sähkö, Ilmalämpöpumppu, muu
Tulisija Takka

Asunnon tilat ja materiaalit

Rakennusmateriaalien kuvaus Puu
Keittiön kuvaus Jääkaappi/pakastin, liesi (induktio, erillisuuni), työtasot (muu), seinät (maalattu), lattiat (parketti), Keittiö saneerattu 2023. Tammiparketti, laadukas keraami-työtaso., mikroaaltouuni, astianpesukone, liesituuletin / suodatin
Kylpyhuoneen kuvaus Lattialämmitys, wc-istuin, suihku, peilikaappi, kiinteät valaisimet, seinät (kaakeli), lattiat (laatta)
WC-tilojen kuvaus Lattialämmitys, seinät (kaakeli), lattiat (laatta), Erillinen wc alimmassa kerroksessa. Saneerattu 2023.
Saunan kuvaus Sähkökiuas, Sauna saneerattu vuonna 2023
Kodinhoitohuoneen kuvaus Lattiat (laatta), seinät (maalattu), Saneerattu 2023.
Olohuoneen kuvaus Seinät (maalattu), lattiat (parketti)
Makuuhuoneen kuvaus Lukumäärä: 1, seinät (maalattu), lattiat (parketti)
Muut huoneet ja tilat Terassi, Vaatehuone
Seinämateriaalien kuvaus Eteistilassa näkyvillä alkuperäistä, 100-vuotta vanhaa hirsiseinää
Kattomateriaalin kuvaus Katossa alkuperäiset kattoparrut näkyvillä
Kattotyyppi Harjakatto
Katon kuvaus Pelti

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Turun Työläisten Asunto-Osakeyhtiö Tonttumäki
Isännöitsijän yhteystiedot Matti Päivärinta, Brahenkatu 14 D 91, 20810 Turku, Gsm 050 411 9737, PuhelinTyö (02) 469 3193, Email toimisto@isannointipaivarinta.com
Huolto Asukkaat
Hissi Ei
Taloyhtiöön kuuluu Pesutupa ja sauna piharakennuksessa. Huoneistojen vuokraus yhtiön ulkopuolelle vain hallituksen luvalla. Huom! Yhtiöjärjestyksen §16 osakkeenomistajan vastuut.
Taloyhtiön autopaikat Yhtiöllä 9 autopaikka, 5€/kk. Jonotusperiaatteella, ei vapaita paikkoja tällä hetkellä (19.2.2024).
Muuta taloyhtiöstä Sauna, talopesula
Tehdyt remontit Ovet/ikk. -83, talousrak. -85, seinälaud.uus. 1991, rak.ulkomaal. ja yht.ant 1992, ulko-ovet kunn. -93, peltikatot -98, tontti / sadevesiviemärien uusinta -01, peltikattojen maalaus -02, ulkomaalaus -04, kiint. antenniverkko -07, savupiippujen hatut -09, julkisivusaneeraus 2019-2022, sähkösaneeraus/laajakaista 2021-2022.
Tulevat remontit Suunnitteilla: 5-vuotiskunnossapitotarveselvitys: Sokkelien kunnostus(halkeamat), ulko-ovien uusiminen/kunnostus, lukkojen uusiminen/huolto, peltikattojen huolto- ja uudismaalaus, sähköurakan loppuunsaattaminen, vanhan saunarakennuksen kunnostus (?)
Energialuokka E2018, On lain edellyttämä energiatodistus, Viimeinen voimassaolopäivä 12.01.2034
Tontin pinta-ala 3211 m²
Tontin omistus Vuokrattu
Tontin vuokranantaja Turun Kaupunki
Tontin vuokrasopimus päättyy 30.12.2032
Kaavoitustiedot Asemakaava (02) 262 4111

Jenni Lomski

Asuntomyyjä, KiLAT Turku +358509119519
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​