Marinportti 5, Espoo (Kivenlahti, Marinranta)

204 900 € 33 m² 1h+kt+alk+kph/wc+lasitettu parveke
Velaton hinta 204 900 €
Hoitovastike 140,25 €/kk
Asuinpinta-ala 33 m²
Huoneita 1
Kerros 2
Rakennusvuosi 2020
Tyyppi Kerrostalo
Kaupunki Espoo
Kaupunginosa Kivenlahti, Marinranta

Haaveiletko kodista meren lähellä, hyvien palvelujen ja metron lähellä?
Tämä valoisa 2. krs. yksiö Kivenlahdessa tarjoaa laadukasta ja remonttihuoletonta asumista vuosiksi eteenpäin! Asunnossa avara olohuone-keittiö kokonaisuus ja tilava kylpyhuone/wc-yhdistelmä.
Lippulaivan kauppakeskus on vain muutaman kilometrin päässä ja Isoon Omenaankin pääsee näppärästi metrolla. Läheltä löytyy myös Rantaraitti kahviloineen ja uimarantoineen. Kivenlahden satamaan ravintoloineen on parin minuutin kävelymatka. Myös Sarvvikin golfkenttä sijaitsee lähistöllä.
Taloyhtiö on moderni ja hyvin hoidettu.
Olisiko tämä Sinun uusi, rauhallinen kotisatama? Varaa oma esittelyaika jo tänään!

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 21138271
Osoite Marinportti 5, 02320 Espoo
Tyyppi Kerrostalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 1h+kt+alk+kph/wc+lasitettu parveke
Huoneet 1
Asuintilojen pinta-ala 33 m²
Kokonaispinta-ala 33 m²
Lisätietoja pinta-alasta Yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerros 2/8
Rakennusvuosi 2020
Käyttöönottovuosi 2020
Vapautuminen Heti

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 71 560,79 €
Velkaosuus 133 339,21 €
Velaton hinta 204 900 €
Neliöhinta 6 209,09 €/m²
Hoitovastike 140,25 €/kk
Rahoitusvastike 655,50 €/kk
Yhtiövastike yhteensä 795,75 €/kk
Muut maksut Tällä hetkellä rakennusaikaisesta lainasta maksetaan vain korkoja. Ensimmäinen suunnitelman mukainen lainanlyhennys on 30.6.2024. Lainanlyhennyksen osuutta aletaan keräämään viimeistään 1.1.2024 alkaen. Kulutetusta vedestä suoritetaan kerran vuodessa tasauslaskut. Yhtiökokous 12.4.2022 myönsi hallitukselle valtuudet enintään kahden kuukauden ylimääräisen hoitovastikkeen perimiseen tai perimättä jättämiseen, taloudellisen tilan sitä edellyttäessä tai sen salliessa. Päätettiin tulouttaa pääomavastikkeet yj. 6 § mukaisesti, kuitenkin siten, että yhtiössä ei saa syntyä verotettavaa tuloa ja lainaosuussuoritukset rahastoidaan. Hoitovastike autohallipaikka(€/osake/kk) 10.0000 Hoitovastike Mp-paikka(€/osake/kk) 5.0000 Tontinvuokravastike(€/m2/kk) 3.4300 Hoitovastike varastot(€/m2/kk) 1.0500 Mikäli taloyhtiön osakeluettelo on ennen kaupantekoa siirretty huoneistotietojärjestelmään tai se siirretään kaupanteon jälkeen, mutta ennen ostajan merkitsemistä osakeluetteloon, tulee ostajan hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.
Vesimaksu 22 €/kk

Asunnon lisätiedot

Sauna Taloyhtiössä sauna
Parveke On
Parvekkeen kuvaus Lasitettu
Parvekkeen ilmansuunta Etelä
Tietoliikenne DNA 10M
Asunnon kunto Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Kaukolämpö
Käyttö- ja luovutusrajoitukset Yhtiöllä on lunastuslauseke, katso yhtiöjärjestyksen §17: Koskee autohallipaikkoja, moottoripyöräpaikkoja ja varastoja. Tupakointikielto huoneistoparvekkeilla ja pihaterasseilla. Yhtiöjärjestyksen 2§ mukaan yhtiö on allekirjoittanut yhteisjärjestelysopimuksen Espoon Kaupungin 34. kaupunginosan kortteleiden 34068 kiinteistöjen kanssa.

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Muu
Rakennusmateriaalien kuvaus Teräsbetoni
Keittiön kuvaus Jääkaappi, liesi (erillisuuni, liesitaso), työtasot (laminaatti), seinät (maalattu), lattiat (parketti), Välitilassa maitolasi, liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone, kiinteät valaisimet
Kylpyhuoneen kuvaus Suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, wc-istuin, peilikaappi, kiinteät valaisimet, seinät (kaakeli), lattiat (laatta)
Olohuoneen kuvaus Seinät (maalattu), lattiat (parketti)
Muut huoneet ja tilat Eteinen
Kattotyyppi Tasakatto
Katon kuvaus Bitumikermi

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Espoon Neptunus
Isännöitsijän yhteystiedot OIT Isännöinti Helsinki Oy, Hämeenkatu 3, 5. krs., 00530 Helsinki helsinki@oit.fi, 09 3152 3900 Jukka-Pekka Aho
Huolto Huoltoyhtiö
Hissi Kyllä
Taloyhtiöön kuuluu YIT-plus järjestelmä, jonka kautta varaukset. Smartpost. Monikäyttötilat 2 kpl. Urheiluvälineiden huoltotila. Lasten leikkipaikka. Grillikatos (käyttö varattava).
Taloyhtiön autopaikat Autohallipaikkoja: 51, Autopaikat osakepaikkoja ja ne sijaitsevat pysäköintihallissa. Yhtiön hallinnassa 2 Inva-autopaikkaa Mp-paikat osakkeina 3 kpl. Autohallipaikkojen lunastusmenettely kts yj. 17 §.
Muuta taloyhtiöstä Sauna, talopesula, kuivaushuone, urheiluvälinevarasto, väestönsuoja, kaapeli-tv, Huoneistokohtaiset varastot, lastenvaunuvarasto
Tehdyt remontit Merkittävät perusparannus- ja korjaushankkeet vuodesta 2021 alkaen: Ulkoaluerakenteiden, varusteiden ja -kalusteiden korjaukset, rakennusten pohjarakenteiden korjaukset, ulkopuolisten rakenteiden korjaukset, ilmalämpöpumppujen asennukset ( osakkaiden vastuulla), Sisäpuolisten rakenteiden ja kalusteiden korjaukset, Huoneistokorjaukset (As. Oy:lle kuuluvat), LVI-järjestelmiin liittyvät korjaukset, Sähkö- ja tietojärjestelmiin liittyvät korjaukset, Pelastussuunnitelman laatiminen.
Tulevat remontit Kunnossapidon periaateohjelma vuosille 2022–2031 2022 (LTS) Porrashuoneiden paikkakunnostus, takuukorjaukset, keskusilmanvaihtolaitteiden ja porrastilojen ilmanvaihtolaitteiden ilmansuodattimien vaihto/2 x vuodessa, jäähdytyslaitteiden määräaikaistarkastus / 12 kk välein, ilmanvaidon palopeltien toimintatarkastus/vuosi 2023-2026 (KPTS) Huoneistojen ja yleisten tilojen paloilmaisimien paristojen uusiminen 115 kpl, jäte- ja sadeveden piha- ja pohjaviemärien painehuuhtelu, salaojien painehuuhtelu, ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus ja säätö 2027-2031 (PTS) Jäte- ja sadeveden piha- ja pohjaviemärien painehuuhtelu, salaojien painehuuhtelu, ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus ja säätö, energiatodistuksen uusiminen, parvekelasien huolto
Energialuokka B2018, On lain edellyttämä energiatodistus
Tontin pinta-ala 4202 m²
Tontin omistus Valinnainen vuokratontti
Tontin vuokranantaja Suomen Osatontti Ky
Tontin vuokrasopimus päättyy 16.6.2064
Kaavoitustiedot Espoon kaupunki www.espoo.fi/kaavoitus
Kaavoitustilanne Asemakaava

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut K-market Kivenlahdenkatu n. 400 m, Lippulaivan monipuoliset palvelut n. 2 km, Kivenlahden terveysasema n. 700 m
Koulut Useita alueella mm. Mainingin yhtenäiskoulu n. 1,5 km, Espoonlahden lukio n. 3 km
Päiväkodit Useita alueella mm. Pilke Merikatti n. 600 m, Päiväkoti Kotilo n. 650 m.
Liikenneyhteydet Bussit n. 300 m, Kivenlahden metroasema n. 800 m

Jarkko Partanen

Kiinteistönvälittäjä, LKV Espoo, Kauniainen +358500409631
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​