Kulovalkeantie 19, Espoo (Tuomarila)

263 900 € 63,5 m² 3h + kt + s + parveke
Velaton hinta 263 900 €
Hoitovastike 292,10 €/kk
Asuinpinta-ala 63,5 m²
Huoneita 3
Kerros 2
Rakennusvuosi 2017
Tyyppi Kerrostalo
Kaupunki Espoo
Kaupunginosa Tuomarila

Viihtyisässä Tuomarilassa vuonna 2017 valmistunut kolmio. Valoisassa huoneistossa on keittiö, josta yhteys olohuoneeseen, kaksi makuuhuonetta, kylpyhuone ja oma sauna. Olohuoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle, josta näkymä piha-alueelle. Pohjaratkaisu tuo mukavasti tilan tuntua ja lisää kodin toimivuutta. Elämisen mukavuutta lisää iso lasitettu parveke, josta saa mukavasti lisätilaa.

Sijainti lähellä palveluita ja hyvien kulkuyhteyksien varrella on loistava.
Juna-asema on lähes vieressä ja omalla autolla liikuttaessa pääväylät moneen suuntaan myös lähellä. Alueella on erinomaiset liikuntamahdollisuudet – kävelyetäisyydellä ovat uimahalli, jalkapallohalli, kuntosaleja ja lenkkipolkuja. Kauppakeskus Entressen ja Espoontorin kattavat palvelut löytyvät Espoon keskuksesta.
Kodin läheisyydessä on upea ja monipuolinen Kasavuoren ulkoilualue sekä mm.urheilupuisto ja uimahalli. Kauppakeskus Entressen ja Kauniaisten palvelut ovat lyhyen matkan päässä.
Juna-asema on lähietäisyydellä ja Helsinkiin matkaat junalla alle puolessa tunnissa.
Heti vapaa.

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 21270132
Osoite Kulovalkeantie 19, 02760 Espoo
Tyyppi Kerrostalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 3h + kt + s + parveke
Huoneet 3
Asuintilojen pinta-ala 63,5 m²
Kokonaispinta-ala 63,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta Yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerros 2/6
Rakennusvuosi 2017
Käyttöönottovuosi 2017
Vapautuminen Heti

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 114 273,50 €
Velkaosuus 149 626,50 €
Velaton hinta 263 900 €
Neliöhinta 4 155,91 €/m²
Hoitovastike 292,10 €/kk
Rahoitusvastike 848,64 €/kk
Yhtiövastike yhteensä 1 115,34 €/kk
Muut maksut Yhtiössä peritään vesivastiketta ja tasauslaskutus tehdään kerran vuodessa käyttäen mittareiden osoittamia kulutuslukuja ja arviolaskutuksessa käytettyä henkilö lukumääriä. Hallituksella valtuudet periä tarvittaessa talousarvion lisäksi enintään kaksi (2) ylimääräistä hoitovastiketta. Valtuutus voimassa seuraavan kevään varsinaiseen yhtiökokoukseen saakka. Yhtiöjärjestyksen mukaan hoitovastike peritään asuinhuoneistojen osalta hoitovastikekertoimella 1,0 ja piha-autopaikkojen osalta kertoimella 0,3. Piha-autopaikkojen vastikekerroin on huomioitu vastikkeen yksikköhinnassa. Pääomavastiketta C peritään yhtiölle rakennusaikana otettujen lainojen aiheuttamien menojen kattamiseksi. Pääomavastikkeen C suuruuden perusteena käytetään edellä 4 §:ssä mainittuja jyvitettyjen osakkeiden lukumääriä. Pääomavastike kattaa koron osuuden ja lyhennysosuus lisätään vastikkeeseen 1,5 vuoden päästä valmistumisesta. Pääomavastikevakuus (3 kk) niin kauan kuin huoneistoon kohdistuu enemmän kuin 50 % huoneiston alkuperäisestä lainaosuudesta.
Vesimaksu 20 €/kk

Asunnon lisätiedot

Sauna Oma sauna
Parveke On
Parvekkeen kuvaus Lasitettu
Parvekkeen ilmansuunta Lounas
Tietoliikenne Yleiskaapelointi Dna taloyhtiölaajakaista
Asunnon kunto Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Kaukolämpö
Käyttö- ja luovutusrajoitukset Lunastusoikeus koskee autohallipaikan hallintaan oikeuttavia osakkeita. 15 § LUNASTUSMENETTELY: Jos autopaikan hallintaan oikeuttava osake siirtyy millä tahansa saannolla muulta kuin yhtiön perustajaosakkaalta yhtiön ulkopuoliselle uudelle omistajalle eikä samassa yhteydessä siirretä tämän yhtiön osakkeita, jotka oikeuttavat yhtiön jonkin asuinhuoneiston hallintaan, on siirronsaajan ilmoitettava siirrosta hallitukselle viipymättä, ja on yhtiön osakkeenomistajilla oikeus lunastaa siirron kohteena oleva osake. Lunastusmenettelyssä noudatetaan edellä olevan lisäksi kaikilta muilta osin kulloinkin voimassa olevan asunto-osakeyhtiölain säännöksiä. 5 § VASTIKKEET: Pääomavastikevakuus; Niin kauan kuin muulla kuin perustajaosakkaalla on huoneistoon kohdistuvaa yhtiölainaosuutta jäljellä enemmän kuin 50 % huoneiston alkuperäisestä rakennusaikaisesta yhtiölainaosuudesta, tulee yhtiön hallussa olla ao. huoneiston osalta aina vähintään kolmen (3) kuukauden pääomavastikkeiden suuruinen pääomavastikevakuus yhtiön pääomavastikesaatavan vakuutena. Yhtiön hallitus/isännöitsijä vastaa yhtiön päätöksen mukaisesti em. vastikevakuuden palauttamisestaja/tai korottamisesta.

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Muu
Rakennusmateriaalien kuvaus Betonielementti
Keittiön kuvaus Jääkaappi/pakastin, liesi (keraaminen, erillisuuni), työtasot (laminaatti), seinät (maalattu), lattiat (laminaatti), Saareke keittiössä, kiinteät valaisimet, liesituuletin / hormi
Kylpyhuoneen kuvaus Suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, wc-istuin, suihku, peilikaappi, kiinteät valaisimet, seinät (kaakeli), lattiat (laatta)
Saunan kuvaus Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus Seinät (maalattu), lattiat (laminaatti)
Makuuhuoneen kuvaus Lukumäärä: 2, seinät (maalattu), lattiat (laminaatti)
Kattotyyppi Tasa
Katon kuvaus Huopa

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Espoon Kajo
Isännöitsijän yhteystiedot SKH-Isännöinti Oy, Beckerintie 8, 00410 Helsinki,puh. (09) 530 8860, asiakaspalvelu@skh.fi, päävastuullinen isännöitsijä Markku Kulomäki
Huolto Huoltoyhtiö
Hissi Kyllä
Taloyhtiöön kuuluu Irtaimistovarastot, urheiluvälinevarasto ja lastenvaunuvarasto, kuivaushuone. Kerhohuone, 1. kerroksessa sijaitsevat yhteiset saunaosasto ja VSS-tilat. Tuikkeessa sijaitsevat kerhotila ja pesula
Taloyhtiön autopaikat Toteutetut 21 kpl, 14 kpl autosuojassa ja 7 kpl kattamattomia pihapaikkoja. Yhtiön hallussa 1 kpl (invapaikka). Autopaikat ovat osakkeina.
Tehdyt remontit Kiinteistön korjausohjela 10.7.2023 päivätty. Kiinteistössä suoritetut korjaukset: 2020: Huoneistokohtaisten lämpimän puolen vesimittareiden uusiminen: 4/2020 sattui kaupungin vesikatkos, tämän seurauksena useita mittareita rikkoutui. Mittarit vaihtoi Vesijohtoliike J. Laitinen Koka Oy:n kustantamana 11/2020. 2022: Hissin huoltosopimuksen kilpailutus: Meneillään oleva sopimus Koneen kanssa jatkuu 30.8.2022. Jos/Kun hissin huoltosopimus halutaan tehdä toisen toimijan kanssa, sopimus tulee irtisanoa 30.5.2022 mennessä. Kilpailevana vaihtoehtona on Espoon Hissi. 2022: Kameravalvonta piha-alueelle. 2022: Jätevesi- ja sadevesiviemärien, sekä salaojien kuvaus/huuhtelu: Suunnitellaan 5 v päähän rakennuksen valmistumisesta. 2022: Katon kuntotarkastus: Suunnitellaan 5 v päähän rakennuksen valmistumisesta.
Tulevat remontit Kiinteistön pitkän tähtäyksen korjaussuunnitelma (PTS): 2023: Sadevesiviemärien ja jätevesiviemäreiden huuhtelu ja kuvaus: Yhteistyössä Loimun kanssa kustannusarvio 6 000 e. 2025: 10-vuotistarkastus / kuntoarvio 8 000 e. 2025: Lämmönjakohuoneen huolto/tarkastus: Suunnitellaan 8 v päähän rakennuksen valmistumisesta. 2025: Ilmanvaihtokanavien puhdistus ja tarkastus: Suunnitellaan 8 v päähän rakennuksen valmistumisesta. 1/2026: Lukitusjärjestelmän patentti umpeutuu 2026 (hankesuunnittelu): Abloy Sento -järjestelmän patentti umpeutuu vuonna 2026. 2027: Salaojien huuhtelu ja kuvaus. Kohde on valmistunut 2017. RS-kohde. Rakennuttaja YIT ja mahdolliset ns. 10 -vuotistakuukorjaukset voimassa.
Energialuokka C2013, On lain edellyttämä energiatodistus
Tontin pinta-ala 6956 m²
Tontin omistus Oma
Kaavoitustiedot Espoon kaupunki puh. (09) 81 621
Kaavoitustilanne Asemakaava

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut Kauppakeskus Entresse
Koulut Alueella
Päiväkodit Alueella
Liikenneyhteydet Bussit, juna-asema Tuomarila n. 0,4 km

Jarkko Partanen

Kiinteistönvälittäjä, LKV Espoo, Kauniainen +358500409631
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​