Kilonpuisto 4, Espoo (Kilo)

182 000 € 38 m² oh + k + mh + kh + lasitettu parveke (yj:n mukaan 2h+kt)
Velaton hinta 182 000 €
Hoitovastike 228 €/kk
Asuinpinta-ala 38 m²
Huoneita 2
Kerros 1
Rakennusvuosi 2010
Tyyppi Kerrostalo
Kaupunki Espoo
Kaupunginosa Kilo

Viehättävä pikkukoti rauhallisella alueella metsän vieressä, mutta samalla hyvien juna- ja bussiyhteyksien, palvelujen ja ulkoilumaastojen äärellä.

Olohuoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle, josta avautuu kaunis metsäinen maisema. Vaaleassa keittiössä on reilusti kaappitilaa. Makuuhuoneeseen mahtuu tarvittaessa myös pieni työpöytä. Tilava kylpyhuone/WC yhdistelmä.

Asunto on ensimmäisessä kerroksessa, mutta ei maantasalla. Asuntoon pääsee helposti, se sopii hyvin myös liikuntarajoitteiselle. Taloyhtiön sauna on melkein asunnon vieressä.

Asunnon yhteydessä myydään autopihapaikkaosake hintaan 3000 euroa.

Asunto on vapaa, pääset muuttamaan heti.

Soita ja sovi yksityisesittely.

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 20355270
Osoite Kilonpuisto 4, 02610 Espoo
Tyyppi Kerrostalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä Oh + k + mh + kh + lasitettu parveke (yj:n mukaan 2h+kt)
Huoneet 2
Asuintilojen pinta-ala 38 m²
Kokonaispinta-ala 38 m²
Lisätietoja pinta-alasta Yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerros 1/4
Rakennusvuosi 2010
Käyttöönottovuosi 2010
Vapautuminen Heti

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 152 948,26 €
Velkaosuus 29 051,74 €
Velaton hinta 182 000 €
Neliöhinta 4 789,47 €/m²
Hoitovastike 228 €/kk
Rahoitusvastike 439,80 €/kk
Yhtiövastike yhteensä 667,72 €/kk
Muut maksut Autopihapaikkaosakkeen AP 12, osakenomero 11117 myyntihinta on 3000 euroa (velaton). Autopihapaikan hoitovastike on 30 euroa / kk. Pääomavastikkeesta 417,30 e/kk on yhtiön rakennusaikaisen lainan pääomavastike ja 22,42 e/kk on yhtiön osuus vesikaton takuun perusteella tehdystä korjauksesta koituva. Korjaus tehtiin yhtiön päätöksellä varmuuden vuoksi hieman laajemmin kuin mitä takuuseen kuului. Tämä on määräaikainen, noin kahden kuukauden hoitovastikkeen suuruinen summa. Vastikeperuste: Hoitovastikkeen suuruuden perusteena käytetään huoneistojen lattiapinta-aloja. Pääomavastikkeen A suuruuden perusteena käytetään yhtiöjärjestyksessä mainittuja jyvitettyjä osakkeita ja pääomavastikkeen B perusteena huoneistojen pinta-aloja.
Vesimaksu 20 €/kk

Asunnon lisätiedot

Sauna Taloyhtiössä sauna
Parveke On
Parvekkeen kuvaus Lasitettu
Parvekkeen ilmansuunta Pohjoinen, länsi
Tilojen kuvaus Eteinen; kaapisto, vaatenaulakko, lattia parketti, seinät maali.
Asunnon kunto Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Kaukolämpö
Käyttö- ja luovutusrajoitukset Yj. 16 §: Jos autopihapaikan hallintaan oikeuttava osake siirtyy millä tahansa saannolla muulta kuin yhtiön perustajaosakkaalta yhtiön ulkopuoliselle uudelle omistajalle eikä samassa yhteydessä siirretä tämän yhtiön osakkeita, jotka oikeuttavat yhtiön jonkin huoneiston tai tilan hallintaan, yhtiön osakkeenomistajilla on oikeus lunastaa siirron kohteena oleva osake tietyin ehdoin.

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Betoni
Keittiön kuvaus Jääkaappi/pakastin, keraaminen liesi, pesuallas, erillisuuni, astianpesukone, liesituuletin, paikka mikroaaltouunille, työtaso laminaatti, kaapisto, lattia parketti, seinät maali.
Saunan kuvaus Yhtiön sauna on asunnon vieressä.
Olohuoneen kuvaus Lattia parketti, sienät maali, käynti lasitetulle parvekkeelle.
Makuuhuoneen kuvaus Lukumäärä: 1, kaapisto, lattia parketti, seinät maali.
Kattotyyppi Tasa
Katon kuvaus Huopa

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Espoon Ruutusmäki
Isännöitsijän yhteystiedot RK-Isännöinti Oy 010 6666 450 Laurinkatu 49 A 08100 LOHJA Matias Jauhiainen 010 6666 455 matias.jauhiainen@rk-isannointi.fi
Huolto Huoltoyhtiö
Hissi Ei
Taloyhtiöön kuuluu Ilmanvaihto: koneellinen tulo- ja poisto. Yhtiön laajakaista: Telia taloyhtiölaajakaista 10 Mbit/hsto. Tietoliikennejärjestelmä: valokuituverkko. Rakennuksen ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat saunaosasto, kuivaushuone, lastenvaunu- ja ulkoiluvälinevarasto, siivous- ja teknisiä tiloja sekä väestönsuoja, joka on irtaimistovarastokäytössä.
Taloyhtiön autopaikat Sähköpistokepaikkoja: 16, 16 pistokkeellista autopihapaikkaa osakkeina.
Tehdyt remontit 2024 – Märkätilojen kosteusmittaus 2023 – Kiinteistön katon vaakakermi uusittu 2023 – Väestönsuojan tarkastus ja tiiveyskoe 2022 – Kaukolämpöventtiilin ja venttiilimoottorin vaihtaminen 2022 – Pihavalojen vaihtaminen led-valoihin 2022 – Yleisten tilojen patteriventtiilien uusiminen
Tulevat remontit 2024 – Yleisten tilojen ikkunoiden ja ovien / huoneistojen ikkunoiden tiivisteiden tarkastus/uusiminen 2025 – Lämmityksen perussäätö 2025 – Parvekkeiden betonirakenteiden maalaaminen ja elastisten saumojen uusiminen 2026 – Yleisten tilojen huoltomaalaus 2027 – Kuntoarvion päivittäminen
Energialuokka Vanhentunut 24.4.2023.
Tontin pinta-ala 2756 m²
Tontin omistus Oma
Kaavoitustiedot Espoon kaupunki vaihde 09 816 21
Kaavoitustilanne Asemakaava

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut K-Market Kilo n. 500 km, Sellon kauppakeskus n. 1 km.
Koulut Kilonpuiston koulu n. 200 m.
Päiväkodit Mm. Veturin päiväkoti n. 400 m.
Liikenneyhteydet Kilon juna-asema n. 500 m, bussi n. 200 metriä.

Muut lisätiedot

Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot Yhteisomistustiedot: Hallinnanjakosopimus tontin 49-54-460-1, joka on allekirjoitettu 3.6.2009 Asunto Oy Espoon Ruutusmäen (1350/4050määräosaa) ja Asunto Oy Espoon Ruutuspuiston (2700/4050 määräosaa) välillä. Vastuu alkuperäisiin rakennussuunnitelmiin kuulumattomien, mutta joko rakennusvaiheen aikana huoneistokohtaisena muutos-/lisätyönä rakennettujen tai osakkeenomistajien jälkikäteen rakentamien tai kiinnittämien parvekelasitusten, lauhduttimien, huoneistokohtaisten valokatosten,takkojen ja muiden tulisijojen ja niihin liittyvien hormien tms.rakenteiden korjaamisesta, kunnossapidosta ja niistä aiheutuvista ylimääräisistä kustannuksista ja mahdollisista vahingoista kuuluu osakkeenomistajalle. 14.8.2023 pidettiin ylimääräinen yhtiökokous, jossa päätettiin seuraavat asiat: Yhtiökokous valtuutti hallituksen valmistelemaan tupakointikiellon hakemisesta kaikille yhtiön omistaman rakennuksen huoneistoparvekkeille. Tästä päätetään vuoden 2024 yhtiökokouksessa. Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Jussi Tamminen

Kiinteistönvälittäjä LKV, KTM Espoo, Kauniainen +358405757303
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​