Kiannonkatu 20, Espoo (Leppävaara)

416 800 € 67,5 m² 3h + kt + s + parv.
Velaton hinta 416 800 €
Hoitovastike 249,75 €/kk
Asuinpinta-ala 67,5 m²
Huoneita 3
Kerros 11
Rakennusvuosi 2024
Tyyppi Kerrostalo
Kaupunki Espoo
Kaupunginosa Leppävaara

UUSI ASUNTO MÄNTYLÄNHUIPPU 11/16 kerros 3h,kt,s,vh,parveke 67,5 m2. HETI VAPAA.
Velaton kokonaishinta 451 367 euroa (6 686 e/m2).
Myyntihinta 208 388 e, lainaosuus 208 411 e ja tontin arvioitu lunastushinta 34 567 e.

Muuttovalmis kolmio tyylikkäillä yksityiskohdilla Leppävaaran palveluiden kupeessa!

Kodin keskipisteenä on tilava oleskelutila, joka kutsuu yhdessäoloon ja rentoutumiseen. Oleskelutilaan avautuu saarekkeellinen avokeittiö Puustellin kalustein ja Siemensin kodinkonein. Kvartsikivitasot tuovat ripauksen luksusta kotiin!

Päämakuuhuoneen yhteydessä on vaatehuone ja eteisen yhteydessä mukavasti säilytystilaa. Kaksi wc:tä ja oma sauna, joka lämpenee aina halutessasi. Saunan jälkeen on mukava vilvoitella omalla lasitetulla parvekkeella!

Asunto Oy Espoon Mäntylänhuippu on 16. kerroksinen tornitalo, joka on valmistunut Puustellinkallion uudelle asuinalueelle Espoon Leppävaaraan, erinomaisten liikenneyhteyksien ja palveluiden äärelle. Yhtiössä on yhteensä 130 uutta ihanaa kotia.

Mäntylänhuippu sai valmistuessaan Joutsenmerkki-sertifikaattin. Yhtiö on savuton ja ammattimainen lyhytaikainen vuokraustoiminta on yhtiössä kiellettyä.

Sovi oma esittely: Jarkko Partanen Huoneistokeskus Oy 0500 409 631 tai jarkko.partanen@huoneistokeskus.fi

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 21055070
Osoite Kiannonkatu 20, 02650 Espoo
Tyyppi Kerrostalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 3h + kt + s + parv.
Huoneet 3
Asuintilojen pinta-ala 67,5 m²
Kokonaispinta-ala 67,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta Yhtiöjärjestyksen mukainen
Kerros 11/16
Rakennusvuosi 2024
Käyttöönottovuosi 2024
Vapautuminen Heti

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 208 388,57 €
Velkaosuus 208 411,43 €
Velaton hinta 416 800 €
Neliöhinta 6 174,81 €/m²
Hoitovastike 249,75 €/kk
Rahoitusvastike 788,74 €/kk
Yhtiövastike yhteensä 1 156,24 €/kk
Muu vastike 3 €/kk
Tontin vuokravastike 114,75 €/kk
Muut maksut Arvioitu tonttiosuuden lunastushinta 34 567 euroa (n. 512 e/m2) asunnon osalta. ARVIOIDUT ASUMISKUSTANNUKSET: Kustannukset on arvioitu elokuussa 2023. Hinnaston luvut (pääomavastike, tontinvuokravastike ja arvioitu tontin lunastushinta) on arvioitu 8.8.2023 tilanteen mukaisesti. Pääomavastike, tontinvuokravastike ja tontin lunastushinta tullaan tarkistamaan valmistumisen yhteydessä vastaamaan valmistumisajankohdan tilannetta. A Hoitovastike 3,70 €/m²/kk B Mediavastike 3,00 €/asunto/kk Vesivastike / vesimaksuennakko 20,00 €/hlö/kk. Tasauslaskutus huoneistokohtaisen veden mittauksen mukaan. D Tontin vuokravastike 1,70 €/asuinm²/kk Tontinvuokravastikkeen muodostuminen: Tontinvuokravastike on arvio, joka perustuu maanvuokrasopimuksen allekirjoitushetkellä olevaan perusvuokraan, lisättynä kesäkuun 2023 indeksikorotuksella. Perusvuokra on 116.532 €/ vuosi, lisättynä kesäkuun 2023 indeksikorotuksella = 133.411,45 €. Vuokra on sidottu elinkustannusindeksiin ja tarkistetaan vuosittain. Tontinvuokravastike ei pienennä huoneistokohtaista lunastusosuutta. Pääomavastike laskettuna 4,865% korolla Pääomavastike = rahoitusvastike C Pääomavastike 1 1,18 €/osake/kk (kattaa ainoastaan korot ) Rahoitusvastike laskettu kokonaiskorolla 4,865% E Pääomavastike 2 2,38 €/osake/kk (korko + lyhennys) Arvioitu korolla 4,865%. Asunto A 97 arvio 1 722,19 e/kk. Velallinen osake 723,611 asunto A 97.
Vesimaksu 20 €/kk

Asunnon lisätiedot

Sauna Oma sauna
Parveke On
Parvekkeen kuvaus Lasitettu
Parvekkeen ilmansuunta Etelä
Asunnon kunto Hyvä
Lisätietoja kunnosta UUSI ASUNTO
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Kaukolämpö
Käyttö- ja luovutusrajoitukset 6 § VASTIKKEET Yhtiökokous määrää osakkeenomistajien hallitsemistaan huoneistoista suoritettavan vastikkeen, joka jakautuu hoitovastikkeeseen, vesivastikkeeseen, mediavastikkeeseen, tontinvuokravastikkeeseen ja pääomavastikkeeseen A, B, C. Tämän lisäksi yhtiössä on mahdollista periä arvonlisäverovastiketta. Vastikkeiden maksuajan ja -tavan määrää yhtiön hallitus. Hoitovastike Hoitovastikkeella katetaan yhtiön kiinteistön ja asuinrakennusten käytöstä ja kunnossapidosta, yhtiön toimintaan taikka kiinteistön tai asuinrakennuksen käyttöön liittyvän hyödykkeen yhteishankinnasta sekä muista yhtiön asuinrakennuksiin kuuluvista velvoitteista aiheutuvat muut kuin jäljempänä mainituilla tontinvuokravastikkeella, vesivastikkeella, mediavastikkeella, pääomavastikkeilla tai jäljempänä mainituilla erillisillä korvauksilla katettavat menot. Hoitovastikkeen suuruuden perusteena käytetään edellä 4 §:ssä mainittuja asuinhuoneistojen pinta-aloja. Tontinvuokravastike Asuinhuoneistojen osakkeiden omistajat ovat velvollisia maksamaan tontinvuokravastiketta. Tontinvuokravastikkeella katetaan edellä 3 §:ssä mainitun tontin vuokraamisesta aiheutuvat kulut. Osakkeenomistaja, joka on maksanut osuutensa tontin lunastushinnasta, on vapaa tontinvuokravastikkeen maksamisesta. Tontinvuokravastike lasketaan käyttäen edellä 4 §:ssä mainittuja asuinhuoneistojen pinta-aloja ja se on määrättävä yhtä suureksi kultakin neliömetriltä. Pääomavastikkeet Pääomavastike on yhtiössä tuloutettava siltä osin kuin tuloutus ei johda yhtiölle verotettavan tulon muodostumiseen. Yhtiökokous päättää muutoin pääomavastikkeiden tulouttamisesta ja rahastoimisesta.

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Muu
Rakennusmateriaalien kuvaus Ulkoseinät ovat pääosin tiililaattapintaisia sandwich-elementtejä.
Keittiön kuvaus Jääkaappi/pakastin, liesi (induktio, erillisuuni), seinät (maalattu), lattiat (parketti), Kvatrsikivitaso, liesikupu, astianpesukone, kiinteät valaisimet
Kylpyhuoneen kuvaus Seinät (kaakeli), lattiat (laatta)
WC-tilojen kuvaus Seinät (kaakeli), lattiat (laatta)
Saunan kuvaus Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus Seinät (maalattu), lattiat (parketti)
Makuuhuoneen kuvaus Lukumäärä: 2, seinät (maalattu), lattiat (parketti)
Muut huoneet ja tilat Vaatehuone
Kattotyyppi Tasa
Katon kuvaus Sirotepintainen kumibitumikermi.

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Espoon Mäntylänhuippu
Isännöitsijän yhteystiedot Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy Toimipiste: Kiinteistö-Tahkola Vantaan toimipiste Osoite: Turvalaaksonkaari 2, 3. krs, 01740 Vantaa Isännöitsijä Olli-Pekka Nissinen Sähköposti: olli-pekka.nissinen@kiinteistotahkola.fi Puhelinnumero: +358207488292
Huolto Huoltoyhtiö
Hissi Kyllä
Taloyhtiöön kuuluu Pääosa kohteen irtaimistovarastoista sijaitsee kellari-kerroksessa, jossa sijaitsee myös kohteen tekniset tilat. Osa kohteen irtaimistovarastoista sijaitsee väestönsuojatiloissa kellarikerroksessa. Loput irtaimistovarastokopit, ulkoiluvälinevarastot, polkupyörävarastot, lastenvaunuvarastot, pesula, kuivaushuoneet, 3 kpl talosaunoja, kerhotila/verstas ja 2 kpl yhdistettävissä olevia kerhotiloja sijaitsevat 1.kerroksessa. Asunnossa on lämmön talteenotolla varustettu huoneistokohtainen koneellinen tulo-poistoilmanvaihtojärjestelmä. Asunnon ilmanvaihtoa voi tehostaa liesikuvusta. Piha-alueet Kansipiha ja yhtiöitä ympäröivät piha-alueet toteutetaan useammassa vaiheessa erikoissuunnitelman mukaan. Noin puolet kansipihasta sekä Mäntylänhuipun välittömässä yhteydessä olevat piha-alueet valmistuvat samaan aikaan Mäntylänhuipun kanssa. Kansipihalle tulee erilaisia yhteistoimintoja, kuten istuskeluryhmiä, pieni amfiteatteri ja leikkipaikkoja. Korttelin pohjoispuolelle, puistoon rajautuvaan osaan ja myöhemmin rakentuvien tornien väliin tullaan sijoittamaan kansipihaa palvelevia hulevesialueita, jotka maisemoidaan. Kansipihalle sijoitetaan puustoa ja kasvillisuutta erillisen pihasuunnitelman mukaisesti. Kansipihan istutustyöt tehdään urakkasuoritukseen kuuluvana erillisen istutussuunnitelmien mukaisesti. Ajoneuvoilla liikennöitävät alueet ovat pääosin kivettyjä ja leikkipaikat ovat turva-alustapintaisia. Asunto Oy Espoon Mäntylänhuippu on osallisena korttelin yhteisjärjestelysopimuksessa, joka ottaa kantaa mm. yhteisen kansipihan hoito- ja huoltotoimenpiteisiin sekä alueella sijaitseviin tekniikoihin.
Taloyhtiön autopaikat Osakas voi halutessaan ostaa pysäköintiin oikeuttavan osakkeen Puustellinkallion Pysäköinti Oy:stä. Kaikki Puustellinkallion Pysäköinti Oy:n autopaikat ovat nimeämättömiä ja niissä toimii joko sähköauton hidas- tai pikalataus. Puustellinkallion Pysäköinti Oy hallinnoi Puustellinkallion pysäköintilaitoksia ja tällä hetkellä osakkeen voi ostaa jo valmiiseen LPA-tontilla sijaitsevaan halliin tai korttelin kannen alaiseen halliin. Osakkeita on tarjolla rajoitetusti.
Tehdyt remontit UUDISKOHDE valmistunut: Urakkasopimuksen mukainen valmistuminen sisäpuolisten töiden osalta 17.4.2024 ja ulkopuolisten töiden osalta 28.6.2024
Tulevat remontit Vuosikorjaukset. Yhtiön hallinnon luovutus syyskuu 2024.
Energialuokka A2018, On lain edellyttämä energiatodistus
Tontin pinta-ala 2975 m²
Tontin omistus Valinnainen vuokratontti
Tontin vuokra 116 532 €
Tontin vuokranantaja Suomen Osatontti Ky
Tontin vuokrasopimus päättyy 29.5.2071
Kaavoitustiedot Espoon kaupunki puh. (09) 8162 5500
Kaavoitustilanne Asemakaava

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut Alle kilometrin päässä sijaitseva Leppävaaran keskus ja kauppakeskus Sello palvelevat Puustellinkallion tulevia asukkaita monipuolisella tarjonnalla. Urheilupuistosta löytyvät uima- ja jäähallit, kentät ja jopa stadion. Myös monipuoliset lenkki- ja latumaastot lähtevät urheilupuistosta. Leppävaaran ja Puustellinmäen välittömässä läheisyydessä sijaitsee myös Laajalahden luonnonsuojelualue lenkkipolkuineen ja pitkospuineen.
Koulut Alueella
Päiväkodit Alueella
Liikenneyhteydet Leppävaara on joukkoliikenteen keskittymä. Paikallisliikenteen bussit ja junat kuljettavat helposti ympäri pääkaupunkiseutua. Lähimmät metroasemat sijaitsevat Otaniemessä ja Keilaniemessä. Myös kaukoliikenteen junat pysähtyvät Leppävaaran asemalla. Tuleva Raide-Jokeri parantaa yhteyksiä entisestään. Omalla autolla Leppävaarasta liittyy hetkessä kaikille pääteille.

Jarkko Partanen

Kiinteistönvälittäjä, LKV Espoo, Kauniainen +358500409631
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​