Katanummenkuja 2, Raisio (Ihala)

359 000 € 107,5 m² 4h + k + s + khh + WC + 2 autop.
Velaton hinta 359 000 €
Hoitovastike 247,25 €/kk
Asuinpinta-ala 107,5 m²
Huoneita 4
Kerros 1
Rakennusvuosi 2019
Tyyppi Rivitalo
Kaupunki Raisio
Kaupunginosa Ihala

Tervetuloa tutustumaan tähän kauniiseen vuonna 2019 valmistuneeseen rivitalohuoneistoon, joka tarjoaa kaikki edellytykset laadukkaaseen, ekologiseen sekä toimivaan arkeen Raision Ihalassa!

Tämä koti on kahdessa kerroksessa ja tilat ovat jakautuneet niin, että kaikille arjen toiminnoille on oma tilansa. Huoneiston sisääntulokerroksessa saavutaan eteistilaan, jossa runsaasti säilytystilaa ulkovaatteille. Ensimmäisessä kerroksessa on yksi makuuhuone, jonka yhteydessä on vaatehuone säilytysjärjestelmällä. Makuuhuoneesta on käynti omalle rauhaisalle takapihalle, johon voit halutessasi sijoittaa vaikkapa jacuzzin tai nauttia raikkaasta ilmasta saunan jälkeen. Tämä piha tarjoaa täydellisen paikan rentoutumiseen ja virkistäytymiseen. Alakerrasta löytyy lisäksi tyylikäs kylpyhuone, kodinhoitohuone sekä hyödyllinen lämmin varastotila.

Yläkertaan siirryttäessä, katseesi kiinnittyy välittömästi huonekorkeuteen ja kauniisti paneloituun akustiikkaseinään, joka tuo pehmeyttä muutoin skandinaavisen vaaleaan värimaailmaan. Avara ja valoisa olohuone sekä kaunis avokeittiö sulautuvat saumattomasti yhteen luoden täydellisen tilan oleskeluun ja yhdessäoloon. Yläkerrasta löytyy myös kaksi tilavaa makuuhuonetta, joiden välissä on yhteinen WC. Kaiken kruunaa upea kattoterassi, joka avautuu etelän suuntaan. Tämä tila on täydellinen auringonottoon, ruokailuun tai rentoutumiseen pitkän päivän jälkeen. Kattoterassi tuo kotiin ripauksen luksusta ja tarjoaa upeat puitteet nauttia ulkoilmasta omassa rauhassa.

Tässä huoneistossa on hyödynnetty nykyteknologiaa ja ekologisia ratkaisuja. Lämmitysjärjestelmänä toimii energiatehokas poistoilmalämpöpumppu, jossa on mahdollisuus hyödyntää pörssisähköohjausta. Huoneiston edessä on kahden auton katospaikka, varustettuna Beny sähköauton latausasemalla dynaamisella kuormanhallinnalla. Tämä latausasema on kytketty aurinkopaneelijärjestelmään, mikä mahdollistaa ympäristöystävällisen ja taloudellisen latauksen. Huoneistossa on lisäksi myös ilmalämpöpumppu, joka takaa viilennyksen kuumina kesäpäivinä.

Koti sijaitsee hyvällä ja rauhallisella alueella. Läheltä löydät niin luonnon, erilaisia liikuntamahdollisuuksia kuin arkiset palvelutkin. Koulu sijaitsee tien toisella puolella, mikä tekee tästä kodista ihanteellisen perheille. Lisäksi kulkuyhteydet niin Turkuun kuin Naantaliinkin ovat loistavat, joten arjen liikkuminen on vaivatonta.

Tämä koti on täydellinen valinta sinulle, joka arvostat modernia sekä laadukasta asumista, ekologisia ratkaisuja ja huolella suunniteltuja tilaratkaisuja. Tule ja ihastu – tämä voi olla uusi kotisi!

Ota yhteyttä ja varaa oma esittelyaikasi!

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 20332260
Osoite Katanummenkuja 2, 21260 Raisio
Tyyppi Rivitalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 4h + k + s + khh + WC + 2 autop.
Huoneet 4
Asuintilojen pinta-ala 107,5 m²
Kokonaispinta-ala 107,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta Yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerros 1/2
Rakennusvuosi 2019
Käyttöönottovuosi 2019
Vapautuminen 1kk kaupoista/sopimuksen mukaan

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 359 000 €
Velaton hinta 359 000 €
Neliöhinta 3 339,53 €/m²
Hoitovastike 247,25 €/kk
Yhtiövastike yhteensä 247,25 €/kk
Muut maksut -Varainsiirtovero 1,5% erääntyy ostajan maksettavaksi kaupanteossa -Huoneistoilla oma sähkösopimus ja oma vesimittari. Vesiennakkomaksu ollut tällä hetkellä 12,65€/kk/hlö. Nykyisillä asukkailla sähkönkulutus ollut noin 10 500 kWh/vuodessa, joka sisältää sähköautonlatauksen (noin 2400kWh). Sähköauton latausasema dynaamisella kuormanhallinnalla.
Vesimaksu 12,65 €/kk

Asunnon lisätiedot

Sauna Oma sauna
Parveke Ei
Tilojen kuvaus Vaatehuoneessa Sovellan säilytysjärjestelmä
Tietoliikenne DNA 10 10-800MB (10mb kuuluu vastikkeseen, omalla korotuksella esim. nykyisillä asukkailla 100mb 12,95€/kk)
Tehdyt remontit 06/2023 vesipiste autokatokseen 07/2023 3,78 kWp aurinkopaneelijärjestelmä mikroinverttereillä. Asentaja Sons Of Solar (vuosituotto ollut noin 3200kWh) 07/2023 olohuoneen seinän akustiikkapanelointi 11/2023 ilmalämpöpumpun huolto ja pesu 02/2024 11 kW Beny sähköauton latausasema dynaamisella kuormanhallinnalla. Kytketty aurinkopaneelijärjestelmään. 05/2024 terassilaudoituksen pintasuojaus
Muuta kauppaan kuuluvaa Sähköauton latausasema
Asunnon kunto Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Poistoilmalämpöpumppu, aurinkolämpö, muu

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Puu, betoni
Keittiön kuvaus Jääkaappi/pakastin, liesi (induktio, erillisuuni), työtasot (laminaatti), seinät (maalattu), lattiat (laminaatti), mikroaaltouuni, astianpesukone, liesituuletin / suodatin
Kylpyhuoneen kuvaus Suihkuseinä, lattialämmitys, wc-istuin, suihku, peilikaappi, kiinteät valaisimet, seinät (kaakeli), lattiat (laatta)
WC-tilojen kuvaus Lattialämmitys, seinät (kaakeli), lattiat (laatta), Yläkerrassa kahden makuuhuoneen välissä erillinen wc
Saunan kuvaus Sähkökiuas, 9 kWh kiuas, lauteet haapaa.
Kodinhoitohuoneen kuvaus Lattiat (laatta), seinät (maalattu)
Olohuoneen kuvaus Seinät (maalattu, puu), lattiat (laminaatti), Olohuoneessa akustiikkapanelointi
Makuuhuoneen kuvaus Lukumäärä: 3, seinät (maalattu), lattiat (laminaatti)
Muut huoneet ja tilat Eteinen, Tuulikaappi, Terassi, Vaatehuone
Säilytystilojen kuvaus Huoneistossa oma lämmin varastotila
Kattotyyppi Pulpettikatto
Katon kuvaus Peltikate

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi As Oy Raision Katanummenpuisto
Isännöitsijän yhteystiedot M3 Kiinteistöt ja Isännöinti Oy Jan Stenlund 044 0899113 Jan.stenlund@m3kiinteisto.fi
Huolto Huoltoyhtiö
Hissi Ei
Taloyhtiöön kuuluu Lämmitysjärjestelmä: Nibe F470 poistoilmalämpöpumppu, pörssisähköohjauksen mahdollisuudella. Ilmanvaihtojärjestelmä: koneellinen.
Taloyhtiön autopaikat Huoneiston edessä kahdelle autolle katospaikat, jossa Beny sähköauton latausasema dynaamisella kuormanhallinnalla. Kytketty aurinkopaneelijärjestelmään.
Muuta taloyhtiöstä Urheiluvälinevarasto, kaapeli-tv
Tehdyt remontit 2020 Pihojen asfaltointi, postilaatikkojen asennus, jäteastoiden lisäys ja suojaaidan asenneus jäteastioille 2023 Aurinkopaneeleiden asennus (osakkaiden oma hankinta)
Tulevat remontit Perustukset ja runko: Talojen 1 ja 2 maan painuminen Julkisivut: Mustien julkisivulautojen maalaus Ilmanvaihto: IV-kanavien puhdistus
Energialuokka C2013, On lain edellyttämä energiatodistus
Tontin pinta-ala 5529 m²
Tontin omistus Oma
Kaavoitustiedot Raision kaupunki p.044 797 1681
Kaavoitustilanne Asemakaava

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut K-Market Ihala, avoinna klo: 7.00 – 22.00
Koulut Ihalan koulu (alakoulu)
Päiväkodit Lapiolana Lastentarha (Varhaiskasvatusta järjestetään 0-5-vuotiaille lapsille neljässä ryhmässä).
Liikenneyhteydet Linja-autopysäkit Konstantien varrella

Jenni Lomski

Asuntomyyjä, KiLAT Turku +358509119519
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​