Kaivokatu 24, Hämeenlinna (keskusta)

69 500 € 40 m² 2h + kk + kh + vh
Velaton hinta 69 500 €
Hoitovastike 220 €/kk
Asuinpinta-ala 40 m²
Huoneita 2
Kerros 2
Rakennusvuosi 1970
Tyyppi Kerrostalo
Kaupunki Hämeenlinna
Kaupunginosa keskusta

Toimivapohjainen pienasunto kantakaupungin keskustassa sijaitsevassa hissitalossa, jossa on tehty merkittäviä korjauksia mm. vesijohtojen uusiminen ja huoneistokohtaisten vesimittarien asentaminen 2010 sekä viemäreiden sukittaminen 2019. Esteetön kulku hissitasanteelle. Mukavat näkymät suojaisalle sisäpihalle. Yhtiössä on viihtyisä uima-allasosasto. Huoneisto on vuokrattu. Soita ja sovi henkilökohtainen esittely.

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 21400846
Osoite Kaivokatu 24, 13100 Hämeenlinna
Tyyppi Kerrostalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 2h + kk + kh + vh
Huoneet 2
Asuintilojen pinta-ala 40 m²
Kokonaispinta-ala 40 m²
Lisätietoja pinta-alasta Yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerros 2/6
Rakennusvuosi 1970
Käyttöönottovuosi 1970
Vapautuminen Vuokrattu

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 69 500 €
Velaton hinta 69 500 €
Neliöhinta 1 737,50 €/m²
Hoitovastike 220 €/kk
Yhtiövastike yhteensä 220 €/kk
Muut maksut Vesimaksuennakko 17,00 e/hlö/kk, vesi laskutetaan kulutuksen mukaan kylmävesi 4,48 e/m3 ja lämminvesi 9,96 e/m3. Yhtiökokous valtuutti hallituksen perimään yhden ylimääräisen hoitovastikkeen, mikäli yhtiön taloudellinen tilanne niin vaatii. Valtuutus on voimassa 30.6.2025 asti. Varainsiirtovero 1,5 % velattomasta kauppahinnasta Tämän huoneiston arvioitu osuus käyttövesiputkiston ja kiinteistösähköjen uusimisen kustannuksista on 12.906,66 euroa. Arvioitu pääomavastike on 100,80 e/kk. Samassa yhteydessä uusittaan pesuhuone (lattia ja seinät laatoitetaan, asennetaan lattialämmitys, pesukoneliitäntä, suihkuseinä, wc-istuin, pesuallas ja peilikaappi). Kustannus tämän huoneiston osalta tulee olemaan noin 10.520,00 euroa ja kustannuksesta tulee vastaamaan ostaja.

Asunnon lisätiedot

Sauna Taloyhtiössä sauna
Parveke Ei
Muuta kauppaan kuuluvaa (Kauppaan ei kuulu: Irtaimisto)
Asunnon kunto Tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Kaukolämpö
Lunastusoikeus osakkailla 30 päivää
Käyttö- ja luovutusrajoitukset Lunastusoikeus koskee autotalliosakkeita

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Elementti, betoni
Keittiön kuvaus Jenkkikaappi, liesi (sähköliesi), seinät (maalattu), lattiat (laminaatti), Maalattu betonikatto , liesikupu, kiinteät valaisimet
Kylpyhuoneen kuvaus Kylpyamme, pesukoneliitäntä, wc-istuin, suihku, peilikaappi, kiinteät valaisimet, seinät (kaakeli, maalattu), lattiat (laatta)
Olohuoneen kuvaus Seinät (maalattu), lattiat (laminaatti), Maalattu betonikatto
Makuuhuoneen kuvaus Lukumäärä: 1, seinät (maalattu), lattiat (laminaatti), Maalattu betonikatto
Kattotyyppi Tasakatto, harjakatto
Katon kuvaus Huopa, pelti

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Hämeenlinnan Kaivokatu 24
Isännöitsijän yhteystiedot REIM Hämeenlinna Oy, Jarmo Sinkko, Sibeliuksenkatu 4 , 13100 Hämeenlinna, Puhelin 0207 441 727. Sähköposti jarmo.sinkko@reim.fi.
Huolto Huoltoyhtiö
Hissi Kyllä
Taloyhtiöön kuuluu Kuivaushuone, pesutuvassa ei ole pyykinpesukonetta,
Taloyhtiön autopaikat Sähköpistokepaikkoja: 26, Autotalleja: 12, autotallit osakkeina, pihapaikat sähköpistokepaikkoja
Muuta taloyhtiöstä Sauna, uima-allas, talopesula, kuivaushuone, mankeli, urheiluvälinevarasto, askarteluhuone, väestönsuoja, Huoneistokohtaiset varastot
Tehdyt remontit Kaukolämmön alajakokeskus uusittu -94, vesikaton huopakate uusittu -97, ikkunat ja parvekeovet uusittu -99, antenniverkko saneerattu digikelpoiseksi -05, piha uusittu -09, käyttövesiputkisto uusittu, asennettu huoneistokohtaiset vesimittarit, käyttöveden lämmönsiirrin uusittu, viemärit huuhdeltu ja kuvattu -10, hissit uusittu -11, pihan puolen ulko-ovet uusittu, porrashuoneiden pihan puoleisia auloja siistitty -13, porraskäytävien valaistus parannettu, parvekekaiteiden rakenteet tarkastettu -14, saunan ja mattopesulan saneeraus -16, pystylinjojen 7 ja 3 sukitus -18, viemäreiden sukitushanke -19, ilmanvaihtojärjestelmän puhdistus -21, huopakaton saneeraus ja talon peltikaton maalaus tehty -21, autotallirakennuksen peltikatto maalattu -22, lämmönjakokeskuksen vaihto -23
Tulevat remontit Seuraavan viiden vuoden suunnitellut remontit vuosille 2024-2028: aluevalaistus, autotallien ovien saneeraus/uusinta, julkisivujen hankesuunnittelu, julkisivun ja parvekkeiden kuntotutkimus, jätekatoksen huoltomaalaus, kiinteistön sähkösaneeraus, kylpyhuonekorjaukset, käyttövesijohtojen uusiminen, parvekeovien kunnossapitoa, poistoilmapuhallin ja huippuimuri, porrashuoneiden ja yleisten tilojen kunnostus, saunaosaston ja uima-allastilan kunnossapito, sähköautojen lataus, yleisten tilojej palovaroittimet 18.4.2023 pidetyssä ylimääräisessä yhtiökokouksessa päätettiin uusia kaukolämmön alajakokeskus (uusinta rahoitetaan laitetoimittajan (Loimua Oy) kanssa tehtävällä viiden (5) vuoden määräaikaisella rahoitussopimuksella. Taloyhtiö hoitaa sopimusta kuukausittaisilla maksuerillä. KÄYTTÖVESIPUTKISTON JA KIINTEISTÖSÄHKÖJEN UUSINTA, Tate hanke Taloyhtiössä on teetetty märkätilojen kartoitus (raportti 20.6.2022) ja kuntoarvio (raportti 22.6.2022). Näistä yhteenvedot ja huoneistokohtaiset tiedot on toimitettu osakkaille. Hallitus on kokouksissaan käsitellyt raportteja ja päätynyt esittämään yhtiökokoukselle käyttövesiputkiston saneerausta, kiinteistön sähköjen saneerausta (sisältäen antenniver-kon) ja ilmanvaihtoon liittyen huippuimureiden uusimista. Hankeasiaa selvensi REIM Tekniikka Sari Lapikisto. Kokouksessa esitetyn suunnittelutarjousvertailun pohjalta yhtiökokous valtuutti hallituksen: - LVI suunnitelmien osalta tilata LVI-insinööritoimisto T. Lehti Oy:ltä LVI-suunnittelun ja lämmitysjärjestelmän tasapainotuksen ja perussäädön suunnittelun - Sähkösuunnittelun osalta tilata Sähkösuunnittelu Pekka Antinmaa Oy:ltä sähkösuunnittelun, sähköpääkeskuksen uusinnan suunnittelun ja yleisten tilojen sähkösuunnittelun Suunnitelmien pohjalta hallitus valtuutettiin pyytämään urakkatarjoukset hankkeelle. Tarjoukset käsitellään ylimääräisessä yhtiökokouksessa, missä päätetään hankkeen toteuttamisen laajuudesta
Energialuokka F2013, On lain edellyttämä energiatodistus, Energiatodistus on laadittu E-S Energiapalvelut Kimmo Kuusisen toimeista 23.06.2014.
Tontin pinta-ala 2638 m²
Tontin omistus Oma
Kaavoitustiedot Hämeenlinnan kaupunki puh. (03) 6211
Kaavoitustilanne Asemakaava

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut Ruokakauppa K-Citymarket Hämeensaari, S-Market kauppakeskus Goodmanissa, Lidl kauppakeskus Tavastilassa
Koulut Keskustassa yläkoulu, alakoulu ja lukio Kaurialassa
Päiväkodit Keskustassa
Liikenneyhteydet Hyvät

Muut lisätiedot

Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot Käyttövesiputkiston ja kiinteistönsähköjen uusimisen yhteydessä keittokomeron ja ja olohuoneen väliset lasit puretaan.

Essi Suomalainen

Asuntomyyjä Hämeenlinna +358505951885
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​