Jokikatu 7, Joensuu (Penttilä)

369 000 € 104 m² 4h + k + s + khh + wc + 2x p + ahp (yj. 4 h+k+s)
Velaton hinta 369 000 €
Hoitovastike 405,60 €/kk
Asuinpinta-ala 104 m²
Huoneita 4
Kerros 6
Rakennusvuosi 2007
Tyyppi Kerrostalo
Kaupunki Joensuu
Kaupunginosa Penttilä

Joen vierestä, arvostetusta yhtiöstä, lähellä toria ja keskustan palveluita sekä rautatieasemaa, kuudennen kerroksen saunallinen neliö hissitalosta jokinäkymin. Asunnon lisäksi myydään myös kylmäautohallipaikka sekä siihen kuuluva kylmävarasto hintaan 15 000€. Asuntoa on remontoitu viime vuosina erittäin laadukkaasti ja laajasta. Huoneistolla on kaksi lasitettua parveketta.

Asunto on pääty-/läpitalosunto, jonka ansiosta pääset nauttimaan aamu-, päivä- ja ilta-auringosta. Ilosaari ja kaupungintalo sekä tietenkin keskustan maisemat jokinäkymin takaavat kerrostaloasumisen parhaimmat näköalat. Näkymä Penttilänkadun puolelle mahdollistaa junien bongailun ja leikkimielisen vedon lyönnin ovatko VR:n junat ajoissa vai ei. Asunnon päädyssä on maisemaikkuna (ikkuna on lattiasta kattoon), jossa on ikkunalämmitys talvipakkasia ajatellen.

Asunto on remontoitu käyttäen parhaita mahdollisia materiaaleja. Keittiön kaapistot ovat Italialaisesta massiivipuusta tehty (Scavolini Baltimora) ja kvartsiset kivitasot viimeistelee ilmeen. Mielen laadukas induktioliesi sekä erillisuuni tarjoaa ammattitasoiselle kokillekin loistavat puitteet ruoan laittoon. Asunnon tapettiseinät ovat korkealaatuista design-tapettia (muotisuunnittelija Slava Zaitsev) aikaansaannosta. Lattiat ovat laadukasta tammilankkua (parkettia). Kylpyhuoneen ja vessan tasot ovat murskatusta kvartsista tehty ja kaapistotkin ovat mittatilaustyönä työstetty. Asunnossa on viilennyspumppu kesähelteitä helpottamaan. Säilytystilaa löytyy asunnosta runsaasti ja mm. eteisen suuret peilikaappien sisältö kätkee erilaisia loppuun asti mietittyjä säilytysratkaisuja. Mikäli asunnon säilytystila ei vielä riitä, löytyy asuntoon kuuluva lämmin häkkivarasto sekä autopaikan yhteydessä suuri n. 4 m² kylmävarasto. Taloyhtiöllä on oma kuntosali, josta löytyy biljardipöytä, pieni keittiö sekä wc/suihku. Lisäksi yhtiön yleisistä tiloista löytyy lenkkeilijälle kuivauskaappi, kuivausrumpu ja pyykinpesukone.

Tämän yhtiön asuntoja tulee harvoin tarjolle, joten ota yhteyttä ja sovi oma yksityisesittelysi!

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 20113541
Osoite Jokikatu 7, 80220 Joensuu
Tyyppi Kerrostalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 4h + k + s + khh + wc + 2x p + ahp (yj. 4 h+k+s)
Huoneet 4
Asuintilojen pinta-ala 104 m²
Kokonaispinta-ala 104 m²
Lisätietoja pinta-alasta Yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerros 6/14
Rakennusvuosi 2007
Käyttöönottovuosi 2007
Vapautuminen 2kk kaupasta

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 369 000 €
Velaton hinta 369 000 €
Neliöhinta 3 548,08 €/m²
Hoitovastike 405,60 €/kk
Yhtiövastike yhteensä 405,60 €/kk
Muut maksut Autopaikan maksu on autohallipaikan sekä siihen liittyvän varaston hoitovastike (talousarvio 2024). Vesiennakko 20€/kpl/kk. Mikäli Rantaparkki Oy perii ylimääräisiä vastikkeita tai hankeosuuksia, peritään ne Tähtitornin ko. osakkeita omistavilta osakkailta. Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.
Vesimaksu 20 €/kk

Asunnon lisätiedot

Sauna Oma sauna
Parveke On
Parvekkeen kuvaus Lasitettu
Parvekkeen ilmansuunta Etelä, länsi, kaakko, lounas
Tilojen kuvaus Eteisessä parkettilattia ja tapetoidut seinät. Eteisessä runsaasti kaappitilaa peilien kera. Käytävällä parkettilattia ja tapetoidut seinät.
Tehdyt remontit 2017: Asunnon lattiamateriaalit vaihdettu tammiparkettiin. Verhokiskot uusittu. Eteinen tapetoitu. Makuuhuoneiden seinien maalaus ja tapetointi. 2020: Eteisen kaapistot uusittu. Kahdessa makuuhuoneissa uusittu kaappiovet ja yhdessä uusittu kaapistot. Vessassa seinät maalattu, kaapistot, tasot ja hana uusittu. Kylpyhuoneessa kaapistot, tasot, suihkuseinät, hana sekä suihku uusittu. Lisäksi asennettu erilliset patterilämmittimet. 2023: Keittiön täydellinen remontti lukuun ottamatta liesituuletinta. Asunnon tapettiseinät ovat korkealaatuista design-tapettia (muotisuunnittelija Vjatšeslav Mikhailovich Zaitsev).
Muuta kauppaan kuuluvaa Terassin kaihtimet kuuluu kauppaan. Peilivalot (olohuoneessa, eteisessä ja käytävällä)., (Kauppaan ei kuulu: Irtaimisto.)
Asunnon kunto Hyvä
Lisätietoja kunnosta Erinomainen.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Kaukolämpö, muu
Käyttö- ja luovutusrajoitukset Lunastuslauseke autopaikkojen osalta Yhtiöjärjestyksen 16 § mukaan.

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Elementti, betoni
Keittiön kuvaus Jääkaappi/pakastin, liesi (induktio, erillisuuni), työtasot (kivi), seinät (kaakeli, maalattu, tapetti), lattiat (parketti), Kivitasot ja välitila Kvartsia. Keittiön kaapistot Italialaisesta massiivipuusta tehty (Scavolini Baltimora). Mittatilaustyönä tehty. Penttilänkadun puoleisen ikkunan alla penkki-laatikko., astianpesukone, kiinteät valaisimet, liesituuletin / hormi
Kylpyhuoneen kuvaus Suihkuseinä, pesukone, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, wc-istuin, suihku, peilikaappi, kiinteät valaisimet, asennettuja erikoisvarusteita, seinät (kaakeli), lattiat (laatta)
WC-tilojen kuvaus Lattialämmitys, peilikaappi, bidee-suihku, seinät (kaakeli, maalattu), lattiat (laatta), Kaikki kaapistot uusittu, tehty mittatilaustyönä. Tasot ovat tekokiveä (murskattu Kvartsi), käsityönä työstetty.
Saunan kuvaus Sähkökiuas, Harvian kiuas.
Olohuoneen kuvaus Seinät (tapetti), lattiat (parketti)
Makuuhuoneen kuvaus Lukumäärä: 3, seinät (maalattu, tapetti), lattiat (parketti)
Muut huoneet ja tilat Eteinen
Säilytystilojen kuvaus Autohallipaikan mukana kylmävarasto n. 4 m2. Lisäksi lämmin häkkivarasto pohjakerroksessa.
Kattotyyppi Tasakatto
Katon kuvaus Kumibitumi

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Joensuun Tähtitorni
Isännöitsijän yhteystiedot Retta Isännöinti Oy, Joensuu. Isännöitsijä Juha Ahtonen, email: Juha.Ahtonen@retta.fi ja p. 044 497 0658
Huolto Huoltoyhtiö
Hissi Kyllä
Taloyhtiöön kuuluu Ilmanvaihtojärjestelmä: koneellinen tulo/poisto. Tietoliikennejärjestelmä: valokuitu. Kerhohuoneessa, kuntosali, biljardipöytä, wc/suihku sekä pieni keittiötila.
Taloyhtiön autopaikat Autohallipaikkoja: 69
Muuta taloyhtiöstä Talopesula, urheiluvälinevarasto, kaapeli-tv, Huoneistokohtaiset varastot
Tehdyt remontit Kunnossapitotarveselvityksen mukaan: Jäähdytysjärjestelmän tarkastus, suodattimien puhdistus ja pesu, sekä laitteiston korjaaminen tarvittavilta osin kustannukset kohdistuvat huoneistoille, joissa jäähdytys 2023 Parvekelasien huolto 2023 Maisemaikkunoiden tiivistys 2022 Ilmastoinnin nuohous ja säätötyö 2017 Pihaporttien rakentaminen 2012 Isännöitsijäntodistuksen mukaan on maisemaikkunaseinän kittisaumojen uusinta 2024.
Tulevat remontit Hallituksen selvitys kunnossapitotarpeista 2025-2029: Suositeltu: Julkisivu elementti- ja parvekesaumojen uusinta tarvittavilta osin, parvekeläpivientien ja pellitysten tiivistäminen v. 2024 Suositeltu: Ulko-ovien sähköisen lukituksen uusiminen v. 2025 Suositeltu: Pyörävaraston lattian huoltomaalaus 2026 Suositeltu: Iv-kanavien puhdistus ja säätö v. 2027
Energialuokka Voimassa: 15.10.2014 – 14.10.2024.
Tontin pinta-ala 998 m²
Tontin omistus Oma
Kaavoitustiedot Https://www.joensuu.fi/kaavoitus
Kaavoitustilanne Asemakaava

Alessandro La Russa

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiLAT Joensuu +358401582754
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​