Jänispolku 1, Janakkala (Turenki)

46 000 € 77,5 m² 3h+k+kph+vh+p (yj:n mukaan 3h+k)
Velaton hinta 46 000 €
Hoitovastike 558 €/kk
Asuinpinta-ala 77,5 m²
Huoneita 3
Kerros 1
Rakennusvuosi 1969
Tyyppi Kerrostalo
Kaupunki Janakkala
Kaupunginosa Turenki

Tilava ja valoisa kerrostalokoti Turengissa etsii uusia omistajia!

Tervetuloa tutustumaan Turengin palveluiden äärellä olevaan ensimmäisen kerroksen tilavaan kerrostalohuoneistoon. Huoneisto sijaitsee rauhaisan päättyvän kadun varrella. Tämän läpitalon kolmion valoisa pohjaratkaisu ja hyvä huonejärjestys tekevät tästä asunnosta toimivan kodin niin pienelle perheelle kuin pariskunnallekin. Koulut, päiväkoti, terveyskeskus ja kaupat sijaitsevat kävelymatkan päässä.

Asunnossa on tilava olohuone, joka yhdistyy ruokailutilaan ja keittiöön. Olohuoneesta on käynti omalle parvekkeelle. Makuuhuoneet ovat tilavia ja niissä on runsaasti säilytystilaa, lisätilaa tuo myös erillinen vaatehuone. Kylpyhuone on saneerattu putkiremontin yhteydessä 2018.

Taloyhtiössä on useita mittavia korjauksia suoritettu mm. vesikatto uusittu, käyttövesiputket ja viemärit pinnoitettu sekä saunaosasto uusittu.

Asunto on vuokrattuna.

Tämä sopii niin pariskunnalle, perheelle kuin sijoituskäyttöönkin. Kaikki Turengin palvelut lähietäisyydellä. Varaa oma esittelyaikasi!

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 20517631
Osoite Jänispolku 1, 14200 Turenki
Tyyppi Kerrostalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 3h+k+kph+vh+p (yj:n mukaan 3h+k)
Huoneet 3
Asuintilojen pinta-ala 77,5 m²
Kokonaispinta-ala 77,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta Yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen, toimeksiantajan ilmoittama, Yhtiö on valmistunut ennen vuotta 1992 ja huoneiston pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu ja pinta-ala saattaa poiketa olennaisestikin nykystandardien mukaan mitattavasta huoneistoalasta.
Kerros 1/3
Rakennusvuosi 1969
Käyttöönottovuosi 1969
Vapautuminen Huoneisto on vuokrattu.

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 46 000 €
Velaton hinta 46 000 €
Neliöhinta 593,55 €/m²
Hoitovastike 558 €/kk
Yhtiövastike yhteensä 558 €/kk
Muut maksut Varainsiirtovero on 1,5%. Autotallien vuokra on 15 e/kk, tallit ovat kylmiä pistokkeella varustettuja. Vesimaksu on kulutuksen mukaan ja tasataan 2 krt/vuosi. Viimeisessä yhtiökokouksessa päätettiin antaa hallitukselle enintään kolmen lisävastikkeen perintävaltuutus seuraavaan yhtiökokoukseen saakka. Lisävastikkeet voidaan periä vain tarvittaessa ja kaikki kerralla. Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Asunnon lisätiedot

Sauna Taloyhtiössä sauna
Parveke On
Parvekkeen ilmansuunta Itä
Tehdyt remontit 11/2011 taloyhtiö uusi wc-istuimen (L&T Oy). 1/2018 tehty lvi-saneerauksen yhteydessä pesuhuoneen saneeraus ja vesieristeet sekä laatoitus. (Hämeen Rakennus ja Korjaus Oy, tarkastanut Työmaavalvonta Yli-Huhtala Oy.)
Muuta kauppaan kuuluvaa (Kauppaan ei kuulu: Irtaimisto.)
Asunnon kunto Tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Kaukolämpö

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Betoni
Keittiön kuvaus Jääkaappi/pakastin, liesi (sähköliesi), työtasot (muu), seinät (kaakeli, maalattu), lattiat (muovi), astianpesukone
Kylpyhuoneen kuvaus Suihkuseinä, pesukoneliitäntä, wc-istuin, suihku, peilikaappi, kylpyhuonekaapisto, seinät (kaakeli), lattiat (laatta)
Olohuoneen kuvaus Seinät (maalattu), lattiat (muovi)
Makuuhuoneen kuvaus Lukumäärä: 2, seinät (maalattu), lattiat (muovi)
Muut huoneet ja tilat Eteinen, Vaatehuone
Kattotyyppi Tasakatto
Katon kuvaus Huopakate

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Rinne-Tapaila
Isännöitsijän yhteystiedot Hämeenlinnan Isännöintipalvelu Oy, Päivärinteenkatu 4, 13210 Hämeenlinna. Jami Peltoniemi puh. 050 5248 294, hml.isannointipalvelu@hipoy.fi
Huolto Huoltoyhtiö
Hissi Ei
Taloyhtiön autopaikat Autokatoksia: 17, Sähköpistokepaikkoja: 4, Autopaikkojen jakamisesta on yhtiössä sovittu seuraavaa: Yksi ovilla varustetuista autokatoksista on yhtiön varastona (nro14). Autokatospaikan oven lukkoon tulee paikan vuokranneen itse hankkia riippulukko. Autokatosrakennuksessa ei ole väliseiniä. Lämmityssähköllä olevia pihapaikkoja on neljä ja niitä jaetaan jonotuslistan mukaan. Yhtiöllä on muutamia kylmiä autopaikkoja, mitkä ovat "nopein" ehtii periaatteella ja eivät ole varattavissa.
Muuta taloyhtiöstä Sauna, talopesula, kuivaushuone, jäähdytetty kellari, kellarikomero, urheiluvälinevarasto, väestönsuoja, kaapeli-tv, Huoneistokohtaiset varastot
Tehdyt remontit Ikkunapuitteiden ulkopuolen maalaus ja lasilistat 03, julkisivu-/parvekekorjaukset ja elementtisaumaus uusittu ja porrashuoneet sekä alakäytävä maalattu -07, kaukolämmön alajakokeskus uusittu -07, viemäriputkistojen puhdistus -07, jätteen syväkeräysastiat 6 kpl. -16, ulkoparvekkeiden kattojen maalaus -17, käyttövesijohdot uusittu komposiittiputkilla ja viemärit sukitettu v. 2017-2018, iv-putkistojen puhdistus -18, vesikate uusittu -21, saunaosaston saneeraus -22. Kunnossapitotarveselvityksestä on poimittu mittavimmat korjaukset ja tarkemmat tiedot löytyvät dokumentista.
Tulevat remontit 16.7 hallitus päätti tilata Tero Stenbergiltä julkisivusaneerauksen suunnittelu- ja kilpailutyöt sisältäen julkisivun, elementtisaumaukset, parvekkeet + parvekelasitus + uusi parvekkeen etuseinärakenne ja ikkunat sekä parvekeovet uusitaan. Suunnittelu tehdään 2024-2025 ja toteutus olisi 2026 vuonna. 29.5.2024 on havaittu B-rapussa lattian vajoaminen. Vakuutuksen on 30.5.2024 tehty vahinkoilmoitus. Toistaiseksi vakuutus ei korvaa, koska vajoamisen syy ei ole selvillä. Arviolta 2026 tehdään korjaustyöt. Taloyhtiölle tulee kuluina vähintään vakuutuksen omavastuut, jos vakuutus korvaa. Kokonaiskulujen määrää on vaikea arvioida. Tehdään 9/2024 vesimittareiden takaiskuventtiileiden uusiminen. Venttiilit tulee Verrolta takuuseen. (asennus Tapio Rask)
Energialuokka E2018, On lain edellyttämä energiatodistus, Energiatodistuksen on laatinut Raksystems Insinööritoimisto Oy Kauko Ville, voimassa 31.10.2032.
Tontin pinta-ala 3641 m²
Tontin omistus Oma
Kaavoitustiedot Janakkalan kunta (03) 680 11
Kaavoitustilanne Asemakaava

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut Turengin keskustan kaupat, Lidl n. 850m, S-market n. 900m, K-Supermarket n. 950m, Tokmanni n. 850m, Turengin terveysasema n. 400m, Turengin rautatieasema n. 1,5km, Moision jalkapallokenttä n. 400m
Koulut Aavan koulu n. 550m, Turengin koulu n. 500m
Päiväkodit Jänispolun päiväkoti n. 100m, Haltian päiväkoti n. 800m
Liikenneyhteydet Hyvät.

Muut lisätiedot

Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot Parvekelasien korjausvastuu on osakkailla. Osakas voi asentaa lasituksen yhtiön luvan mukaisella mallilla. Vesimittarit ovat käytössä 1.8.2016 alkaen. Laskutusväli on 6kk. Luenta tehdään noin per 31.5 ja 30.11 ja lasku tulee seuraavan kuukauden aikana. Laskutus on paikkakunnan tariffien mukaan. Laskutetaan aina osakkaalle.

Essi Suomalainen

Asuntomyyjä Hämeenlinna +358505951885
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​