Ilosjoenkuja 1, Vantaa (Päiväkumpu)

449 000 € 147 m² 6mh+oh+avok+kph/s+khh+3wc+käyttöullakko tiloja
Myyntihinta 449 000 €
Asuinpinta-ala 147 m²
Huoneita 6
Rakennusvuosi 1993
Tyyppi Omakotitalo
Kaupunki Vantaa
Kaupunginosa Päiväkumpu

Tervetuloa tutustumaan tähän upeaan kuntotarkastettuun omakotitaloon, joka sijaitsee rauhallisella ja halutulla alueella Päiväkummussa! Tämä tilava koti tarjoaa runsaasti tilaa isommallekin perheelle, sillä makuuhuoneita löytyy useita.

Talon sydän on moderni ja avara olohuone-keittiö-yhdistelmä, joka on täydellinen paikka viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa. Taloa on remontoitu kattavasti vuosien varrella, ja uusimpien remonttien joukossa ovat keittiö, kylpyhuone, sauna, kodinhoitohuone ja WC-tilat. Kaikki tilat on suunniteltu nykyaikaisen asumisen vaatimukset huomioiden.

Tämä talo on erittäin monikäyttöinen ja sopii mainiosti myös kahdeksi erilliseksi asunnoksi. Yläkertaan pääsee suoraan eteisestä, ja yläkerran aulatilassa on keittiövaraus, joten kahden erillisen asunnon muodostaminen on vaivatonta.

Ulkoalueet eivät jää jälkeen sisätiloista – talo sijaitsee aidatulla ja suojaisalla kulmatontilla, joka tarjoaa mukavasti yksityisyyttä. Päiväkummussa yhdistyvät hyvät palvelut, luonto ja vehreys saumattomasti.

Tämä omakotitalo on todellinen helmi, joka tarjoaa mahdollisuuksia moneen – olitpa etsimässä isoa kotia perheellesi tai tilaa kahdelle erilliselle asunnolle. Tule ja ihastu!

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 21210628
Osoite Ilosjoenkuja 1, 01420
Tyyppi Omakotitalo
Huoneistoselitelmä 6mh+oh+avok+kph/s+khh+3wc+käyttöullakko tiloja
Huoneet 6
Asuintilojen pinta-ala 147 m²
Muiden tilojen pinta-ala 59 m²
Kokonaispinta-ala 206 m²
Lisätietoja pinta-alasta Pinta-alatieto saatu rakennuslupakuvista. Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu.
Asuinkerrosten määrä 2
Rakennusvuosi 1993
Käyttöönottovuosi 1993
Vapautuminen Sopimuksen mukaan

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 449 000 €
Velaton hinta 449 000 €
Muut maksut Vesimaksu on sisältänyt uima-altaan täytön kesällä ja taloudessa asuu 7-8 henkilöä. Ilmoitettu sähkön kulutus sisältää, sekä lämmitys-, että taloussähkön. Puhtaanapito sis komosti 458,61 euroa / vuosi 26 007kWh kokonaissähkön kulutus vuonna 2023 sisältäen taloussähkö (8 henkilöä)
Kiinteistövero 817,44 €
Vesi- ja jätevesimaksu 100 €/kk
Puhtaanapito 38 €/kk

Asunnon lisätiedot

Sauna Oma sauna
Tilojen kuvaus Yläkerran aulatilassa keittiövaraus. Talo on lupa-asiakirjoihin merkitty kahden asunnon taloksi. Rakennuspiirrosten mukaan makuuhuoneita 5 kpl, mutta talossa mahdollisuus jopa 8 erilliseen makuutilaan. Alakerran rakennuspiirrosten mukainen varastotila on muutettu makuuhuonekäyttöön. Lisää makuuhuonetiloja on mahdollisuus tehdä yläkerran käyttöullakkotilasta, joka muutettu lämpimäksi tilaksi vuonna 2004 edellisen asukkaan toimesta. Väliseinä rakennettu tilaan vuonna 2015. Rakennuslupa-asiakirjoja ei ole päivitetty tämän osalta. Alakerrassa erillinen wc ja tämän lisäksi molemmissa kylpyhuoneissa wc istuimet. Wc istuimia yhteensä 3kpl.
Tietoliikenne DNA 5g kiinteä
Muuta kauppaan kuuluvaa (Kauppaan ei kuulu: Pihaa ympäröivä metallinen koira-aitaus. )
Tehdyt remontit N. vuonna 2010 alakerran avotakka vaihdettu pienempään varaavaan takkaan, minkä yhteydessä asennettu tukipalkki takkatoimittajan toimesta. Takan purku aj uuden asennus ostettu pakettitilauksena. 2016 Talon maalaus, Lämminvesivaraaja vaihdettu, 2017 Keittiöremontti kokonaan uudstettu, alakerran lattiat vaihdettu laminaatista vinyylikorkki lattiaan. 2018 Kodinhoitohuone, sauna ja alakerran kylpyhuone remontoitu kokonaan, vaihdettu vesieristeet ja pinnat, sekä kiintokalusteet. Tiilikatto pesty ja maalattu. 2019 Alakerran pieni wc, alakerran väliovet uusittu, kodinhoitohuoneen ulko-ovi vaihdettu. 2022 ilmalämpöpumput vaihdettu uusiin ylä- ja alakerrassa. Julkisivun pystyrimoitus vaihdettu uusiin. Vuosien 2014-2022 välillä maalattu seiniä useaan otteeseen eri huoneissa. 2024 Varastoon vaihdettu tuloilmaventtiili, muutettu keskuspölynimurin ilmanvaihtoritilä suositeltuun tyyppiin 1.3.2024, Vaihdettu olohuoneen ilmaventtiili tuloilmaventtiiliksi 1.3.2024, Yläkerran isomman makuhuoneen patteri vaihdettu uuteen 26.2.2024.
Asunnon kunto Tyydyttävä
Energialuokka D2018, On lain edellyttämä energiatodistus, Energiatodistus voimassa 10.4.2034.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Sähkö, Ilmalämpöpumppu, muu, sähköpatterilämmitys, sähköinen kattolämmitys, uuni/takka, ilmalämpöpumppu
Ilmanvaihtojärjestelmän kuvaus Koneellinen tulo, koneellinen poisto, lämmön talteenotto
Tulisija Takka
Vesihuollon kuvaus Kunnan
Viemäri Kunnan
Sähköliittymä siirtyy Kyllä
Siirtyvät liittymät DNA 5G kiinteiä

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Puu
Keittiön kuvaus Jääkaappi, pakastin, liesi (induktio, erillisuuni), työtasot (laminaatti), seinät (kaakeli), lattiat (vinyylikorkki), Remontoitu 2017, myös kodinkoneet uusittu, mikroaaltouuni, astianpesukone, kiinteät valaisimet, liesituuletin / hormi
Kylpyhuoneen kuvaus Kylpyamme, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, wc-istuin, suihku, peili, kiinteät valaisimet, kylpyhuonekaapisto, seinät (kaakeli), lattiat (laatta)
WC-tilojen kuvaus Lattialämmitys, peilikaappi, bidee-suihku, seinät (maalattu, osalaatoitus), lattiat (laatta), Remontoitu 2019
Saunan kuvaus Sähkökiuas, Sun sauna paketti ostettu remontin 2018 yhteydessä
Kodinhoitohuoneen kuvaus Lattiat (laatta), seinät (maalattu, osalaatoitus), Remontoitu 2018
Olohuoneen kuvaus Seinät (maalattu), lattiat (vinyylikorkki)
Makuuhuoneen kuvaus Lukumäärä: 5, seinät (maalattu), lattiat (laminaatti, vinyylikorkki), Alakerran makuuhuoneissa vinyylikorkki lattia ja yläkerrassa laminaatti.
Muut huoneet ja tilat Eteinen, Tuulikaappi, Aula, Terassi
Seinämateriaalien kuvaus Maalipinta
Lattiamateriaalien kuvaus Alakerrrassa vinyylikorkki, yläkerrassa laminaatti, märkätilat laattalattia.
Kattomateriaalin kuvaus Levykatto, märkätiloissa paneloitu katto.
Kattotyyppi Harjakatto
Katon kuvaus Betonitiilikate

Asunnon tontti

Tontin omistus Oma
Kiinteistötunnus 92-75-83-3
Tontin tyyppi Tasamaatontti
Tontin pinta-ala 1050 m²
Tie perille On
Tehokkuusluku 0.2
Kaavoitustiedot Vantaa kaavoitus, AO Asemakaava, Sitova tonttijako
Kaavoitustilanne Asemakaava
Muut rakennukset Autotalli, leikkimökki, puuliiteri, varasto. Autotalli/varasto yhtenäinen rakennus.

Muut lisätiedot

Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot Ote kuntotarkastusraposrtista: 1.2. Merkittävimmät havainnot Kohteessa havaittiin mm. seuraavaa: - Ikkunat on suositeltavaa huoltomaalata ulkopuolelta tarvittavilta osin. - Räystäiden korjaamiseen ja huoltomaalaamiseen tulee varautua. - Valkoisien puuosien maalipinta irtoaa alustastaan ja näiden huoltomaalaamiseen tulee varautua. - Sokkelien maalipinta irtoaa alustasta mm. talon päädyssä. Irtoaminen on johtunut kosteudesta (salaoja, pesutila, pintamaan kaltevuus, muu syy). Selvitettävä syy irtoamiseen ja korjattava sokkelin pinta. > esteettinen haitta. - salaojat eivät ole tarkistettavissa, salaojat rakennuksen ulkopuolella. - Ilmalämpöpumpun kohdalla pumpun kondenssivedet tulee ohjata hallitummin pois talon vierustalta. Sokkelin pinta oli myös tältä kohdin irronnut. - Lapetikkaat tulee kiinnittää paikoilleen tai uudistaa. - Lämmöneristetty ullakkovarasto on suositeltavaa ottaa koneellisen lmanvaihdon piiriin. - Asunnon käyttöullakko on lämmöneristetty ja kuuluu nykyisin asuntoon kiinteästi. Julkisivut on maalattu eri väriseksi, mitä nämä ovat olleet rakennusluvassa. Muutoksille ei ole haettu toimenpide- tai rakennuslupaa. Suositeltavaa on varmistaa mahdollisen luvan tarve rakennusvalvontaviranomaiselta. 1.3. Lisätutkimustarve - Lumipeite esti tai vaikeutti mm. maan pinnan kallistusten, vesikatteen, vesikaton varusteiden sekä salaoja- ym. tarkastuskaivojen havainnointia. - Kohteen tarkastuksessa ei tehty rakenneavauksia. Tulevien saneeraustoimien yhteydessä on aina varauduttava riittäviin rakenneavauksiin, kaivauksiin, ja tutkimuksiin. - Pesuhuoneen kosteusmittauksessa esiintyi pintakosteutta epätavallisessa kohdassa saunan ja ulkoseinän kohdalla. Suositeltavaa on varmistaa tarvittavin rakenneavauksin pintakostean alueen kunto. 1.4. Riskirakenteet - Tarkastuksen aikana ei havaittu tunnettuja riskirakenteita.
Ranta Ei rantaa

Marie Karukoski

Kiinteistönvälittäjä, LKV, sisustussuunnittelija Vantaa +358401217368
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​