Horsmakuja 6b, Vantaa (Tikkurila)

334 900 € 70,5 m² 3h+kt+s+kph+lasitettu parveke
Velaton hinta 334 900 €
Hoitovastike 366,60 €/kk
Asuinpinta-ala 70,5 m²
Huoneita 3
Kerros 4
Rakennusvuosi 2015
Tyyppi Kerrostalo
Kaupunki Vantaa
Kaupunginosa Tikkurila

Omalla tontilla keskeisellä paikalla Tikkurilassa, hyväkuntoinen 4/6 kerroksen saunallinen kulmahuoneisto, vuonna 2015 rakennetussa esteettömässä hissitalossa.

Yhdistetty keittiö ja olohuone, joka helpottaa sisustamista ja yhdessäoloa. Todella suuren yhtenäisen tilan rajaa keittiön kahden oven kaapisto, joka antaa yksityisyyttä ja sisustamiselle lisää mahdollisuuksia sekä ilmettä asunnolle.
Olohuoneesta käynti suurelle lasitetulle parvekkeelle, ilmansuunta haluttuun länteen.
Suuremman makuuhuoneen ikkuna länteen ja pienemmän makuuhuoneen ikkuna itään.
Tilavassa kylpyhuoneessa on suihkutilalla oma ikkunallinen paikka. Myös saunassa on ikkuna länteen.

Tikkurilan monipuoliset ja kattavat palvelut sekä juna-asema sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä.

Tule tutustumaan tähän ihastuttavaan asuntoon. Varaa oma yksityisesittely, tervetuloa!

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 20229149
Osoite Horsmakuja 6b, 01300 Vantaa
Tyyppi Kerrostalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 3h+kt+s+kph+lasitettu parveke
Huoneet 3
Asuintilojen pinta-ala 70,5 m²
Kokonaispinta-ala 70,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta Yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerros 4/6
Rakennusvuosi 2015
Käyttöönottovuosi 2015
Vapautuminen Heti

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 164 506,98 €
Velkaosuus 170 393,02 €
Velaton hinta 334 900 €
Neliöhinta 4 750,35 €/m²
Hoitovastike 366,60 €/kk
Rahoitusvastike 1 601,10 €/kk
Yhtiövastike yhteensä 1 967,70 €/kk
Muut maksut Vesimaksu = ennakkomaksu, tasauslaskutus vuosittain marraskuun lopussa sekä osakkuuden vaihtuessa, kylmä vesi 5,22 e/m2, lämmin vesi 11,24 e/m2. Vastikkeeseen sisältyy Elisa Saunalahti 10M taloyhtiölaajakaista. Yhteys toimii datapistokkkeen kautta eli modeemia ei tarvita.
Vesimaksu 20 €/kk

Asunnon lisätiedot

Sauna Oma sauna
Parveke On
Parvekkeen kuvaus Lasitettu
Parvekkeen ilmansuunta Länsi
Tilojen kuvaus Eteisen lattia: parketti.
Tietoliikenne Saunalahti taloyhtiölaajakaista 10M
Muuta kauppaan kuuluvaa Ovipuhelin.
Asunnon kunto Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Kaukolämpö
Käyttö- ja luovutusrajoitukset Yhtiöllä on ensisijaisesti ja osakkeenomistajalla toissijaisesti lunastusoikeus koskien autohallipaikkoja.

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Betoni
Keittiön kuvaus Jääkaappi/pakastin, liesi (erillisuuni, liesitaso), lattiat (parketti), liesituuletin, astianpesukone
Kylpyhuoneen kuvaus Pesukoneliitäntä, lattialämmitys, wc-istuin, suihku, peilikaappi, kiinteät valaisimet, seinät (kaakeli), lattiat (laatta)
Saunan kuvaus Sähkökiuas, Saunassa ikkuna länteen.
Olohuoneen kuvaus Lattiat (parketti)
Makuuhuoneen kuvaus Lukumäärä: 2, lattiat (parketti)
Säilytystilojen kuvaus Irtaimistovarasto
Kattotyyppi Tasakatto
Katon kuvaus Bitumikermi

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi As. Oy Vantaan Popliini
Isännöitsijän yhteystiedot MTR-Isännöinti Oy, isännöitsijä Henrikki Tahvanainen, Neilikkatie 17, 01300 Vantaa, puh. 09 838 7250, asiakaspalvelu@mtr.fi
Huolto Huoltoyhtiö
Hissi Kyllä
Taloyhtiöön kuuluu Kerhohuone. Taloyhtiölaajakaista. Ilmanvaihtojärjestelmä: koneellinen. 23.11.2012 allekirjoitettu Pysäköinti- ja yhteispihasopimus 21.12.2012 allekirjoitettu Yhteisjärjestelysopimus Taloyhtiön rakennukset sijaitsevat kahdella eri tontilla, joiden yhteenlaskettu pintaala on 1877 m². Osakkaan on ilmoitettava taloyhtiölle (isännöitsijätoimistoon) kaikista huoneistoremonteistaan kirjallisesti n. 4 viikkoa etukäteen ennen töiden aloittamista. Töitä ei saa aloittaa ennen taloyhtiön lupaa. Ilmoitusvelvollisuus on laaja ja sen ulkopuolelle jäävät käytännössä ainoastaan maalaus- ja tapetointityöt. Taloyhtiössä on tupakointi kielletty huoneistoparvekkeilla. Taloyhtiön autohallipaikoille voi asentaa 22KW tehoisen sähköautonlataustolpan. Osakkaan halutessa sähköautopaikan latauspisteen on osakkaan tehtävä asiasta muutostyöilmoitus isännöintitoimistoon, josta ohjeistetaan tarkemmat yksityiskohdat. Taloyhtiön yhtiökokouksessa 2023 esiteltiin taloyhtiön ohjeistus huoneistokohtaisen ilmalämpöpumpun asentamiseksi. Taloyhtiössä on nyt virallisesti mahdollista asentaa ilmalämpöpumppu tai muu viilennyslaite. Osakas voi aloittaa ilmalämpöpumpun asennuksen ilmoitettuaan asiasta taloyhtiön hallitukselle. Taloyhtiön hallituksen tulee antaa muutostyölle lupa ennen sen aloittamista. Samoin osakas tekee ilmalämpöpumpun asennuksesta sopimuksen taloyhtiön kanssa ennen laitteiston asentamista. 23.5.2024 yhtiökokous päätti myöntää hallitukselle valtuus periä tai jättää perimättä enintään kahden kuukauden hoitovastikkeen määrä. Yhtiökokous päätti myöntää hallitukselle valtuudet määrittää pääomavastikkeen tason ilman yhtiökokouksen päätöstä tarvittaessa mm. suurien korkomuutoksien takia.
Taloyhtiön autopaikat Autohallipaikkoja: 42, Piha-autopaikkoja: 4, Autohallipaikat (42) osakkeina, lunastusoikeus yhtiöjärjestyksen 9 §. Taloyhtiöllä on 4 autopaikkaa (LE) pihakannella.
Muuta taloyhtiöstä Kuivaushuone, urheiluvälinevarasto, väestönsuoja, kaapeli-tv, Huoneistokohtaiset varastot, lastenvaunuvarasto
Tehdyt remontit 2024 Murtorautojen asennus yleistentilojen oviin 2023 Kiinteistön kuntoarvio Talokeskus Oy 2022 Toisen perusvesipumpun korjaus 2022 Ilmanvaihtokanavien nuohous ja ilmanvaihdon säätö 2021 Parvekelasien huolto ja korjaustyöt 2020 Poistoilma moottorin ja taajuusmuuntajan uusiminen 2015-2019 Rakennuttajan vuosi- ja vastuukorjaukset 2015 Valmistuminen
Tulevat remontit Kunnossapitotarveselvitys 2024-2028: 2024 Salaojien huuhtelu ja tarkastus 2024 Lämpökamerakuvaus 2024 Märkätilojen tarkastus 2024 Elementtisaumojen uusiminen 10-vuotistakuuna (reklamoidaan rakennuttajalle) 2024 Rapatun julkisivun halkeamien/rapautumien korjaus 10-vuotisvastuuna 2024 Lämmönjakohuoneen lattian kaadon korjaus 10-vuotisvastuuna 2025 Parvekeovien huoltokunnostus 2025 Huoneisto-ovien huoltokunnostus 2025 Yleisten tilojen ja huoneistojen palovaroittimien uusinta 2026 Huoneistokohtaisten vesimittareiden uusinta
Energialuokka B2018, On lain edellyttämä energiatodistus
Tontin pinta-ala 1877 m²
Tontin omistus Oma
Kaavoitustiedot Vantaan kaupunki puh. 09 83911
Kaavoitustilanne Asemakaava

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut Kattavat palvelut kävelymatkat etäisyydellä. Lidl Ala-Tikkurila n. 600 m, Prisma Tikkurila n. 700 m, K-Supermarket Yliveto n. 700 m, Kauppakeskus Tikkuri ja Dixi n. 1 km.
Koulut Jokirannan koulu, Viertolan koulu, Jokiniemen yläkoulu, Jokiniemen koulu, Peltolan koulu.
Päiväkodit Alueella useita päiväkoteja mm. Tikkurilan päiväkoti, Sinirikon päiväkoti, Lehdokin Päiväkoti, Veturin päiväkoti.
Liikenneyhteydet Linja-auto n. 100 m, juna n. 1 km

Muut lisätiedot

Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot Yhtiöjärjestyksen 8 § Kunnossapitovastuu: Vastuu sähköjärjestelmään liitetyn palovaroittimen kunnossapidosta kuuluu yhtiölle. Vastuu liiketilan huoneistokohtaisen ilmanvaihtokoneen huollosta ja kunnossapidosta kuuluu yhtiölle. 23.11.2012 allekirjoitettu Pysäköinti- ja yhteispihasopimus. Sopimuksen osapuolina ovat Kiinteistö Oy Vantaan Horsmaparkki, Senioriasumisoikeus Oy, As. Oy Vantaan Poppana, As. Oy Vantaan Puuvilla ja As. Oy Vantaan Popliini. Sopimuksen kohteena on pysäköintiyhtiön omistukseen tuleva Vantaan kaupungin 61. kaupunginosan korttelin 141 tonteille 1, 2, 3, 4, 5 ja 6 toteutettava maanalainen pysäköintilaitos ja kannenpäälliset autopaikat sekä niihin liittyvät ajoyhteydet. luiskat, rakennukset, johdot, laitteet ja rakenteet sekä yhteispiha-alue, siihen liittyvine varusteineen ja laitteineen. 21.12.2012 allekirjoitettu Yhteisjärjestelysopimus. Sopimuksen osapuolina ovat Kiinteistö Oy Vantaan Horsmaparkki, Senioriasumisoikeus Oy, As. Oy Vantaan Poppana, As. Oy Vantaan Puuvilla ja As. Oy Vantaan Popliini. Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan. Kaupan kohteena oleva huoneisto on ollut vuokrattuna. Myyjä ei ole asunut kaupan kohteena olevassa huoneistossa eikä sen vuoksi ole tietoinen huoneiston tai tarpeiston kunnosta.

Kirsi Sjöberg

Kiinteistönvälittäjä, LKV Vantaa +358408237781
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​