Heikkilänkatu 2, Turku (Portsa)

188 000 € 52 m² 2h + k + p (yj. 2h+k)
Velaton hinta 188 000 €
Hoitovastike 213,20 €/kk
Asuinpinta-ala 52 m²
Huoneita 2
Kerros 2
Rakennusvuosi 1958
Tyyppi Kerrostalo
Kaupunki Turku
Kaupunginosa Portsa

Valoisa ja remontoitu kaksio halutussa ja viihtyisässä Portsassa! Portsa on tunnettu puu- ja kerrostaloistaan, viehättävistä kaduistaan ja hyvistä kulkuyhteyksistään. Keittiössä on laadukkaat Puustellin kalusteet ja runsaasti kaapistoja. Kuivaava ja höyrytoimintoinen pesukone on sijoitettu näppärästi keittiöön. Lisää säilytystilaa on erillisessä vaatehuoneessa. Kylpyhuoneen uusiminen on juuri valmistunut. Pohjaratkaisun toimivuus on erinomainen. Taloyhtiön kuntoa ylläpidetään hyvin.
Tule tutustumaan ja ihastumaan tähän upeaan kotiin!

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 20670662
Osoite Heikkilänkatu 2, 20100 Turku
Tyyppi Kerrostalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 2h + k + p (yj. 2h+k)
Huoneet 2
Asuintilojen pinta-ala 52 m²
Kokonaispinta-ala 52 m²
Lisätietoja pinta-alasta Yhtiöjärjestyksen mukainen, Huoneiston asuinpinta-ala on yhtiöjärjestyksen mukaan 52 m². Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisten mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Huoneiston todellinen asuinpinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerros 2/8
Rakennusvuosi 1958
Käyttöönottovuosi 1958
Vapautuminen Sopimuksen mukaan

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 188 000 €
Velaton hinta 188 000 €
Neliöhinta 3 615,38 €/m²
Hoitovastike 213,20 €/kk
Yhtiövastike yhteensä 213,20 €/kk
Muut maksut Varainsiirtovero 1,5 % velattomasta kauppahinnasta erääntyy maksettavaksi kaupanteossa. Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan. Osakkaan on tehtävä oma sähkösopimus energiayhtiön kanssa. Ylimääräinen yhtiökokous on 13.6.2024 päättänyt, että sähkösaneerauksen myötä omakustanteisesti asennetut lattialämmitykset voidaan liittää kiinteistösähköön, mutta kunnossapitovastuu lattialämmityksen osalta on edelleen osakkaalla. Asunnon kylpyhuoneremontin muutostyötarkastus on suoritettu 1.7.2024.
Vesimaksu 30 €/kk

Asunnon lisätiedot

Sauna Taloyhtiössä sauna
Parveke On
Parvekkeen kuvaus Ulostyönnetty
Parvekkeen ilmansuunta Lounas
Muuta kauppaan kuuluvaa (Kauppaan ei kuulu: Irtain.)
Asunnon kunto Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Kaukolämpö

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Betoni
Keittiön kuvaus Jääkaappi/pakastin, liesi (integroitu), seinät (maalattu), lattiat (laminaatti), astianpesukone, kiinteät valaisimet
Kylpyhuoneen kuvaus Suihkuseinä, wc-istuin, suihku, seinät (kaakeli), lattiat (laatta)
Olohuoneen kuvaus Seinät (maalattu, tapetti), lattiat (laminaatti)
Kattotyyppi Harjakatto
Katon kuvaus Pelti

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto-osakeyhtiö Sofianlinna
Isännöitsijän yhteystiedot Tuomas Reivonen PL 257, 20101 Turku. Puh 0207229967. Sähköposti: tuomas.reivonen@isannointitalo.fi
Huolto Huoltoyhtiö
Hissi Kyllä
Taloyhtiön autopaikat Autokatoksia: 24, Piha-autopaikkoja: 14, Autopaikat jonotuksen mukaan.
Muuta taloyhtiöstä Sauna, talopesula, kuivaushuone, kellarikomero, urheiluvälinevarasto, askarteluhuone, kaapeli-tv
Tehdyt remontit Kaukolämpökeskuksen uusiminen, lämmitysverkoston tasapainotus, sähkösaneerauksen suunnittelu, salaojien pesu ja kuvaus 2023. Väestösuojan tarkastus sekä varusteiden päivittäminen 2022. B-portaan pyörökellarin laajentaminen, viemärien pesu, kuvaus ja lisähuoltoluukkujen asennus 2021. Asuinhuoneistojen ulko-ovet huollettu, muovijätteen syväkeräysastia asennettu, kattokorjaukset ja kattoturvatuotteiden asennus 2019. Talopesulan pesukone uusittu, saunaosasto saneerattu, kellarin ikkunat uusittu 2018. Poistoilmalämmön talteenottojärjestelmä asennettu ja sähköpääkeskus uusittu, takapihan portaikot uusittu 2016. Kadunpuoleiset ulko-ovet 2015. Tuuletusparvekkeet ja porrasaulojen kaiteet uusittu 2011. Lämmitysjärjestelmän tasapainotus ja säätötyö, termostaattien vaihto 2010. Kondesiokuivain kuivaushuoneeseen 2009. Autokatos ja piharemontti 2008. Ikkunat ja ovet vaihdettu. Julkisivu ja parvekkeet, salaojat, sadevesiputkistot, hissiremontti 2005. Lämmönvaihdin uusittu 2004. Tonttijohdot. Putkistojentäyskorjaus (käyttövesiviemäri) 2000. Perustamisolosuhteet tutkittu (A-portaan puoli on perustettu kallion päälle ja B-portaan puoli moreenin päälle. Ei paalutustarpeita) 1997.
Tulevat remontit 2.4.2024 yhtiökokous on päättänyt sähkösaneerauksen toteuttamisesta. Sähkösaneerauksenlaajuus on sähkönousujen uusiminen asuntoihin asti, asuntokohtaisten ryhmäkeskuksien uusiminen, data- ja antennikaapeloinnin uusiminen asuntoihin asti, kolmivaihevirran tuominen keittiöön liettä varten, uuden sähkösyötön tuominen keittiöön lisäpistorasiaa varten, uuden antennipistokkeen ja datapistokkeen tuominen asuntoon, verkkovirtaan kytkettyjen palovaroittimien asentaminen asuntoihin, yleisten tilojen sähkökaapelointien uusiminen, yhteisten tilojen valaistuksen uusiminen, kameravalvonta varauksen tekeminen. Sähkösaneerauksen kustannus 15 % lisätyövarauksella sekä valvonnan kanssa on noin 500 000 euroa. Tällöin huoneistokohtainen hankeosuus remontista on noin 159,10 €/m2. Arvioitu pääomavastike on 15 vuoden laina-ajalla ja 4,3 %:n korolla on noin 1,454 €/m2/kk. Lainaa ei ole jyvitetty osakkaille. Yhtiökokous 2.4.2024 on päättänyt, että julkisivujen rappausvauriot korjataan (mukaan lukien kattoterassi ja parvekkeiden seinät), koko julkisivu maalataan, ulosvedetyt parvekkeet korjataan ja vedeneristetään uudelleen, sokkeli kunnostetaan. Kustannus julkisivujen korjaustoimenpiteille 15 %:n lisätyövaraukselle ja valvonnalla on noin 140 000 euroa. Tällöin huoneistokohtainen hankeosuus remontista on noin 39,8 €/m2. Hankkeesta perittävä pääomavastike laskettuna 15 vuoden laina-ajalla ja 4,3 %:n korolla on noin 0,365 €/m2/kk. Lainaa ei ole jyvitetty osakkaille.
Energialuokka F2013, On lain edellyttämä energiatodistus, Energiatodistuksen viimein voimassaolopäivä on 31.12.2024.
Tontin pinta-ala 2706 m²
Tontin omistus Oma
Kaavoitustiedot Turun kaupunki puh. (02) 330 000.
Kaavoitustilanne Asemakaava

Jari Otsola

Kiinteistönvälittäjä LKV, Auktorisoitu kiinteistöarvioija (AKA), asunnot Turku +358504476477
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​