Hämeentie 1, Hämeenlinna (Keinusaari)

123 000 € 40 m² 1h + tk + s + ph/wc + vh + terassi
Velaton hinta 123 000 €
Hoitovastike 168 €/kk
Asuinpinta-ala 40 m²
Huoneita 1
Kerros 1
Rakennusvuosi 2006
Tyyppi Kerrostalo
Kaupunki Hämeenlinna
Kaupunginosa Keinusaari

Heti vapaa tilava yksiö!
Oma tilava takapiha maantasalla!
Sauna!

Loistavalla sijainnilla rautatieaseman, palveluiden ja rantareitin ulkoilumaastojen läheisyydessä oleva tilava yksiö tupakeittiöllä. Asunnon parhaita puolia on oma takapiha maantasalla sekä sauna. Säilytystilaa löytyy hyvin esimerkiksi pariskunnalle tilavan vaatehuoneen ansiosta. Vuonna 2006 valmistunut taloyhtiö on hyvin hoidettu ja käyttövesiputket on uusittu komposiittiputkiksi. Asumismukavuutta täydentää kaukolämpöjärjestelmä sekä koneellinen tulo ja poisto, jotka takaavat energiatehokkuutta.

Nyt tilaisuus ensiasunnonostajalle, sijoittajalle tai vaikka pääkaupungin seudulla työssäkäyvälle.

Soita ja sovi esittelysi!

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 21060910
Osoite Hämeentie 1, 13200 Hämeenlinna
Tyyppi Kerrostalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 1h + tk + s + ph/wc + vh + terassi
Huoneet 1
Asuintilojen pinta-ala 40 m²
Kokonaispinta-ala 40 m²
Lisätietoja pinta-alasta Yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen, toimeksiantajan ilmoittama
Kerros 1/6
Rakennusvuosi 2006
Käyttöönottovuosi 2006
Vapautuminen Heti

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 116 320,45 €
Velkaosuus 6 679,55 €
Velaton hinta 123 000 €
Neliöhinta 3 075 €/m²
Hoitovastike 168 €/kk
Rahoitusvastike 82,36 €/kk
Yhtiövastike yhteensä 250,36 €/kk
Muut maksut Varainsiirtovero 1,5% velattomasta kauppahinnasta, kylmävesivastike vedentasaus kylmä 4,50€/ m3, lämminvesivastike vedentasaus lämmin 9,00€/ m3 Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Asunnon lisätiedot

Sauna Oma sauna
Parveke Ei
Tietoliikenne Joka huoneistolla on Telian 10 M laajakaistayhteys, mutta huoneiston laajakaistan kytkentä täytyy itse tilata Telialta puh. 0200 11611.
Muuta kauppaan kuuluvaa (Kauppaan ei kuulu: Irtaimisto.)
Asunnon kunto Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Kaukolämpö
Käyttö- ja luovutusrajoitukset Autotallien ja autohallipaikkojen myynnissä lunastuslauseke (yhtiöjärjestys 16 § ja 17 §)

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Betoni
Keittiön kuvaus Jääkaappi/pakastin, liesi (sähköliesi), työtasot (laminaatti), seinät (kaakeli, maalattu), lattiat (parketti), liesituuletin, astianpesukone, kiinteät valaisimet
Kylpyhuoneen kuvaus Suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, wc-istuin, suihku, peilikaappi, kiinteät valaisimet, kylpyhuonekaapisto, seinät (kaakeli), lattiat (laatta)
Saunan kuvaus Sähkökiuas
Makuuhuoneen kuvaus Seinät (maalattu), lattiat (parketti)
Muut huoneet ja tilat Eteinen, Terassi, Vaatehuone
Kattotyyppi Tasakatto
Katon kuvaus Bitumihuopa

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Hämeenlinnan Hämeentie 1
Isännöitsijän yhteystiedot Isännöinti Kuvaja Oy, Seppo Kuvaja, seppo.kuvaja@kuvaja.fi, Sibeliuksenkatu 17, 13100 Hämeenlinna
Huolto Huoltoyhtiö
Hissi Kyllä
Taloyhtiön autopaikat Autohallipaikkoja: 28, Autotalleja: 9, Autohallipaikat ja autotallit ovat omina osakkeina. Autohalli on yhteisomistuksessa Hämeenkuja 2 kanssa. Yhtiökokous päätti, että taloyhtiö rakentaa autohallipaikoille ja autotalleihin sähköautojen latausinfran ja latauslaitteet niille osakaspaikoille, jotka kirjallisesti tilaavat latausinfran ja/tai latauslaitteet ja maksavat kaikki kustannukset taloyhtiölle etukäteen. Lisäksi ehtona on, että latausinfran ja latauslaitteiden huolto-, korjaus- ja uusintakulut ovat kyseisten autohalliosakkaiden ja autotalliosakkaiden vastuulla. Todettiin, että Asunto Oy Hämeenlinnan Hämeenkuja 2 yhtiökokous pitäisi tehdä samanlainen päätös, ennen kuin sähköautojen latausinfran rakentamisen voi tehdä (Asunto Oy Hämeenkuja 2 ei ole vielä päättänyt asiasta ja eikä ole päättänyt sitä vuoden 2023 yhtiökokouksessa). Autohallin osakkailla mahdollista hankkia omalla kustannuksella autohallin autopistokerasiaan hybridiauton mittarillinen hitaan latauksen laite (pitää olla kaikilla samanlainen).
Muuta taloyhtiöstä Kuivaushuone, urheiluvälinevarasto, väestönsuoja, kaapeli-tv, Huoneistokohtaiset varastot
Tehdyt remontit YIT Rakennus Oy on tehnyt yläpihan kannen takuukorjaustöitä uusimalla kannen vesieristyksiä, korjaamalla hallin routivaa lattiaa, uusimalla istutusaltaita, istuttamalla uusia pensaita ja injektoimalla yläpihan vuotokohtia. Väestönsuojassa vuonna 2007 tapahtuneet viemäripadotukset ja niistä aiheutuneet vesivahingot. Perusvesikaivon hälytysjärjestelmän asennuksessa tapahtuneesta urakoitsijan laiminlyönnistä ja pumpun rikkoutumisesta johtunut veden nousu kellarin lattiarakenteisiin vuonna 2008. Kuivattu ja korjattu YIT:n toimesta. Pohjavesipumpun hälytysvalon asennus 2009. Porraskäytävien jäähdytyslaitteiden asennus 2010. Autohallin polkupyörien säilytystilan suojaus metalliaidalla ja autohallin sähkötaulun suojaaminen verkkoaidalla 2010. Kadun puoleisten ulko-ovien päälle asennettu tallentavat turvakameralaitteet 2010. Pihalle hankittu uudet istutusaltaat (YIT) 2011. Autohallin verkkoseinään asennettu lumiestelasit 2012. Jätehuoneen lattia korjattu 2013. Soneran valokuitukaapeli talojakamoon 2014. Telian Kodin Netti joka huoneistoon 2014, Autohallin katon vuoto-ongelmat ja piha-alue korjattu 2015 (YIT). Pihan puusosien käsittely ja sokkelin maalaus 2016 (VIS-Tuote). Parvekepielien saumojen uusinta 2016 (Saumapojat). Ilmastointihormien puhdistus ja säätö 2017 (Puhdas Ilma). Parvekelasit huollettu 2017 (Lumon). Kellaritilojen lattioiden maalaus (Vis-Tuote) 2018. Turvakamerat ulko-oville, autohalliin ja pihalle 2019 (Hedegren). Elementtisaumojen uusinta 2020 (Vantaan Saumaus). Vesivuoto v. 2020-2021 asunnoissa 29 ja 25 sekä liiketilassa 45 kuivattu ja korjattu (LP Vahinkosaneeraus) sekä samalla uusittu asutojen B 29 ja B 25 eteistilan/käytävän katossa olevat käyttövesiputket komposiittiputkiksi. A-porttaan 5 krs porraskäytävässä oleva vuoto korjattu ja porraskäytävän 5 krs katossa olevat putket uusittu komposiitille. Asunnon B 22 kh katossa oleva putkivuoto on korjattu. A-portaan porraskäytävän 1 kerroksen aulan putkivuoto on korjattu 2021. Lämpimän käyttöveden kierto tasapainotettu 2022 (Kantaputki). A 1 kh katossa putkivuoto korjattu 3.2022. B29 kodinhoitohuoneen katossa putkivuoto ja kodinhoitohuoneen sekä kylpyhuoneen katossa käyttövesiputket uusittu komposiittiputkiksi 3.2022. Asunnon B22 eteisen katossa putkivuoto 4.2022 ja asunnon käyttövesiputket uusitaan komposiittiputkiksi. B-rapun 1 krs. porraskäytävässä putkivuoto 8.11.2022 (korjattiin klemmaripaikkauksena). Yk 12.4.2022 päätöksen mukaisesti Granlund Häme Oy laati käyttövesiputkien uusintasuunnitelmat ja käyttövesiputkien uusintaurakka on kilpailutettu 11.2022. Asunnon A11 eteisen katossa putkivuoto 11.2022 ja vesivahinko korjataan ja vakuutus korvaa osan kuluista. Asuntojen A3, B24 ja B 33 eteisen käytävillä putkivuotoja 2023, joista A3 vahingossa joudutaan eteisen ja olohuoneen lattia uusimaan. B24 vahingossa korjataan kattoa ja seinää ja B33 vahingoissa korjataan kattoa. Käyttövesiputkien uusinta valmistui 11.2023 (LVI-Häme ja valvojana Granlund).
Tulevat remontit Kunnissapitotarveselvityksestä lisätietoja välittäjältä. Kunnossapitotarveselvitykseen on kirjattu seuraavat asiat: salaojien huuhtelu 2024, kaukolämmön alajakokeskus 2025, patteriventtiilien tarkastus/uusinta 2025, ilmanvaihtokanavien nuohous, elementtisaumojen tarkastus 2026, porraskäytävien maalaus 2026,uudet poistoilmakojeet 2031, asfaltin uusinta 2031, uusi huopakate 2031, hissien uusinta/saneeraus 2036, parvekkeiden korjauksia 2046, salaojien uusinta 2046, uudet ovet ja ikkunat 2046.
Energialuokka D2013, On lain edellyttämä energiatodistus, Energiatodistuksen on laatinut rakennusmestari Ari Aarto Isännöinti Kuvaja Ky toimesta 14.11.2014.
Tontin pinta-ala 854 m²
Tontin omistus Oma
Kaavoitustiedot Hämeenlinnan kaupunki puh. (03) 6211
Kaavoitustilanne Asemakaava

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut Ruokakauppa K-Market Keinusaari, Hätilässä K-Supermarket Hätilä, Lidl Hätilä, Idänpää S-Market; posti K-Citymarket Hämeensaaressa; kirjasto Lukiokadulla; pääterveysasema Viipurintiellä
Koulut Hätilässä sekä Verkatehtaalla
Päiväkodit Keskustassa, Asemanseudulla, Hätilässä
Liikenneyhteydet Hyvät. Juna-asema n. 300m

Muut lisätiedot

Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot 17.5.2016 Yhtiökokous päätti hallituksen ehdotuksen mukaisesti, että osakkeenomistajille annetaan lupa asentaa omalla vastuulla ja kustannuksella jäähdytyslaitteen ulkoyksikkö oman asunnon parvekkeelle tai terassille parvekekaidelinjan alapuolelle, mutta asennuksen ehtona on että ulkoyksikkö asennetaan telineelle ja ulkoyksikössä on tärinävaimentimet ja ennen asennusta osakas tekee muutostyöilmoituksen taloyhtiölle (www.kuvaja.fi). Lisäksi osakkeenomistaja vastaa hankkimansa ulkoyksikön huolto- ja korjauskustannuksista ja mikäli ulkoyksikkö pitää ylimääräistä tai häiritsevää ääntä, niin osakkeenomistaja on velvollinen viipymättä sammuttamaan jäähdytyslaitteen ja korjauttamaan sen. Mikäli ulkoyksikkö poistetaan, niin osakkeenomistaja on velvollinen korjaamaan putkien reiät ulkoseinässä ja telineiden jäljet parvekkeella. Lisäksi osakkeenomistaja on velvollinen siirtämään em. vastuut myös asunnon uudelle osakkeenomistajalle. Yhteen huoneistoon on tehty koeasennus jäädytyslaitteelle ja koeasennuksen perusteella hallitus laatinut ohjeet osakkeenomistajille miten jäähdytyslaitteen ulkoyksikkö tulee asentaa. (Ohjeet saatavissa isännöintitoimistosta.) Yhtiökokous päätti hallituksen ehdotuksen mukaisesti, että osakkeenomistajille annetaan myös lupa asentaa omalla vastuulla ja kustannuksella LTO laitteen tilalle jäähdyttävä tuloilmakone, mutta silloin osakkeenomistaja on velvollinen eristämään huoneiston tuloilmaputket.

Laura Raitanen

Asuntomyyjä Hämeenlinna +358404817966
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​