Eteläkatu 10, Hämeenlinna (Keskusta)

125 000 € 61 m² 2h + k + psh + p
Velaton hinta 125 000 €
Hoitovastike 256,20 €/kk
Asuinpinta-ala 61 m²
Huoneita 2
Kerros 5
Rakennusvuosi 1972
Tyyppi Kerrostalo
Kaupunki Hämeenlinna
Kaupunginosa Keskusta

Tilava kaksio erinomaisella sijainnilla Hämeenlinnan keskustassa

Tervetuloa Eteläkadulle! Tämä hissitalon viidennen kerroksen kaksio tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden nauttia keskustan parhaista palveluista ja ulkoilumahdollisuuksista. Asunnon lasitettu parveke tuo lisätilaa ja mahdollisuuden nauttia vuodenajoista suojassa.

Asunto sijaitsee kävelyetäisyydellä kauppakeskus Tavastilasta, Goodmanista sekä K-Citymarket Hämeensaaren palveluista. Myös Hämeenlinnan uimahalli ja upeat ulkoilureitit löytyvät aivan lähietäisyydeltä, tarjoten mahdollisuuksia liikuntaan ja virkistäytymiseen.

Taloyhtiö on hyvin hoidettu ja remontteja on tehty kattavasti, kuten perinteinen putkiremontti, jonka yhteydessä pesuhuone on uudistettu. Lisäksi ikkunat ja hissit on uusittu, joten voit asua huoletta vuosia eteenpäin.

Tämä koti odottaa uusia asukkaita! Asunto on tällä hetkellä vuokrattu pitkäaikaisille vuokralaisille, jotka ovat valmiita jatkamaan asumista. Tule tutustumaan ja ihastumaan – tämä saattaa olla juuri se, mitä olet etsinyt.

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 21824978
Osoite Eteläkatu 10, 13100 Hämeenlinna
Tyyppi Kerrostalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 2h + k + psh + p
Huoneet 2
Asuintilojen pinta-ala 61 m²
Kokonaispinta-ala 61 m²
Lisätietoja pinta-alasta Yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen, Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisen ja rakentamisaikaisen mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Huoneiston todellinen pinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerros 5/7
Rakennusvuosi 1972
Käyttöönottovuosi 1972
Vapautuminen Vuokrattu

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 97 964,33 €
Velkaosuus 27 035,67 €
Velaton hinta 125 000 €
Neliöhinta 2 049,18 €/m²
Hoitovastike 256,20 €/kk
Rahoitusvastike 348,31 €/kk
Yhtiövastike yhteensä 604,51 €/kk
Muut maksut Varainsiirtovero 1,5 % Vesimaksut: kylmä 4,20 €/m3, lämmin 9,00 €/m3. Pesutupamaksu koneellinen 1,00 €/koneellinen, pesutupamaksu matto 0,50 €/kpl. Autohallivuokra 30,00 €/kk, autopaikkavuokra 15,00 €/kk.

Asunnon lisätiedot

Sauna Taloyhtiössä sauna
Parveke On
Parvekkeen kuvaus Lasitettu
Parvekkeen ilmansuunta Itä
Tietoliikenne Joka asuntoon tulee Telian 10 M laajakaistaliittymä
Muuta kauppaan kuuluvaa (Kauppaan ei kuulu: Irtain)
Asunnon kunto Tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Kaukolämpö

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Betoni
Keittiön kuvaus Jääkaappi, pakastin, liesi (sähköliesi), työtasot (laminaatti), seinät (maalattu), lattiat (muovi), kiinteät valaisimet, liesituuletin / suodatin
Kylpyhuoneen kuvaus Suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, wc-istuin, suihku, peilikaappi, kiinteät valaisimet, seinät (kaakeli), lattiat (laatta)
Olohuoneen kuvaus Seinät (tapetti), lattiat (parketti)
Makuuhuoneen kuvaus Seinät (tapetti), lattiat (parketti)
Kattotyyppi Tasakatto
Katon kuvaus Huopa

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Hämeenlinnan Eteläkatu 10
Isännöitsijän yhteystiedot Isännöinti Kuvaja Oy, Sibeliuksenkatu 17, 13100 Hämeenlinna Isännöitsijä Seppo Kuvaja, p. 03615660
Huolto Huoltoyhtiö
Hissi Kyllä
Taloyhtiöön kuuluu Ilmanvaihto: koneellinen poisto, yhtiön laajakaista: Telia 10 M, antennijärjestelmä: Kaapeli-tv (DVB-C).
Taloyhtiön autopaikat Autohallipaikkoja: 20, Sähköpistokepaikkoja: 20, Autopaikat ovat yhtiön hallinnassa (autohalli 451 m2 + pihapaikat, lämmin).
Muuta taloyhtiöstä Sauna, talopesula, kuivaushuone, jäähdytetty kellari, urheiluvälinevarasto, askarteluhuone, väestönsuoja, kaapeli-tv, Huoneistokohtaiset varastot
Tehdyt remontit Yhtiössä tehdyt huomattavat kunnossapito- ja muutostyöt: parvekkeiden ja parvekekaiteiden kunnostus -99, autohallin katon korjaussuunnitelma laadittu -01, saunaosasto korjattu -01, elementtien uudelleen saumaus -01, autohallin yläpihan korjaus -03, kaapeli-tv liittymä hankittu -05, tv-sisäverkon kunnostus -05, invaluiska tehty etupihalle -08, käyttövesi- ja viemäriputkien kuntotutkimus -12, laadittu talotekniikkasaneerauksen hankesuunnitelma -13, ikkunat ja parvekeovet sekä vintin ja takapihan ovet uusittu (Pihla) -14, talotekniikkasaneeraus eli perinteinen putkiremontti, jossa käyttövesi- ja viemäriputket uusittiin muutoin, mutta pohjaviemäri, sadevesiviemärit ja saunaosaston viemäri sukitettiin, tonttiliittymää ei uusittu, kylpyhuoneet uusittiin kalusteineen, sähkönousut, ryhmäkeskukset ja porrasvalot uusittiin, asennettiin yleiskaapelointi ja nettiyhteys joka huoneistoon, yleisten tilojen pinnat uusittiin (ei sauna), lämpökeskus uusittiin ja asennettiin poistoilman lämmön talteenottojärjestelmä, poistoilmakanavat puhdistettiin ja ilmamäärät säädettiin, (Japira-RakennuspaIvelu, Hämeen Sähköasennus ja Are) -14, katon pinnoitteiden uusinta -15 (Kattomestarit), julkisivujen kuntokartoitus -16 (Tähtiranta), tontin päävesijohdon vuoto korjattu -16 (Japira), mutta vesivahingon korjaustyöt , kellaritiloissa valmistuivat -19, kellarin wc:n viemäritukoksen korjaus ja wc:n korjaus -16 ja -17, ovipuhelinjärj. asennettu -18 (Sähkö Tawastia), elementtisaumojen uusinta – 20 (Lahden Elementtisaumaus) , eteläpäädyn kulmien korjaus 2021, eteläpäädyn erkkerin alapinnan laudoituksen uusinta 2021 (MV-Maalaus), pyöräsuojan oven uusinta 2021 (Pihla) , etupihan puiden oksien karsinta 2021 (Viherlinna), huonokuntoisten parvekelattioiden korjaus B 6, Al 1, A26, B30, A32, A33, B36, ja B38 (MV-Maalaus) 2022-2023, hissit uusittu ja roskakuilut purettu pois hissikorien suurentamiseksi 2023 (Kone), pääovet ja jätehuoneiden ovet uusittu, pääovet ja jätehuoneen ovi automatisoitu sekä ovien väliset lasiseinät uusittu sekä jätehuoneen väliseinä purettu ja jätehuone maalattu 2023 (Raamit), tuolihissit asennettu kellarin ja vintin portaisiin 2023 (Hissiryhmä), LT O:n lämpöpumppu uusittu 2023 (Kantaputki)
Tulevat remontit Kunnossapitotarve yhtiökokousta (2.4.2024) seuraavien viiden vuoden aikana: Etupihan istutusalueen ja reunakivetysten uusinta. Kaunistustöitä. Autohallin sisäpuolen korjaus. Huonokuntoisten parvekelattioiden korjaus tarvittaessa. Saunan kunnostus. Kylmiön käyttötarkoituksen muutos. Mikäli kylmiön laitteisto rikkoutuu, niin sitä ei enää korjata. Ilmanvaihdon mittaus- ja säätö. Autopistokerasioiden uusinta/sähköautojen lataüsasemien asennus.
Energialuokka C2018, On lain edellyttämä energiatodistus, Viimeinen voimassaolopäivä 14.08.2033
Tontin pinta-ala 1697,5 m²
Tontin omistus Oma
Kaavoitustiedot Hämeenlinnan kaupunki puh. (03) 6211
Kaavoitustilanne Asemakaava

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut Kauppakesus Tavastila, Goodman ja K-Citymarket Hämeensaari jossa myös Posti, kirjasto: keskustassa, terveyskeskus Viipurintiellä
Koulut Kauriala, Myllymäki, Verkatehdas
Päiväkodit Keskusta
Liikenneyhteydet Hyvät

Petteri Ranta

Kiinteistönvälittäjä, LKV Hämeenlinna +358407724537
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​