Airikkalantie 10, Nurmijärvi (Perttula)

145 000 € 65 m² 3mh + oh/avok + kph/s + aula + vinttitila
Myyntihinta 145 000 €
Asuinpinta-ala 65 m²
Huoneita 3
Rakennusvuosi 1936
Tyyppi Omakotitalo
Kaupunki Nurmijärvi
Kaupunginosa Perttula

Etsitkö projektia, jossa voit toteuttaa visiosi, mutta et halua tehdä isoja rakenteellisia korjauksia ja remontteja? Tämä keskeneräinen talo on alun perin rakennettu vuonna 1936 ja odottaa juuri sinua! Tärkeimmät rakennekorjaukset ja modernisoinnit on jo tehty, kuten julkisivu, eristeet, rungot, katto, putkivedot.. Voit keskittyä heti sisätöihin ja ulkopintojen viimeistelyyn. Valikoi oma unelmiesi keittiö, suunnittele olohuoneen pinnat, mieti huonetiloille toiminnallisuudet ja suunnittele kylpyhuonekokonaisuus oman makusi mukaan. Talon pinnat ovat levypinnalla ja vailla lopullista silausta.

Talo sijaitsee perheystävällisellä alueella, suoraan Uotilan koulua vastapäätä. Voit seurata lastesi koulutouhuja vaikka työhuoneestasi parvikerroksesta. Talon modernisoidussa pohjaratkaisussa olohuone ja keittiö muodostavat avaran tilan. Parvelle on suunniteltu kaksi makuutilaa, työtila ja pelihuone/varasto. Alakerrassa on olohuone, keittiö, makuutila, pesutilat, sauna ja eteinen.

Nurmijärven Perttulasta pääset nopeasti Hämeenlinnan moottoritielle ja Helsingin keskustaan noin puolessa tunnissa. Klaukkalan ja Nurmijärven Kirkonkylän palvelut ovat muutaman kilometrin päässä.

Tämä talo tarjoaa mahdollisuuden luoda unelmiesi koti. Tule tutustumaan ja anna luovuutesi lentää!

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 20061666
Osoite Airikkalantie 10, 01860
Tyyppi Omakotitalo
Huoneistoselitelmä 3mh + oh/avok + kph/s + aula + vinttitila
Huoneet 3
Asuintilojen pinta-ala 65 m²
Muiden tilojen pinta-ala 40 m²
Kokonaispinta-ala 105 m²
Lisätietoja pinta-alasta Rakennuksesta ei ole virallisia rakennepiirroksia. Myyjältä saadun tiedon ja mittaustulosten pohjalta rakennuksen mitat ovat noin 8×7,7m. Rakennuksen toisen kerroksen parvitila on mitoiltaan noin 8x5m. Rakennuksen tilojen korkeus vaihtelee. Osa tiloista ei täytä huonemääritelmää korkeuden, ikkunoiden koon tai muun rajaavan tekijän vuoksi. Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu, eikä sitä ole virallisesti merkitty rakennusasiakirjoihin. Rakennuksella ei ole rakennuspiirustuksia tai rakennuslupaa. Kaikki annetut mitat ovat suuntaa-antavia, eikä niitä voida pitää rakennuksen luotettavana pinta-alatietona.
Asuinkerrosten määrä 2
Rakennusvuosi 1936
Käyttöönottovuosi 1936
Vapautuminen Heti

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 145 000 €
Velaton hinta 145 000 €
Muut maksut Sähkön kulutus on arvio, mikä perustuu myyjän tekemään laskuriin Vattenfallin sivustolla. Arvio kulutukselle on 6965 kwh/vuosi (2 henkilöä ja takan käytöllä). Rakennuksesta ei ole saatavana kulutustietoja, sillä se ei ole ollut asuttuna, eikä sähköjä/lämmitystä ole taloon kytketty. Tiemaksu 158,15 euroa per vuosi, alkaen vuodesta 2023. Käyttövesi 2,17 €/m3 Jätevesi 3,57 €/m3 Yhteensä 5,74 €/m3 (per kulutettu kuutio) + 20 €/kk perusmaksu Perttulan vesiosuuskunta on siirtymävaiheessa. Suunnitelmissa on liittyä Nurmijärven kunnan veden piiriin. Hintoihin saattaa tulla muutoksia.
Kiinteistövero 110,67 €
Puhtaanapito 16,58 €/kk

Asunnon lisätiedot

Sauna Ei saunaa
Tilojen kuvaus Talon sisäänkäynti on erilliseen eteistilaan, minkä katto on kauniisti paneloitu kulmikkaaksi. Rakennuksen eteisaula on tilava, josta on kulku yläkerran parvelle, makuutilaan, kylpyhuonetiloihin sekä keittiö/olohuone tilaan. Parvella on kaksi erillistä makuutilaa sekä esimerkiksi työhuoneeksi sopiva tila.
Muuta kauppaan kuuluvaa (Kauppaan ei kuulu: Pihalla oleva varastokontti)
Tehdyt remontit Pyydä välittäjältä erillinen selvitys tehdyistä korjaustöistä.
Asunnon kunto Ei luokiteltu
Lisätietoja kunnosta Ote kuntotarkastusraportista: Merkittävimmät korjaus-, kunnostus- ja huoltotoimenpiteet kohdistuvat sokkelin halkeamien paikkaustarpeeseen ja sokkelin pinnoitukseen, osin yläpuolisen vierustan maanpintojen kallistuksien korjaamiseen, ulkoportaaseen, osin ryömintätilan tuuletukseen ja tilan kulkuyhteyteen, eteläkulman ja kuistin ryömintätilan maapohjan puhdistamiseen, kellarin puhdistustarpeeseen, salaojan tarkastuskaivoihin, sadevesijärjestelmään ja vesien ohjaukseen, puuverhouksen maalaukseen, puuttuvaan parvekkeeseen/terassiin, osin ikkuniden huollontarpeeseen, ulko-ovien huoltokäsittelyyn, sokkeliluukkuihin, ikkunoiden vesipelteihin, varsinaisen vesikatteen asentamiseen ja veskattovarusteisiin, piipun pellittämiseen, pesuhuoneen/wc.n ja saunan rakentamiseen, keittiön rakentamiseen, tulisijan lattian palosuojaukseen, määräaikaisnuohoukseen, muiden tilojen valmiiksi rakentamiseen, lämmitysjärjestelmän, ilmanvaihdon, käyttövesijärjestelmän ja sähköjärjestelmän suunnitelmalliseen toteuttamiseen. Lisäksi on suositelavaa varmistaa yläpohjan tuuletusedellytysten olemassaoloa. Rakennukseen on kohdistettu merkittävää peruskorjauspanostusta. Kunnasta riippuen näin laaja korjaaminen, joka vaikuttaa asumisen tervellisyyteen ja turvallisuuteen saattaa edellyttää rakennusvalvonnan lupamenettelyä. Suositellaan selittämään kunnan rakennusvalvonnasta edellyttävätkö jo tehdyt tai tulevat toimet lupamenettelyä. Rakenteiden sisällä piilevien vaurioiden mahdollisuutta ei voida täysin poissulkea pääosin rakenteita rikkomattomin menetelmin tehdyssä tarkastuksessa.
Energialuokka Energiatodistusta ei mahdollista vielä saada, sillä rakennuksella ei ole lämmitysmuotoa valittuna.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Puu, sähkö, muu, sähköpatterilämmitys, uuni/takka, muu
Ilmanvaihtojärjestelmän kuvaus Painovoimainen
Tulisija Takka, muu, Peltitakka, takalle ei ole tarkastuspöytäkirjaa
Vesihuollon kuvaus Vesiosuuskunta
Viemäri Vesiosuuskunta
Sähköliittymä siirtyy Kyllä

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Puu, muu
Rakennusmateriaalien kuvaus Perustus kivilatomus ja betoni
Keittiön kuvaus Keittiötila on suunniteltu osaksi olohuonekokonaisuutta. Viemäröinti tulee tilaan valmiiksi, kaikki muu on suunniteltavissa oman maun mukaan.
Saunan kuvaus Saunavaraus, saunatila on valmiiksi folioitu.
Olohuoneen kuvaus Olohuoneessa takka. Takkaa ei ole tarkastettu, eikä sille ole haettu lupaa. Rakennuksella on alunperin ollut takka. Remontin yhteydessä hormi on kunnostettu ja asennukset tehty valmistajan ohjeistuksen mukaisesti.
Makuuhuoneen kuvaus Alakerrassa on yksi makuutila ja parvella kaksi makuutilaa. Tilat eivät ole huonemääritelmän mukaisia, joko huonekorkeuden, ikkunoiden koon tai jonkin muun rajaavan tekijän vuoksi.
Muut huoneet ja tilat Työhuone, Tuulikaappi, Aula, Parvi
Seinämateriaalien kuvaus Kaikki pinnat ovat lastulevypinnalla.
Lattiamateriaalien kuvaus Lattiat ovat raakabetonilla, puulla tai lastulevypinnalla.
Kattomateriaalin kuvaus Levypinta, puu, hirsi tai puupaneli
Kattotyyppi Harjakatto
Katon kuvaus Bitumikermi

Asunnon tontti

Tontin omistus Oma
Kiinteistötunnus 543-413-7-19, 543-413-7-48
Tontin tyyppi Rinnetontti
Tontin pinta-ala 1200 m²
Tie perille On
Lisätietoja tontista Myytävä kokonaisuus sisältää kaksi erillistä kiinteistöä: 543-413-7-48, pinta-alaltaan 400m2 543-413-7-19, pinta-alaltaan 800m2 Kiinteistöt myydään yhtenä kokonaisuutena, eikä niitä ole mahdollista ostaa erikseen.
Käyttö- ja luovutusrajoitukset 1) Tieoikeus, Mansikkamäentie-Airikkalanrinteen yksityistie, Oikeutetut: Yksityistien tiekunnan osakkaat Rasitettu: 543-413-7-19 MANSIKKAMÄKI 2) Tieoikeus, Uotilan koulutie, Oikeutetut: Yksityistien tiekunnan osakkaat Rasitettu: 543-413-7-19 MANSIKKAMÄKI
Kaavoitustiedot Nurmijärvi kaavoitus Yleiskaavainsinööri Arja Junttila arja.junttila@nurmijarvi.fi 040 317 2530
Kaavoitustilanne Osayleiskaava, Yleiskaava
Muut rakennukset Varasto. Pihalla vanha saunarakennus, ei käytössä. Pihalla oleva kontti ei kuulu kauppaan.

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut Nurmijärven Kirkonkylän kattavat palvelut n. 7km Klaukkalan kattavat palvelut n. 9km
Koulut Uotilan alakoulu vastapäätä
Päiväkodit Perttulan päiväkoti 300m
Liikenneyhteydet Uotilan koulutieltä bussiyhteys Lopenten varressa bussipysäkit

Muut lisätiedot

Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot Rakennus on levypinnalla, eikä mitään sisätöitä ole tehty. Kunnan vesiverkko on tuotu rakennuksen sisälle, josta käyttövesi ja viemärityöt tulee tehdä. Sähkökaappi on asetettu rakennuksen sisälle. Parvelle kulku on järjestetty työmaatikkailla. Rakennuksessa takka ja sähköpistokkeella toimivia pattereita. Rakennuksen purku, perusparannus- tai korjaustöihin ei ole haettu Nurmijärven kunnalta rakennuslupia. Tietyt toimet, kuten pesutilat ja käyttövesi- ja viemärivedot ovat luvanvaraista toimintaa. Ostajan tulee varautua rakennuslupahakemuksen tekemiseen, sekä ostajan on varauduttava neuvottelemaan kunnan rakennusvalvonnan kanssa jo tehdyistä perusparannus- ja korjaustöistä.
Ranta Ei rantaa

Marie Karukoski

Kiinteistönvälittäjä, LKV, sisustussuunnittelija Vantaa +358401217368
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​