Kategoriat Ideoita asumiseenKirjoitettu

DIAS-kaupat – helppo ja vaivaton tapa tehdä asuntokaupat

Huoneistokeskuksen välittäjä Pekka Ruotsalainen kertoo

Digitaalinen asuntokauppa DIAS jatkaa yleistymistään. Tällä hetkellä lähes puolet välittäjien tekemistä asunto-osakkeiden kaupoista toteutetaan DIASin avulla ja määrä kasvaa koko ajan.

DIAS-kaupat – helppo ja vaivaton tapa tehdä asuntokaupat

Digitaalinen asuntokauppa eli DIAS on saavuttanut suurta suosiota asuntokauppatapana, jonka ehdoton vahvuus sen helppous ja vaivattomuus asiakkaille. Kiinteistönvälittäjät, kuten Kuopion Huoneistokeskuksessa asuntokauppoja tekevä Pekka Ruotsalainen, ovat ottaneet DIAS-kaupat käyttöön alusta alkaen aktiivisesti ja jakavat positiivisia kokemuksiaan.

Uuden ajan kiinteistönvälittäjä, Pekka Ruotsalainen, astui alalle digitaalisen murroksen keskellä ja päätti heti alusta alkaen panostaa uusiin työkaluihin sekä digitaalisuuteen, jotka tuovat tehokkuutta kiinteistönvälittäjän työhön. Hän korostaa, että DIAS-kauppojen tekeminen on ollut osa tätä ajattelutapaa alusta saakka.

”Meillä Kuopiossa on aina otettu uudet innovaatiot ilolla vastaan ja lähdetty kokeilemaan niitä ensimmäisten joukossa. Toimistomme myyntijohtaja Mervi Tams toi heti alussa esille, että DIAS-kauppoja tullaan tekemään lähivuosina enemmän kuin perinteisiä pankkikonttorissa tehtyä asuntokauppoja ja me haluamme olla tässä edelläkävijöitä. Tämä ajattelutapa kumpuaakin yhdestä toimintaamme ohjaavasta arvoistamme eli uudistamme rohkeasti”, kertoo Pekka Ruotsalainen.

Huoneistokeskuksen asuntomyyjä Kuopiosta, Pekka Ruotsalainen.

Tekemällä oppii

”Digitaalisen kaupankäynnin alkutaipaleella osalla välittäjistä oli epävarmuutta kokeilla uutta kauppatapaa, mutta tämä poistui, kun asiakkaiden kiinnostus digitaalisiin kauppoihin lisääntyi. Itse uskon, että avain oppiseen on ollut rohkea kokeileminen ja käytännön kautta uuden tavan omaksuminen”, sanoo Ruotsalainen.

Digitaalisen kaupan vaiheiden läpikäynti huolellisesti asiakkaan kanssa ennen DIAS-kauppaa on tärkeä osa prosessia. Ruotsalainen kertoo, että hän selvittää aina etukäteen asiakkaan tietämyksen DIAS-kaupoista ja tarvittaessa opettaa heitä. Vaikka asiakkaalle DIAS voi olla uusi kokemus, lyhyen opetuksen kautta kaikki onnistuvat.

Kaiken kaikkiaan DIAS-kaupat tarjoavat välittäjille ja asiakkaille helpon ja vaivattoman tavan asuntokauppojen toteuttamiseen. Kokeneet välittäjät, kuten Pekka Ruotsalainen, ovat omaksuneet digitaalisen tulevaisuuden ja innostavat muita seuraamaan perässä.

Lue DIAS-kaupan ohjeet myyjälle ja ostajalle.

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä oletpa sitten ostamassa tai myymässä asuntoasi.

Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ajankohtaista

Huoneistokeskuksen tuoreimmat asuntomarkkinakatsaukset ja tiedotteet

Lue lisää