Kategoriat ArtikkelitKirjoitettu

Millainen asuinalue on Lauttasaari?

Arviokäyntiä kalenterista varaava nainen

Lauttasaaren palvelut ja ympäristö

Lauttasaari, tuo Helsingin läntinen helmikylä, tarjoaa asukkailleen monipuoliset palvelut ja viihtyisän ympäristön. Saareen on helppo ihastua sen kattavan palveluverkoston ja luonnonläheisyyden ansiosta. Alueelta löytyy kaikki tarvittava päivittäistavarakaupoista kouluihin ja päiväkoteihin. Lisäksi saarella on useita ravintoloita ja kahviloita, jotka palvelevat niin paikallisia kuin ohikulkijoitakin.

Lauttasaaren luonto tarjoaa asukkailleen ainutlaatuisia elämyksiä. Rantojen tuntumassa kulkevat kävelyreitit ja viihtyisät puistoalueet kutsuvat ulkoilemaan ja nauttimaan merellisestä ilmapiiristä. Kesäisin rannat täyttyvät auringonpalvojista ja talvisin puolestaan luistelijat ja hiihtäjät ottavat ilon irti saaren tarjoamista ulkoilumahdollisuuksista.

Liikenneyhteydet ja saavutettavuus

Lauttasaaren sijainti on ihanteellinen niin työssäkäyvien kuin vapaa-aikaansa viettävienkin kannalta. Hyvät liikenneyhteydet takaavat sujuvan pääsyn niin Helsingin keskustaan kuin muuallekin pääkaupunkiseudulle. Metroaseman myötä saareen on entistä helpompi saapua, ja useat bussilinjat palvelevat alueen asukkaita.

Autoilijoille Lauttasaari tarjoaa hyvät yhteydet Länsiväylän kautta, ja pyöräilijöille on rakennettu turvallisia ja nopeita pyöräteitä. Saaren sijainti ja liikenneyhteydet tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon niille, jotka arvostavat helppoa liikkumista kaupungin sisällä ja sen ulkopuolella.

Asuntotarjonta ja arkkitehtuuri

Lauttasaaressa asuntotarjonta on monipuolista ja kattaa eri elämäntilanteisiin sopivia vaihtoehtoja. Alueelta löytyy niin moderneja kerrostaloasuntoja kuin perinteisiä rivitaloja ja omakotitalojakin. Arkkitehtuuriltaan Lauttasaari on mielenkiintoinen sekoitus vanhaa ja uutta, ja monet alueen rakennuksista ovat arkkitehtonisesti merkittäviä.

Me Huoneistokeskuksessa tunnemme Lauttasaaren asuntomarkkinat läpikotaisin ja autamme sinua löytämään juuri sinulle sopivan kodin. Olipa haussa sitten ensiasunto, perheasunto tai vaikkapa merellinen sijoituskohde, meidän asiantuntijamme ovat valmiina palvelemaan sinua.

Vapaa-ajanvietto ja yhteisöllisyys

Lauttasaaren yhteisöllinen henki on jotain, mihin asukkaat rakastuvat yhä uudelleen. Saarella järjestetään vuoden mittaan erilaisia tapahtumia, jotka tuovat yhteen niin nuoret kuin vanhatkin. Urheiluseurat ja harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset, ja esimerkiksi purjehdus on suosittu harrastus merellisen sijainnin ansiosta. Vapaa-ajanviettomahdollisuudet Lauttasaaressa ovat yksi syy, miksi alue on niin suosittu asuinpaikka.

Koti Lauttasaaresta?

Me Huoneistokeskuksessa seuraamme tiiviisti Lauttasaaren kehitystä ja tarjoamme asiantuntemustamme niin asunnon myyjille kuin ostajillekin. Olemme sitoutuneet varmistamaan, että jokainen asuntokauppa on sekä myyjän että ostajan kannalta onnistunut.

Oletko kiinnostunut Lauttasaaren alueesta ja sen tarjoamista mahdollisuuksista? Me Huoneistokeskuksessa olemme valmiita auttamaan sinua löytämään asunnon, joka vastaa juuri sinun tarpeitasi. Ota yhteyttä, niin teemme unelmistasi totta!

Harkitsetko asunnonvaihtoa?

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ajankohtaista

Huoneistokeskuksen tuoreimmat asuntomarkkinakatsaukset ja tiedotteet

Lue lisää