Kiinteistönvälittäjä

Jyväskylä / Hae viimeistään 14.8.2024

Huoneistokeskus on enemmän kuin kiinteistönvälitystä!

Tiesitkö, että Huoneistokeskus on osa Rettaa ja teemme tiivistä yhteistyötä Retta Isännöinnin ja Retta Managementin kanssa? Me keskitymme Rettalla asiakkaidemme kokonaisvaltaiseen palveluun asumisen ja toimitilasektorin kiinteistöpalveluissa, ja tämä näkyy erilaisina mahdollisuuksina laajentaa omaa rooliasi kiinteistönvälityksen ammattilaisena. Retta tarjoaa työpaikan, jossa saat kehittyä, ottaa vastuuta ja muuttaa kiinteistötoimialan tulevaisuutta.

Huoneistokeskuksessa on jo iso joukko tekijöitä, mutta aina joukkoomme muutama hyvä välittäjä mahtuu! Siksi haemmekin Huoneistokeskus Jyväskylän toimipisteeseemme aktiivista ja idearikasta

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄÄ (LKV) tai ASUNTOMYYJÄÄ

Sinulla on aikaisempaa kokemusta tuloksellisesta myynti- tai asiakastyöstä ja olet aidosti innostunut asiakkaiden kohtaamisesta. Olemme iloisia, jos sinulta löytyy kokemusta kiinteistönvälitysalalta, mutta tarvittaessa myös koulutamme ja valmennamme alalle.

Palat halusta menestyä kiinteistönvälitysalalla, oppia uutta ja ylittää sinulle asetetut tavoitteet. Osaat käyttää digitaalisia kanavia ja somea luontevasti osana työtehtäviä sekä hyödyntää niitä sujuvasti työssäsi. Sosiaaliset taitosi ovat ensiluokkaiset ja loistat kun olet tekemisissä asiakkaan tai työkavereiden kanssa. Hyvä aluetuntemus ja verkostot auttavat sinua menestymään. LKV-tutkinto on toki eduksesi, mutta ei ehdoton edellytys – ratkaisevaa on positiivinen asenteesi.

Miksi kannattaa hakea juuri meille?

Meillä sinun ei tarvitse hankkia jokaista myyntikohdetta yksin. Retta-yhteistyön ansiosta meillä on paljon myytäviä kohteita. Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden päästä luomaan uraasi menestyvässä joukossamme. Huoneistokeskus on tunnettu tekijöidensä korkeasta ammattitaidosta ja kyvystä luoda hyviä asiakaskohtaamisia ja asiakaskokemuksia. Työssäsi sinua tukevat oman tiimisi lisäksi kattavat assistentti-, myynti- ja lakipalvelumme. Oman viihtymisesi meillä takaavat kannustava tulospalkkaus, ensiluokkaiset työvälineet sekä hyvät työsuhde-edut. Eikä urasi jää polkemaan paikoillaan, sillä isona konsernina pystymme tarjoamaan sinulle myös hyvät yhteistyö- ja urakehitysmahdollisuudet, tarvittaessa LKV-tutkintoon johtavan koulutuksen sekä kattavan valmennuksen urasi kaikkiin eri vaiheisiin.

Nyt on loistava mahdollisuus lähteä mukaan rakentamaan yhtä Rettaa ja olla osana Huoneistokeskuksen suurempaa tarinaa. Laita hakemusta tulemaan viimeistään 14.8.2024 mennessä ja tule menestymään kanssamme!

Lisätietoja antaa myyntijohtaja Marko Vierto, p. 040 578 9003 tai sähköpostitse marko.vierto@huoneistokeskus.fi

Työnantajalupauksemme:

Retta tarjoaa työpaikan, jossa saat kehittyä, ottaa vastuuta ja muuttaa kiinteistötoimialan tulevaisuutta. Työskentelemällä Rettalla pääset osaksi ammattitaitoista ja kehitysmyönteistä työyhteisöä, jossa jokainen saa olla oma itsensä. Yhdessä tekemisessä annetaan tilaa ilolle ja toistemme arvostukselle. Teemme työtä vastuullisesti ja suurella sydämellä. Valtakunnallisena yrityksenä tarjoamme vaihtelevia työtehtäviä, mahdollisuuden haluamallesi urapolulle sekä asiantuntevien kollegoiden tuen.

Henkilöstömme mielestä vahvuuksina koetaan yrityksen oikeansuuntainen kehitys, mielenkiintoinen työ, henkilöstön reilu ja tasapuolinen kohtelu, tarkoituksenmukaiset toimitilat sekä strategian ja tulevaisuuden näkymien aktiivinen viestintä. (henkilöstökysely 10/2023).

Toimintaa ohjaavat arvomme ovat:

Onnistumme yhdessä
Yhteistyö sekä asiakkaidemme kanssa onnistuminen takaavat meille yhteisen menestyksen. Luotamme toisiimme ja toimintamme perustuu toistemme kunnioittamiseen.

Uudistamme rohkeasti
Meille on tärkeää, että jokainen meillä työskentelevä voi kokea ammatillista ylpeyttä työstään. Uudistamme rohkeasti osaamistamme, toimintaamme ja toimialaamme asiakkaan ja henkilöstön tarpeet edellä. Meillä on kyky, halu ja lupa tehdä asioita paremmin.

Toimimme vastuullisesti
Kannamme vastuuta huomisesta sekä yrityksenä että henkilökohtaisella tasolla. Valintojamme ohjaa vastuu toisistamme, asiakkaistamme, ympäristöstä, yhteiskunnasta ja taloudellisesta menestyksestä. Toimintamme pohjautuu avoimuuteen ja rehellisyyteen.

Tehtävä Paikkakunta Hae viimeistään
Avoin hakemus 9.3.2025