Kiinteistö Oy Helsingin Isabella, upeita vuokrahuoneistoja meren äärellä Jätkäsaaressa

Madeiranaukio 4, 00220 Helsinki

Rakentaja

Haahtela-yhtiöt

Arkkitehdit

Arkkitehdit Kirsi Korhonen ja Mika Penttinen Oy

Kiinteistö Oy Helsingin Isabella

Huikeat merinäkymät ja laadukkaat kodit Jätkäsaaren kärjessä!

Aivan meren äärelle 2021 valmistunut 15-kerroksinen Koy Helsingin Isabella etsii uusia asukkaita. Huoneistot ovat tyylikkäitä ja niihin tulvii valoa korkeista ikkunoista. Kaikissa huoneistoissa on lasitetut parvekkeet, joista on upeita näköaloja merelle tai korttelin sisäpihalle. Toimivat ja käytännölliset pohjaratkaisut. Laadukkaasti varustellut huoneistot: parkettilattiat, kauniit vaaleat keittiöt kivitasoineen ja Mielen kodinkoneineen.

Tutustu kohteisiin virtuaaliesittelyllä (klikkaa asunnon numeroa): A 50 ja A 65

Asukkaiden käytössä on yhteinen saunatila rakennuksen kahdeksannessa kerroksessa ja sen yhteydessä olevalla terassilla voi vilvoitella ja ihailla merimaisemia. Huoneistoihin kuuluu irtaimistovarastot ja yhteiskäytössä on pyörävarasto, pesutupa ja kuivaushuone. Kolmioiden ja sitä suurempien huoneistojen vuokraan sisältyy oma autopaikka talon alla sijaitsevasta autohallista. Asukkailta ei peritä erillistä vesimaksua ja internet on maksuton. Lemmikit ovat myös tervetulleita.

Vuokrasopimukset tehdään toistaiseksi voimassaoleviksi ja vähintään vuodeksi.

Vuokrattavana on myös ensimmäisen kerroksen 224,5 m2:n liiketila, vuokra 4 200 e/kk.

Huoneistojen vuokrausta hoitavat:

Satu Hynninen,  satu.hynninen@​huoneistokeskus.fi, puh. 040 773 7362 ja Sari Vartia, sari.vartia@huoneistokeskus.fi, 040 358 9246

Huoneistokeskus Pohjois-Helsinki, toimisto 020 780 3280, Huoneistokeskus Töölön toimisto, Etelä- ja Länsi-Helsinki, toimisto 020 780 3350

Tervetuloa tutustumaan Isabellaan!

Asemapiirros

Merellinen Jätkäsaari on ihana paikka asua. Lenkkeilemään pääsee kotiovelta suoraan rantabulevardille tai Hyväntoivonpuistoon. Raitiovaunu kulkee lähes oven edestä ja Ruoholahden metroasemakin on lähellä. Saarella on jo hyvät peruspalvelut ja asukkaat saavat nauttia kivijalkojen kahviloista ja ravintoloista.

Kohteen vapaat asunnot