Asunto Oy Tampereen Pyynikin Patruuna

Nahkakuja 3, 33230 Tampere

Rakennuttaja

Pyynikinranta Housing Holding Oy

Rakentaja

Aki Hyrkkönen

Asunto Oy Tampereen Pyynikin Patruuna

Asunto Oy Tampereen Pyynikin Patruunan upeat asunnot ovat valmiita ja muuttamaan pääset vaikka heti.

Sovi oma esittelyaikasi ja tule tutustumaan vielä vapaana oleviin ainutlaatuisiin uusiin koteihin!

Pyynikin Trikoon tarina

Pyynikin Trikoo sijaitsee omalla tontilla Tampereen keskustan läheisyydessä, Pyhäjärven ja Pyynikinharjun välissä, hiekkarantojen ja puistojen ympäröimänä. 1900-luvun alkupuolella alkanut teollinen toiminta Pyynikin Trikoolla päättyi 90-luvulla. Sen jälkeen rakennukset ovat toimineet mm. taiteilijoiden, käsityöläisten ja pienyritysten työ- ja harrastustiloina. Keskellä Pyynikin rantaa sijaitseva Pyynikin Trikoo toimii mielenkiintoisena vastakohtana ympäröivälle maisemalle. Rouheiden teollisuusrakennusten väliset pihat ja kujat henkivät historiaa ja korkeat, valoisat tilat vain odottavat kunnostusta ja käyttöä.

Vuoden 2018 alkupuolella käynnistyneen kehityshankkeen myötä Pyynikin Trikoolle on alkanut uusi elämä. Juuri valmistuneet asunnot, tulevat palvelut ja vapaa-ajantoiminnot muuttavat Pyynikin Trikoon Pyynikin alueen eloisaksi keskustaksi, jolle teollinen miljöö ja alueen erityinen henki antavat oman ainutlaatuisen luonteensa. Pyynikin Trikoolla yhdistyvät kaikki asumisen parhaat puolet. Pyynikin Trikoon vanhaan teollisuusrakennukseen valmistui elokuussa 2020 yhteensä noin 80 korkealaatuista asuntoa, joiden koot vaihtelevat noin 30 neliöstä noin 140 neliöön. Suurimmasta osasta länsi- ja eteläsuuntaan avautuvista asunnoista näkyy järvimaisema. Pienemmistä pihanpuoleisista asunnoista avautuu pittoreski pihanäkymä, joka kutsuu juomaan aamukahvit parvekkeella. Teollisesta historiasta asunnoissa muistuttavat yli kolmen metrin huonekorkeus, suuret ruutuikkunat, tiiliseinät sekä näkyviin jätetyt pilarit ja palkit. Vastakohtana tälle asuntojen toiminnalliset ja tekniset ratkaisut ovat moderneja ottaen huomioon nykyajan mukavuusvaatimukset. Yksilöllisissä asunnoissa on asunnon sijainnista riippuen terassi, ranskalainen parveke, ulokeparveke tai kattoterassi, joka on kuin luotu kesäiltojen grillijuhliin. Keittiöissä ja kylpyhuoneissa on korkeatasoinen varustelu ja säilytystilojen riittävyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Päivittäistä mukavuutta tulee lisäämään myös pysäköintihalli, josta on sisäyhteys asuinkerroksiin. Kansainvälisesti arvostettu sisustusarkkitehtitoimisto dSign Vertti Kivi & Co on suunnitellut kolme vaihtoehtoista sisutuskonseptia, joissa loft-tyyli korostuu tai se tuodaan esille hillityin ratkaisuin.

Asemapiirros

New Yorkissa on Central Park ja Helsingissä Kaivopuisto. Tampereella on Pyynikki, joka ei syyttä ole Tampereen suosituimpia ulkoilualueita. Pyynikki on vastustamaton yhdistelmä järvi- ja harjumaisemaa, etelään avautuvia rantoja ja tenniskenttiä, varjoisaa metsää ja lenkkipolkuja.

Kohteen vapaat asunnot