Asunto Oy Seinäjoen Vuortentie

Vuortentie 1, 60510 Hyllykallio

Asunto Oy Seinäjoen Vuortentie

MUUTTOVALMIS! Viiden asunnon taloyhtiö on valmistunut kesäkuussa 2024 erinomaiselle paikalle Hyllykallion suositulla asuinalueella. Yhtiö koostuu kolmen asunnon rivitalosta ja kahden asunnon paritalossa, jotka muodostavat yhdessä Asunto Oy Seinäjoen Vuortentien.

Selkeä pohjaratkaisu valoisalla olohuoneen ja keittiön yhdistelmällä. Puustellin keittiö, joka varustettu AEG:n kodinkoneilla. Olohuoneesta kulku suurelle, koko asunnon levyiselle katetulle terassille. Makuuhuoneet on varustettu vaatekaapein. Pesuhuoneessa hyvin tilaa pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle. Asuntokohtainen irtaimistovarasto sijoittuu sisäänkäynnin yhteyteen.

Maalämmitteinen omalla tontilla sijaitseva taloyhtiö. Asuntojen yhteydessä erilliset huoneistokohtaiset irtaimistovarastot. Autopaikat ostettavissa omilla osakekirjoilla, katospaikka 6.500 euroa ja ulkopaikka 1.500 euroa. Asunnon ostaja voi halutessaan ottaa huoneistolle terassilasituksen eri hinnaston mukaisesti. Mahdollisuus ottaa myös sähköauton latausasema autopaikalle eri hinnaston mukaisesti.

Sitovat kauppakirjat tullaan laatimaan käyttöönottokatselmuksen suorittamisen jälkeen.

Tältä alueelta on todella harvoin tarjolla uusia, moderneja huoneistoja. Tule tutustumaan ja ihastumaan!

Asemakaavakartta

Viihtyisä ja rauhallinen alue

Viihtyisä ja rauhallinen kahdelta sivulta Suksipuistoon rajoittuva oma tontti, josta pääset hetkessä lenkkipoluille ja ulkoilureiteille. Kuntoradalle kävelet parissa minuutissa. Hyllykallion koulu ja päiväkoti löytyvät muutaman sadan metrin säteeltä. Prisman kauppakeskukseen on matkaa vain reilu kilometri. Hyllykallion ja Tanelinrannan palvelut ja virkistyspaikat ovat käytössäsi ja valtaväylille kuljet kätevästi.

Kohteen vapaat asunnot