As. Oy Helsingin Liekki

Maaherrantie 34, 00650 Helsinki

Rakennuttaja

Skanska Talonrakennus Oy

As. Oy Helsingin Liekki

Uusia, muuttovalmita koteja omalla tontilla! Yhtiö on valmistunut 2023.

Helsingin Oulunkylä on kylämäisestä tunnelmastaan tunnettu asuinalue. Uuden kyläkorttelin ensimmäinen asuintalo on As. Oy Helsingin Liekki, jossa on 74 viihtyisää kaupunkikotia. Liekissä kaikki tärkeä löytyy läheltä. Raitiovaunu 15 pysäkki on vieressä ja Oulunkylän juna-asemalle on lyhyt matka. Korttelikauppa palvelee lähellä ja Oulunkylän monipuoliset muut palvelut ovat kävelyetäisyydellä.

Aidosti mukava kaupunkiasuminen vaatii kodilta paljon. Siksi Liekin asuntopohjat on suunniteltu toimiviksi ja viihtyisiksi. Kun valitset uuden kotisi Liekistä, saat käyttöösi tarkkaan mietittyä asuintilaa, joka toimii vuodesta toiseen. Kaikille arjen toiminnoille on pienessäkin kodissa selkeästi oma paikkansa. Yksiöiden käteviin neliöihin mahtuu myös työpiste keittiön ja oleskelutilan kylkeen. Tehokas tilankäyttö jatkuu myös Liekin isommissa kodeissa. Yhdessä kaksiotyypissä kompakti keittiö korvaa eteiskäytävän ja mahdollistaa asunnon jokaisen neliön ottamisen hyötykäyttöön. Talon suurimmissa kodeissa makuutilat ja olohuoneet ovat tarkoituksella huoneistojen vastakkaisissa päädyissä. Asumisen helppoutta lisää oma irtaimistovarasto, joka osassa koteja löytyy kodin kanssa samasta kerroksesta – näissä asunnoissa tavaroita ei tarvitse kantaa pidemmälle säilytykseen ja takaisin. Jokaisessa kodissa on myös lattialämmitys ja korkeat ikkunat niillä seinillä, joilla parvekkeet sijaitsevat.

Pihakannen alla sijaitseva autohalli toimii helpolla vuorottaispysäköintimallilla – pysäköintioikeuden ostettuasi voit parkkeerata autosi mille tahansa vapaalle paikalle. Hallin jokaisella paikalla on sähköauton latauspiste ja asukkaille järjestetään yhteiskäyttöauto

Liekin monipuolisiin palveluihin kuuluvat muun muassa pesula, kuivaushuone ja pesupisteet talon molemmissa rapuissa. Toisen rapun pesupisteen yhteydessä on myös pyörien korjaus piste. Kohteessa on kolme kerhotilaa ja yhteinen saunaosasto, joihin voi tehdä varauksia porrashuoneiden sähköisiltä infotauluilta. Kerhotiloissa on valmiina internetyhteydet sujuvaa etätyöskentelyä varten.

Liekki tavoittelee RTS-ympäristöluokitusta, jonka ansiosta uudet kodit ovat sekä mukavia että kestäviä. Asukkaalle se tarkoittaa muun muassa energiatehokasta varustelua, aurinkopaneeleja kotitalon katolla ja erityisen vehreää kotipihaa, jossa on panostettu kasvillisuuden moninaisuuteen ja runsauteen.

Tervetuloa tutustumaan. Kysy myös muita asuntokokoja. Lisätietoja Huoneistokeskus Oy, Pohjois-Helsingin toimisto, p. 020 780 3280, Kylänvanhimmantie 29.

Asemapiirros

Kaikkialle kävellen tai pyörällä

Liekissä kaikki tärkeä löytyy läheltä. Oulunkylän juna-asemalle on vain lyhyt kävelymatka ja ympäröivältä alueelta löytyy paljon erilaisia harrastus- ja ulkoilumahdollisuuksia. Varsinkin lapsiperheiden arkea helpottavat alueen monet puistot, joista yksi – leikkipuisto Mäkitorppa –on valittu ihan hiljattain yhdeksi Helsingin parhaista leikkipuistoista. Myös kirjasto, kaupat ja koulut sijaitsevat lähettyvillä. Lähin päiväkoti löytyy valmistuttuaan ihan Liekin naapurista.

Kohteen vapaat asunnot