Tulliportinkatu 46, Kuopio (Keskusta)

438 000 € 87,5 m² 3h + kt + s
Velaton hinta 438 000 €
Hoitovastike 323,75 €/kk
Asuinpinta-ala 87,5 m²
Huoneita 3
Kerros 6
Rakennusvuosi 2022
Tyyppi Kerrostalo
Kaupunki Kuopio
Kaupunginosa Keskusta

Asunto Oy Kuopion Lehmushovi – Omalla tontilla ydinkeskustassa, tilava 87,5m² koti

Tervetuloa kaupunkiasumisen ytimeen, Asunto Oy Kuopion Lehmushoviin! Tämä tilava 87,5 neliömetrin koti sijaitsee omalla tontilla, tarjoten upean mahdollisuuden asua keskellä Kuopion vilkasta ydinkeskustaa.

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 21109150
Osoite Tulliportinkatu 46, 70110 Kuopio
Tyyppi Kerrostalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 3h + kt + s
Huoneet 3
Asuintilojen pinta-ala 87,5 m²
Kokonaispinta-ala 87,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta Yhtiöjärjestyksen mukainen
Kerros 6/7
Rakennusvuosi 2022
Käyttöönottovuosi 2022

Hinta

Myyntihinta 132 558 €
Velkaosuus 305 442 €
Velaton hinta 438 000 €
Neliöhinta 5 005,71 €/m²

Kustannukset

Hoitovastike 323,75 €/kk
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana 1 297,77 €/kk
Yhtiövastike lyhennysvapaan aikana 1 621,52 €/kk
Onko valinnaisen vuokratontin asuntokohtainen osuus lunastettu Ei
Vesimaksu 20 €/kk
Muut maksut Yhtiölainan laina-aika on 25 vuotta, josta on 2 vuotta lyhennysvapaata valmistumisesta. Lainan ensimmäinen erä nostetaan rakentamisen alkuvaiheessa. Lainan ensimmäinen lyhennys on arvioitu olevan kesäkuussa 2025. Näin ollen lyhennysosuutta aloitetaan keräämään tammikuussa 2025, valmistumisesta joulukuun loppuun 2024 asti maksetaan pääomavastiketta ainoastaan koron osalta. Koron muutos vaikuttaa pääomavastikkeen suuruuteen. Vesimaksuennakko 20,00 € / hlö / kk Kaapeli TV- ja Laajakaistamaksu 4,00 € / as / kk Autohallipaikan vastike 25,90 vahvistettu hoitovastike x osakelkm x 1,4. Moottoripyöräpaikan vastike 11,10 vahvistettu hoitovastike x osakelkm x 1,5.

Asunnon lisätiedot

Sauna Oma sauna
Parveke On
Parvekkeen kuvaus Lasitettu
Tilojen kuvaus Asunnoissa on parveke, ranskalainen parveke tai pihakannen tasolla oleva terassi. Parvekekaiteet ovat alumiinirunkoisia lasi-/pinnakaiteita. Nämä toteutetaan pohjapiirustuksien mukaisesti. Parvekkeille asennetaan avattavat parvekelasit pohja- ja julkisivukuvien osoittamassa laajuudessa. Lasitetut parvekkeet ovat lasituksesta huolimatta vapaasti tuulettuvia, ulkoilman sääolosuhteille alttiita tiloja. Parvekkeet varustetaan pistorasialla, valaisimella, tuuletustangolla ja irrotettavalla terassimatolla. Parvekkeiden ja terassien ovet ovat tehdasvalmisteisia yksilehtisiä, ulospäin aukeavia, ulkopuolelta alumiinivuorattuja, lasiaukollisia ovia suunnitelmien mukaisesti. Ranskalaisilla parvekkeilla on sisäänpäin aukeavat ovet. Parvekkeiden ovissa on pinta-asenteiset sälekaihtimet. Asuntojen huoneisto-ovet on yksilehtisiä ulospäin aukeavia ääni- ja paloeristettyjä vakiokerrostaso-ovia. Huoneistojen väliovet ovat vakiomallisia valkoiseksi tehdasmaalattuja laakaovia. Saunan ovet ovat kokolasiovia.
Tietoliikenne Asunnot varustetaan yleiskaapelointijärjestelmällä, joka mahdollistaa mm. kiinteän internetyhteyden.
Asunnon kunto Uusi
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Kaukolämpö

Asunnon tilat ja materiaalit

Rakennusmateriaalien kuvaus Teräsbetonia. Ulkoseinien pintamateriaali rappaus
Keittiön kuvaus Huoneistojen keittiöissä on pohjapiirustuksen mukaisesti kalusteisiin sijoitettava erillisuuni tai compact-uuni, tasoon upotettu induktiokeittotaso, säädinkupu, jääkaappi ja pakastin tai jää-pakastinkaappiyhdistelmä sekä kalustepeitteinen astianpesukone. Keittiössä on joko kalusteisiin sijoitettava mikroaaltouuni tai compact-uuni. Muut kuin kalustepeitteiset kodinkoneet ovat valkoisia tai teräksen värisiä. Topi-keittiön kiintokalusteet ja Electroluxin kodinkoneet.
WC-tilojen kuvaus Erillisissä wc-tiloissa varusteena on wc-paperiteline ja pyyhekoukut. Saunojen lauteet ja selkänojat ovat puurakenteisia.
Saunan kuvaus Sähkökiuas
Säilytystilojen kuvaus Jokaisen asuinhuoneiston hallintaan oikeuttavat osakkeet tuottavat oikeuden hallita huoneiston numerolla osoitettua irtaimistovarastoa.
Seinämateriaalien kuvaus Asuinhuoneiden seinät tasoitetaan ja maalataan maalaussuunnitelman sekä huonekorttien mukaisesti. Kylpyhuoneiden ja wc-tilojen seinät laatoitetaan kauttaaltaan rakennuttajan esittämillä laattavaihtoehdoilla. Keittiön kalustevälitilaan asennetaan kalustevälitilalaminaatti. Saunan seinät paneloidaan (mänty/leppä).
Lattiamateriaalien kuvaus Huoneistojen lattiamateriaali on parketti (Karelia tammiparketti) ja jalkalistoina lattiamateriaalin sävyyn sävytetyt tai valkoiset puulistat. Lattiapäällystettä ei asenneta kiintokalusteiden alle. Kylpyhuoneissa, saunoissa, kodinhoitohuoneissa ja wc-tiloissa on lattialaatoitus. Pukkilan laatta
Kattomateriaalin kuvaus Betoniset sisäkatot roisketasoitetaan ja alaslaskuihin tulevat kipsilevykatot tasoitetaan sekä maalataan valkoisiksi. Kylpyhuoneiden ja saunan katot paneloidaan.
Katon kuvaus Bitumihuopakate

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Kuopion Lehmushovi
Hissi Kyllä
Taloyhtiöön kuuluu Kellarikerroksessa sijaitsevat yhtiön hallinnassa oleva autohalli sekä yhteistilat, väestönsuoja, talovarasto, siivoustila, irtainvarastot, tekniset tilat ja pyörä-/ulkoiluvälinevarasto. Lisäksi yhtiön yhteistiloja, irtainvarastoja, lastenvaunu- ja ulkoiluvälinevarastoja, kuivaushuone sekä jätehuone sijaitsevat rakennuksen ensimmäisessä kerroksessa. Rakennus liitetään kunnalliseen vesi-, viemäri-, sähkö- ja kaukolämpöverkostoon. Asuntojen ilmanvaihtojärjestelmänä on huoneistokohtainen tulo-poistoilmanvaihtojärjestelmä lämmön talteenotolla (LTO). Ilmanvaihtokone sijoitetaan asunnon kylpyhuoneeseen pohjapiirroksen mukaisesti. Asunnot on varustettu huoneistokohtaisella sähkön ja veden (kylmä ja lämmin vesi) mittauksella. Asunnoissa on verkkovirtatoimiset paristovarmennetut palovaroittimet. Yhtiössä on kaapelitelevisioverkko. Asunnot varustetaan yleiskaapelointijärjestelmällä, joka mahdollistaa mm. kiinteän internetyhteyden. Huoneistojen ja ulko-oven välille asennetaan ovipuhelinjärjestelmä.
Taloyhtiön autopaikat Autohallipaikkoja: 28, Autokatoksia: 1, Lisäksi yksi moottoripyöräpaikka
Energialuokka B2018, On lain edellyttämä energiatodistus
Tontin omistus Oma
Kaavoitustiedot Kuopion kaupunki
Kaavoitustilanne Asemakaava

Jari Hyvönen

Kiinteistönvälittäjä, LKV Kuopio +358400675292
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​