Ketarantie 39, Turku (Keskusta)

422 250 € 79 m² 3h + kt + s + p
Velaton hinta 422 250 €
Hoitovastike 513,50 €/kk
Asuinpinta-ala 79 m²
Huoneita 3
Kerros 9
Rakennusvuosi 2023
Tyyppi Kerrostalo
Kaupunki Turku
Kaupunginosa Keskusta

9. kerroksen koti on varustettu korkealaatuisilla keittiökalusteilla, moderneilla kodinkoneilla ja viimeistellyillä pintamateriaaleilla. Tämä tekee asumisesta sekä käytännöllistä että esteettisesti miellyttävää. Lisäksi asunnosta löytyy lasitettu parveke ilta-auringon suuntaan, joka on täydellinen paikka nauttia auringosta ja kaupunkinäkymistä.

Huoneistokohtainen jäähdytys pitää sisäilman raikkaana ja miellyttävänä ympäri vuoden. Tässä kodissa on runsaasti säilytystilaa makuuhuoneissa, lisäksi kaksi erillistä vaatehuonetta helpottaa vaatesäilytystä.

Asunto Oy Tuomaanpihan Kajo tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän helppoa asumista keskeistä sijaintia arvostavalle. Sijainti Verkahovin historiallisen tehdasrakennuksen kupeessa keskellä kaupunkia takaa, että kaikki tarvittava on aina lähellä. Lähikauppa on vain muutaman askeleen päässä ja keskustan monipuoliset palvelut sekä viehättävä jokiranta ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Tässä ympäristössä kaupungin syke yhdistyy miellyttävästi luonnonläheisyyteen, tarjoten asukkaille sekä kulttuurin että ulkoilun iloja.

Tuomaanpiha on osa laajempaa Helsinginkadunkaari-korttelikokonaisuutta, joka koostuu neljästä asunto-osakeyhtiöstä sekä keskeisellä paikalla sijaitsevasta pysäköintiyhtiöstä. Tämä monipuolinen kokonaisuus tarjoaa asukkailleen käytännöllisiä ratkaisuja, kuten helpon pääsyn autopaikkoihin pihakannen alla. Turun Tuomaanpihan Parkki tarjoaa asukkaille mahdollisuuden hankkia omat autopaikat osakkeina.

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 20846028
Osoite Ketarantie 39, 20100 Turku
Tyyppi Kerrostalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 3h + kt + s + p
Huoneet 3
Asuintilojen pinta-ala 79 m²
Kokonaispinta-ala 79 m²
Lisätietoja pinta-alasta Yhtiöjärjestyksen mukainen
Kerros 9/9
Rakennusvuosi 2023
Käyttöönottovuosi 2023

Hinta

Myyntihinta 126 750 €
Velkaosuus 295 500 €
Velaton hinta 422 250 €
Neliöhinta 5 344,94 €/m²

Kustannukset

Hoitovastike 513,50 €/kk
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen 2 322,63 €/kk
Yhtiövastike lyhennysvapaan jälkeen 2 836,13 €/kk
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana 1 182 €/kk
Yhtiövastike lyhennysvapaan aikana 1 695,50 €/kk
Lisää tietoa vastikkeista Hoitovastike asunnot: n. 6,50 €/m2/kk, sisältää mm. tonttivuokran (n. 2,40 €/m2/kk), jäähdytyksen sekä taloyhtiönetin 10M/10M. Pääomavastike 1: n. 2,00 €/osake/kk (lyh. vapaa sis. korko). Pääomavastike 2: n. 3,93 €/osake/kk (lyh. vapaan jälkeen sis. korko + lyhennys) 1.3.2025 alkaen. Vesimaksuennakko: 20 €/hlö/kk (tasataan kulutuksen mukaan 6 kk välein). YHTIÖLAINAN TIEDOT Yhtiölaina on tasalyhenteinen laina. Laina-aika on 25 vuotta. Noin 1,5 vuotta valmistumisen jälkeen ovat lyhennysvapaita, jolloin pääomavastikkeella katetaan vain koron osuus (pääomavastike 1). Lyhennyksen osuutta, jolla katetaan lainan korko ja lyhennys (pääomavastike 2), ryhdytään perimään 1.3.2025 alkaen. Lainan viitekorko on 12 kk Euribor + marginaali 1,0 %. Yhtiölainan viitekoron tarkistuspäivä on vuosittain 24.6. Viitekoron tai marginaalin muuttuessa myös pääomavastike muuttuu. Viitekoron arvon muutoksesta riippumatta velan korko on aina kuitenkin vähintään yhtä suuri kuin marginaali. Lainan voi maksaa pois tai lyhentää lainaehtojen mukaisesti yhtiön hallituksen määrääminä aikoina. Mikäli osakkeenomistaja on maksanut huoneistokohtaisen lainaosuuden pois, ei pääomavastiketta peritä.
Onko valinnaisen vuokratontin asuntokohtainen osuus lunastettu Ei
Vesimaksu 20 €/kk

Asunnon lisätiedot

Sauna Oma sauna
Parveke On
Parvekkeen kuvaus Lasitettu
Tietoliikenne Yhtiössä on Telian valokuitu, jonka kautta toimii Kaapeli-TV. Lisäksi huoneistoissa on 10 M nettiyhteys.
Asunnon kunto Uusi
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Kaukolämpö, muu

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Muu
Rakennusmateriaalien kuvaus Teräsbetoni
Saunan kuvaus Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus Tutustu huoneistokohtaiseen Huonekorttiin huoneistossa käytettyjen kaikkien materiaalien ja varustelun osalta.
Säilytystilojen kuvaus Jokaisen asuinhuoneiston käyttöön kuuluu erillisissä irtaimistovarastoissa sijaitseva huoneistonumeroinnin mukaisesti merkitty huoneistokohtainen irtaimistovarasto.
Kattotyyppi Harja
Katon kuvaus Huopakate

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Turun Tuomaanpihan Kajo
Isännöitsijän yhteystiedot Turun Talohuolto Oy, Esa Taivainen tsto 0304 704 400, Esa 0304 704 435
Huolto Huoltoyhtiö
Hissi Kyllä
Taloyhtiöön kuuluu Yhtiössä on Telian valokuitu, jonka kautta toimii Kaapeli-TV. Lisäksi huoneistoissa on 10 M nettiyhteys. Asukkaat voivat tilata lisäpalveluita ja nostaa liittymänsä huoneistokohtaista nopeutta. Nopeudennostot ja muut asukkaan tilaamat lisäpalvelut, kuten esim. tietoturvapalvelu veloitetaan suoraan asukkaalta normaalin hinnaston mukaisesti. Huoneistokohtainen tulo-/poistojärjestelmä lämmöntalteenottolaitteella. Yhtiöjärjestys 3 § ja 4 §: Yhtiön toimialana on hallita määräosaisen vuokraoikeuden ja hallinnanjakosopimuksen nojalla Turun kaupungin 6. kaupunginosan korttelissa 40 sijaitsevia tonttia nro 20 (853-6-40-20) sekä omistaa ja hallita tontille rakennettavia yhtiön rakennuksia ja rakennelmia. Yhtiön omistamasta asuinrakennuksesta on huoneistojen yhteenlasketusta lattiapinta-alasta yli puolet varattu osakkeenomistajille asuinhuoneistoksi. Tonttia 20 sitoo hallinnanjakosopimus vuokraoikeudella hallitsevien osapuolten kesken sekä korttelialueen yhteisjärjestelysopimus. Asunto Oy Turun Tuomaanpihan Kajo, Asunto Oy Turun Tuomaanpihan Valo ja Kiinteistö Oy Turun Tuomaanpihan Parkki ovat allekirjoittaneet hallinnanjakosopimuksen kiinteistön 853-6-40-20 hallinnasta. Yhtiö on allekirjoittanut sopimuksen yhteisjärjestelystä, jossa sovitaan Turun kaupungin 6. kaupunginosan korttelin 40 tonttien 15, 17, 18, 19 ja 20 välisistä yhteisjärjestelyistä omistajien ja vuokramiesten kesken. Yhtiö on allekirjoittanut osakassopimuksen, jossa sovitaan mm. siitä miten yhteisjärjestelysopimuksen osapuolet osallistuvat Ketarantien Palveluyhtiö Oy:n toimintaan ja päätöksentekoon. Hallinnanjakosopimuksen mukaisesti yhtiöllä on käyttöoikeus kriisiaikana yhteiskäyttöiseen väestönsuojaan, joka sijaitsee Asunto Oy Turun Tuomaanpihan Valon asuinrakennuksen maantasokerroksessa. Yhteisjärjestelysopimuksen mukaisesti yhtiöllä on korttelin 40 muiden yhtiöiden kanssa yhteisessä hallinnassa yhteinen piha-alue, johon kuuluvat mm. ajo-, jalankulku- ja kevyen liikenteen väylät, jne.
Taloyhtiön autopaikat Asunto-osakeyhtiön osakkaiden on mahdollista ostaa osakkeina myytäviä autopaikkoja erillisestä pysäköintiyhtiöstä. Kiinteistö Oy Turun Tuomaanpihan Parkki niminen pysäköintiyhtiö palvelee Turun Tuomaanpihan taloyhtiöitä Syke, Elo, Kajo ja Valo. Yhtiöjärjestys 3 §: ..yhtiön toimialana on omistaa pysäköintiyhtiön osakkeita, jotka tuottavat yhtiölle oikeuden käyttää korttelin pysäköintiyhtiön autosuojassa olevia autopaikkoja ja yhtiö omistaa palveluyhtiön osakkeita. Palveluyhtiön toimialana on tarjota osakkailleen Turun kaupungin (853) 6. kaupunginosan korttelissa 40 sijaitsevien tonttien yhteisen piha-alueen ja autopaikoitushallin sekä korttelissa sijaitsevien rakennusten ylläpitoon liittyviä palveluja. 4 §: Yhtiö omistaa pysäköintiyhtiön Kiinteistö Oy Turun Tuomaanpihan Parkki autopaikkojen AH211 ja AH212 hallintaan oikeuttavat osakkeet. Edellä mainitut autopaikat yhtiö luovuttaa pysyvästi kiinteistöjen yhteiskäyttöön vierasautopaikoiksi korttelin yhteisjärjestelysopimuksen mukaisesti.
Muuta taloyhtiöstä Urheiluvälinevarasto, kaapeli-tv, Huoneistokohtaiset varastot
Energialuokka B2018, On lain edellyttämä energiatodistus
Tontin pinta-ala 1990 m²
Tontin omistus Vuokrattu
Tontin vuokra 57 000 €
Tontin vuokranantaja Matka-Autot Oy
Tontin vuokrasopimus päättyy 30.12.2059
Kaavoitustiedot Turun kaupunki
Kaavoitustilanne Asemakaava

Palvelut ja liikenneyhteydet

Liikenneyhteydet Linja-autoasema 450 m, päärautatieasema 1,5 km, Turun satama 4,5 km, Turun lentoasema 9 km

Jari Luoto

Kiinteistönvälittäjä, LKV Turku +358406462333
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​