Ketarantie 39, Turku (Keskusta)

308 500 € 59,5 m² 3h + kt + p
Velaton hinta 308 500 €
Hoitovastike 345,10 €/kk
Asuinpinta-ala 59,5 m²
Huoneita 3
Kerros 8
Rakennusvuosi 2023
Tyyppi Kerrostalo
Kaupunki Turku
Kaupunginosa Keskusta

8. kerroksen koti on varustettu korkealaatuisilla keittiökalusteilla, moderneilla kodinkoneilla ja viimeistellyillä pintamateriaaleilla. Tämä tekee asumisesta sekä käytännöllistä että esteettisesti miellyttävää. Lisäksi asunnosta löytyy lasitettu parveke ilta-auringon suuntaan, joka on täydellinen paikka nauttia auringosta ja kaupunkinäkymistä.

Asunto Oy Tuomaanpihan Valo tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän helppoa asumista keskeistä sijaintia arvostavalle. Sijainti Verkahovin historiallisen tehdasrakennuksen kupeessa keskellä kaupunkia takaa, että kaikki tarvittava on aina lähellä. Lähikauppa on vain muutaman askeleen päässä ja keskustan monipuoliset palvelut sekä viehättävä Aurajokiranta ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Tässä ympäristössä kaupungin syke yhdistyy miellyttävästi luonnonläheisyyteen, tarjoten asukkaille sekä kulttuurin että ulkoilun iloja.

Tuomaanpiha on osa laajempaa Helsinginkadunkaari-korttelikokonaisuutta, joka koostuu neljästä asunto-osakeyhtiöstä sekä keskeisellä paikalla sijaitsevasta pysäköintiyhtiöstä. Tämä monipuolinen kokonaisuus tarjoaa asukkailleen käytännöllisiä ratkaisuja, kuten helpon pääsyn autopaikkoihin pihakannen alla. Turun Tuomaanpihan Parkki tarjoaa asukkaille mahdollisuuden hankkia omat autopaikat osakkeina.

Tervetuloa esittelyyn!

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 20166449
Osoite Ketarantie 39, 20100 Turku
Tyyppi Kerrostalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 3h + kt + p
Huoneet 3
Asuintilojen pinta-ala 59,5 m²
Kokonaispinta-ala 59,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta Yhtiöjärjestyksen mukainen
Kerros 8/9
Rakennusvuosi 2023
Käyttöönottovuosi 2023

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 93 000 €
Velkaosuus 215 500 €
Velaton hinta 308 500 €
Neliöhinta 5 184,87 €/m²
Hoitovastike 345,10 €/kk
Rahoitusvastike 935,27 €/kk
Yhtiövastike yhteensä 1 280,37 €/kk
Onko valinnaisen vuokratontin asuntokohtainen osuus lunastettu Ei
Vesimaksu 20 €/kk
Lisää tietoa vastikkeista Hoitovastike asunnot: n. 5,80 €/m2/kk, sisältää mm. tonttivuokran n. 2,40 €/m2/kk ja jäähdytyksen n. 0,30 €/m2/kk sekä taloyhtiönetin 10M/10M. Hoitovastike liiketila: n. 6,67 €/m2/kk, liiketilan osalta hoitovastike peritään kerrottuna kertoimella 1,15. Pääomavastike 1: n. 2,17 €/osake/kk (lyh. vapaa sis. korko). Pääomavastike 2: n. 3,98 €/osake/kk (lyh. vapaan jälkeen sis. korko + lyhennys). Huom! laskennallinen arvio. Vesimaksuennakko: 20 €/hlö/kk (tasataan kulutuksen mukaan). *Hinnastossa olevat pääomavastikearviot on laskettu 5,13 % kokonaiskorolla. Yhtiölaina on tasalyhenteinen laina. Laina-aika on 25 vuotta. Noin 1,5 vuotta valmistumisen jälkeen ovat lyhennysvapaita, jolloin pääomavastikkeella katetaan vain koron osuus (pääomavastike 1). Lyhennyksen osuutta, jolla katetaan lainan korko ja lyhennys (pääomavastike 2), ryhdytään perimään noin puoli vuotta ennen ensimmäistä lainanlyhennystä, eli viimeistään alkuvuodesta 2025. Lainan viitekorko on 12 kk Euribor + marginaali 1,0 %. Yhtiölainan viitekoron tarkistuspäivä on vuosittain 30.6. Viitekoron tai marginaalin muuttuessa myös pääomavastike muuttuu. Viitekoron arvon muutoksesta riippumatta velan korko on aina kuitenkin vähintään yhtä suuri kuin marginaali. Lainan voi maksaa pois tai lyhentää lainaehtojen mukaisesti yhtiön hallituksen määrääminä aikoina. Mikäli osakkeenomistaja on maksanut huoneistokohtaisen lainaosuuden pois, ei pääomavastiketta peritä.
Rahoitusvastike lyhennysvapaan jälkeen 1 715,38 €/kk
Yhtiövastike lyhennysvapaan jälkeen 2 060,48 €/kk

Asunnon lisätiedot

Sauna Ei saunaa
Parveke On
Parvekkeen ilmansuunta Lounas
Tietoliikenne Yhtiössä on Telian valokuitu, jonka kautta toimii Kaapeli-TV. Lisäksi huoneistoissa on 10 M nettiyhteys. Asukkaat voivat tilata lisäpalveluita ja nostaa liittymänsä huoneistokohtaista nopeutta. Nopeudennostot ja muut asukkaan tilaamat lisäpalvelut, kuten esim. tietoturvapalvelu veloitetaan suoraan asukkaalta normaalin hinnaston mukaisesti.
Asunnon kunto Uusi
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Kaukolämpö, muu

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Muu
Rakennusmateriaalien kuvaus Ulkoseinät pääosin tiilimuurattu, pohjat teräsbetonia
Keittiön kuvaus Asunnoissa on tasoon upotettava induktiokeittotaso ja kalusteisiin asennettava erillisuuni. Yksiöissä keittotaso on kaksilevyinen. Kaikissa asunnoissa on integroitu astianpesukone, kalusteisiin asennettava mikroaaltouuni ja kylmälaitteet suunnitelmien mukaisesti. Kodinkoneet ovat valkoisia tai rosterin värisiä.
Säilytystilojen kuvaus Jokaisen asuinhuoneiston käyttöön kuuluu erillisissä irtaimistovarastoissa sijaitseva huoneistonumeroinnin mukaisesti merkitty huoneistokohtainen irtaimistovarasto.
Seinämateriaalien kuvaus Asuntojen betoni- ja kipsilevyseinät tasoitetaan ja maalataan valkoisiksi. Makuuhuoneiden yksi seinä maalataan tehostevärillä huoneistokohtaisten materiaalivalintojen mukaisesti. Keittiöiden kalusteiden välitila laatoitetaan. Pesuhuoneiden seinät vesieristetään ja laatoitetaan. Erillis-wc:n seinät maalataan tai laatoitetaan arkkitehtisuunnitelman mukaisesti. Saunojen seinissä on puupaneelit.
Lattiamateriaalien kuvaus Keittiöissä, olohuoneissa, makuuhuoneissa, eteisissä ja vaatehuoneissa on parketti-, laminaatti-tai vinyylilattia. Lattiapäällystettä ei asenneta kiintokalusteiden alle. Pesuhuoneissa, saunoissa ja wc-tiloissa on lattialaatoitus.
Kattomateriaalin kuvaus Betoniset sisäkatot ruiskutasoitetaan. Asuntojen pesuhuoneiden ja saunojen katoissa on puupaneelit. Erillis-wc:n katto tehdään kipsilevyrakenteisena ja tasoitetaan sekä maalataan. Alaslaskut ja kipsilevykotelot toteutetaan kipsilevyrakenteisina ja ne tasoitetaan sekä maalataan valkoisiksi.
Kattotyyppi Harja
Katon kuvaus Huopakate

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Turun Tuomaanpihan Valo
Isännöitsijän yhteystiedot Turun Talohuolto Oy, isännöitsijä Esa Taivainen tsto 0304 704 400, isänn. 0304 704 435
Huolto Huoltoyhtiö
Hissi Kyllä
Taloyhtiöön kuuluu Kaikkiin asuntoihin on asennettu verkkovirtaan kytketyt palovaroittimet. Yhtiö on varustettu ovipuhelinjärjestelmällä ja pääovi sähkölukitusjärjestelmällä. Huoneistokohtainen koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto lämmöntalteenottolaitteella, joka sijaitsee suunnitelmien mukaan pesuhuoneessa. Yhtiöjärjestys 4 §: As. Oy Turun Tuomaanpihan Valo, As. Oy Turun Tuomaanpihan Kajo ja Kiinteistö Oy Turun Tuomaanpihan Parkki ovat allekirjoittaneet hallinnanjakosopimuksen kiinteistön 853-6-40-20 hallinnasta. Yhtiö on allekirjoittanut sopimuksen yhteisjärjestelystä, jossa sovitaan Turun kaupungin 6. kaupunginosan korttelin 40 tonttien 15, 17, 18, 19 ja 20 välisistä yhteisjärjestelyistä omistajien ja vuokramiesten kesken. Yhtiö on allekirjoittanut osakassopimuksen, jossa sovitaan mm. siitä miten yhteisjärjestelysopimuksen osapuolet osallistuvat Ketarantien Palveluyhtiö Oy:n toimintaan ja päätöksentekoon. Hallinnanjakosopimuksen mukaisesti C-talolla (As. Oy Turun Tuomaanpihan Kajo) on kriisiaikainen käyttöoikeus yhteiskäyttöiseen väestönsuojaan. Yhteisjärjestelysopimuksen mukaisesti yhtiöllä on korttelin 40 muiden yhtiöiden kanssa yhteisessä hallinnassa yhteinen piha-alue, johon kuuluvat mm. ajo-, jalankulku- ja kevyen liikenteen väylät, pelastustiet- ja nostoalueet, jätehuone, leikki- ja oleskelualueet, istutusalueet sekä polkupyöräkatokset ja vierasautopaikat.
Taloyhtiön autopaikat Asunto-osakeyhtiön osakkaiden on mahdollista ostaa osakkeina myytäviä autopaikkoja erillisestä pysäköintiyhtiöstä. Kiinteistö Oy Turun Tuomaanpihan Parkki niminen pysäköintiyhtiö palvelee Turun Tuomaanpihan taloyhtiöitä Syke, Elo, Kajo ja Valo. Yhtiöjärj. 3 § mm.: Lisäksi yhtiön toimialana on omistaa pysäköintiyhtiön osakkeita, jotka tuottavat yhtiölle oikeuden käyttää korttelin pysäköintiyhtiön autosuojassa olevia autopaikkoja ja yhtiö omistaa palveluyhtiön osakkeita. Palveluyhtiön toimialana on tarjota osakkailleen Turun kaupungin (853) 6. kaupunginosan korttelissa 40 sijaitsevien tonttien yhteisen piha-alueen ja autopaikoitushallin sekä korttelissa sijaitsevien rakennusten ylläpitoon liittyviä palveluja. YJ 4 §: Yhtiö omistaa pysäköintiyhtiön Kiinteistö Oy Turun Tuomaanpihan Parkki autopaikan AH213 hallintaan oikeuttavat osakkeet. Edellä mainitun autopaikan yhtiö luovuttaa pysyvästi kiinteistöjen yhteiskäyttöön vierasautopaikaksi korttelin yhteisjärjestelysopimuksen mukaisesti.
Muuta taloyhtiöstä Urheiluvälinevarasto, kaapeli-tv, Huoneistokohtaiset varastot
Energialuokka B2018, On lain edellyttämä energiatodistus
Tontin pinta-ala 1990 m²
Tontin omistus Vuokrattu
Tontin vuokranantaja Matka-Autot Oy
Tontin vuokrasopimus päättyy 30.12.2059
Kaavoitustiedot Turun kaupunki
Kaavoitustilanne Asemakaava

Palvelut ja liikenneyhteydet

Koulut Yliopiston kampusalue 950 m
Päiväkodit Pilke musiikkipäiväkoti Sinikello 25 m, Tuomaansillan päivähoitoyksikkö 450 m

Nina Vehviläinen

Kiinteistönvälittäjä, LKV Turku +358404867489
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​