Purotie 20, Ylöjärvi (Metsäkylä)

69 000 €
Velaton hinta 69 000 €
Tontin pinta-ala 0,272 ha
Tyyppi Omakotitalotontti
Kaupunki Ylöjärvi
Kaupunginosa Metsäkylä

Todella hyvänkokoinen 2720m2 kiinteistö aivan Ylöjärven Metsäkylän uuden rakennusalueen vierestä myydään rakennuspaikaksi. Kiinteistöllä on pienehkät purettavakuntoiset rakennukset: Loma asunto, varastorakennus, puucee ja maakellari. Lisäksi vanha rengaskaivo. Ei liittymiä.

Kiinteistö ei ole asemakaavassa, joten kiinteistölle rakentaminen vaatii suunnittelutarveratkaisun. Rakennusoikeutta saatavilla 400kem2. Varaa oma yksityisesittelysi!

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Perustiedot

Kotiavain 21892902
Osoite Purotie 20, 39160 Ylöjärvi
Tyyppi Omakotitalotontti
Vapautuminen Heti

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 69 000 €
Velaton hinta 69 000 €
Muut maksut Kiinteistöllä ei liittymiä, rakennukset purettavakuntoisia
Kiinteistövero 134,73 €

Tontti ja kaavoitus

Tontin omistus Oma
Kiinteistötunnus 980-414-4-137
Tontin tyyppi Tasamaatontti
Tontin pinta-ala 0,272 ha
Tie perille On
Lisätietoja tontista Tasainen puutarhatontti, purettavakuntoiset rakennukset: Pienehkö loma-asunto saunalla n. 30m2, pihavarasto, maakellari, puucee, vanha rengaskaivo
Rakennusoikeuden pinta-ala 400 m²
Lisätietoja rakennusoikeudesta Kiinteistö sijaitsee Metsäkylän osayleiskaavan alueella AP-4. Pientalovaltainen asuntoalue. Asuin-, liike- ja toimistotilojen suojaus liikenteen melulta ja tärinältä tulee määrätä asemakaavoituksen yhteydessä. Alueelle voidaan rakentaa erillispientaloja, paritaloja, rivitaloja ja niiden talousrakennuksia. Alueelle voidaan sijoittaa asuinympäristöön soveltuvia työ- ja palvelutiloja. Kiinteistön pohjoispuolelle on merkitty (liitteessä sinisellä) ohjeellinen säilytettävä/ siirrettävä merkittävä kuivatusreitti. Kuivatusreitti on säilytettävä avouomana. Terassimaisen uoman ympärille tulee jättää kosteikkokasvillisuuskaista. Metsäkylän asemakaava ei siis ulotu tänne. Kiinteistöllä on loma-asunto ja talousrakennus. Alueelle ei myönnetä uusia rakennuspaikkoja ilman asemakaavaa, mutta olemassa olevalle rakennuspaikalle (kuten tämä) voi rakentaa vakituisen asuinrakennuksen suunnittelutarveratkaisun kautta. Lupa voidaan myöntää vain korvaavalle rakentamiselle, jolloin esim. pari- tai rivitalo eivät tule kysymykseen. Toisaalta loma-asunto ei olisi kaavassa mainitun käyttötarkoituksen mukainen, joten rakennuksen tulee täyttää vakituisen asunnon kriteerit. Rakennusoikeus määräytyy kaupungin rakennusjärjestyksen mukaan, 15 % rakennuspaikan pinta-alasta (löytyy kaupungin nettisivulta). Kiinteistön koko on rekisterissä 2720 m², joten kokonaiskerrosala olisi n. 400 kem2. Rakennusten edellytetään liittyvän keskitettyyn viemäriin, jos kohtuulliselta etäisyydeltä löytyy yhdysviemäri.
Kaavoitustilanne Yleiskaava
Kaavoitustiedot 1) Yleiskaava(980-051015§89) Kaavan arkistotunnus: Hyväksymis-/vahvistamispvm: 5.10.2015 Voimaantulopvm: 16.8.2017 MMLm/17074/423/201
Sähköliittymä siirtyy Ei
Siirtyvät liittymät Ei ole

Muut lisätiedot

Ranta Ei rantaa

Ville Virjo

Kiinteistönvälittäjä, LKV Tampere +358405257320
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​