Lähdeniityntie 10b, Helsinki (Tapaninkylä)

245 000 €
Velaton hinta 245 000 €
Tontin pinta-ala 729 m²
Tyyppi Omakotitalotontti
Kaupunki Helsinki
Kaupunginosa Tapaninkylä

Erinomaisella sijainnilla rakennuspaikka. Tontti on tasainen ja pohjatutkimus on tehty. Tontilla on valmiina kasvillisuutta, jota voit viimeistellä rakennuksen valmistuttua oman maun mukaiseksi. Tontin erinomaista sijaintia lisää uusi jo rakenteilla oleva Maatullin koulun, päiväkodin ja leikki­puiston kokonaisuus. Tämän kokonaisuuden arvioitu valmistuminen on vuoden 2024 lopussa. Mikä voisi olla parempi rakennuspaikka perheelliselle, kuin rauhallinen omakotitaloalue, josta vain muutaman sadan metrin matka kouluun ja päiväkotiin. Juna-asemalle vain noin kilometri ja Tikkurilan kattavat palvelut lyhyen ajomatkan päässä.

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Perustiedot

Kotiavain 20067811
Osoite Lähdeniityntie 10b, 00730
Tyyppi Omakotitalotontti
Vapautuminen Heti

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 245 000 €
Velaton hinta 245 000 €
Kiinteistövero 1135,08 €

Tontti ja kaavoitus

Tontin omistus Oma
Kiinteistötunnus 91-39-328-20
Tontin tyyppi Tasamaatontti
Tontin pinta-ala 729 m²
Tie perille On
Tehokkuusluku 0.25
Lisätietoja rakennusoikeudesta Maankäyttöjohtaja päätti hyväksyä 39. kaupunginosan (Tapaninkylä) korttelin 39328 tonttia 20 koskevan poikkeamishakemuksen 22.4.2022. Hakemuksen mukainen hanke edellyttää poikkeamista asemakaavasta nro 7540 seuraavasti: - Tonttitehokkuus saa nousta luvusta e=0,20 lukuun e=0,25, ylitys on 36 k-m2 (25 %). - Siltä osin kun ulkoseinien paksuus on enemmän kuin 250 mm, kerrosala voidaan ylittää MRL 115 § 3 momentissa esitetyn periaatteen mukaisesti. - Teknisten tilojen osalta kerrosala voidaan ylittää MRL 115 § 3 momentissa esitetyn periaatteen mukaisesti. - Kaksikerroksisen rakennuksen enimmäiskorkeus (6 m) saadaan ylittää siten, että asuinrakennuksen enimmäiskorkeus on 7,15 m. - Autokatoksen enimmäiskorkeus (2,5 m) saadaan ylittää siten, rakennuksen enimmäiskorkeus on noin 3,5 m. - Tontin sisäänajoaukon enimmäisleveys (3,5 m) saadaan ylittää noin 0,5 m. Maankäyttöjohtaja päätti myöntää poikkeamisen seuraavilla ehdoilla: - Rakennus rakennetaan kahteen tasoon (enintään 70 % kerrosalasta yhdessä tasossa). - Autosuoja-, varasto- ja talousrakennustilaa saadaan rakentaa enintään 25 m2 asuntoa kohden kerrosalan estämättä. - Tontille saa rakentaa enintään kaksi asuntoa. - Asuinhuoneiden ulkokuoren ääneneristävyyden AL lentomelua vastaan on oltava vähintään 32 dB. - Autopaikkoja on rakennettava 1 ap/asunto ja lisäksi 1 ap/asunto auton tilapäistä säilyttämistä varten.
Kaavoitustilanne Asemakaava, Poikkeamispäätös
Kaavoitustiedot Sitova tonttijako. AOR Omakotitalojen, rivitalojen ja muiden kytkettyjen pientalojen korttelialue
Vesihuollon kuvaus Kunnan
Viemäri Kunnan
Sähköliittymä siirtyy Ei

Palvelut ja liikenneyhteydet

Päiväkodit Päiväkoti pikkuprinssi 1,1km
Liikenneyhteydet Bussipysäkki 450m Puistolan juna-asema 1,2km Tapanilan juna-asema 1,3km

Muut lisätiedot

Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot Uusi Maatullin päiväkoti, koulu ja leikkipuisto rakenteilla. Arvioitu valmistuminen vuoden 2024 lopussa: https://www.hs.fi/kaupunki/helsinki/art-2000008903153.html Jätevesien käsittelyä koskevat uudet määräykset voivat aiheuttaa muutostarpeita myytävän kiinteistön jätevesien käsittelylaitteistoihin. Jätevesijärjestelmän soveltuvuutta nykyisten jätevesiasetusten määräyksiin ei ole selvitetty. Tarkemmat tiedot tarvittavista muutoksista ostajan tulee hankkia kiinteistön sijaintikunnan viranomaisilta. Vesi- ja viemäriliittymien kustannukset tulee ostajan selvittää Helsingin kaupungin rakennusvalvonnasta.
Ranta Ei rantaa

Marie Karukoski

Kiinteistönvälittäjä, LKV, sisustussuunnittelija Vantaa +358401217368
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​