Raatikkalanrannantie 14, Vesanto (Juurikkaniemi)

96 000 € 42 m² Tupa + keittokomero + mh + oh ja terassi. Sauna/aitta + grillikota + varastorakennus/wc ja laituri
Hinta 96 000 €
Asuinpinta-ala 42 m²
Huoneita 2
Rakennusvuosi 1986
Tyyppi Mökki tai huvila
Kaupunki Vesanto
Kaupunginosa Juurikkaniemi

Kun astut tämän mökin pihaan, niin ensimmäisenä tulee mieleen: Miten Ihana Paikka!

Pihapiiri on aurinkoinen, huoliteltu, avara ja kaikki rakennukset on siistit ja yhtenäiset toistensa kanssa. Rantaviivaa on 100 metriä ja rannassa on tukeva laituri. Uimakelpoinen, kovapohjainen loiva ranta ja laiturilta avautuu näkymä kalaiselle Suostunjärvelle.

Omarantainen 4215 m2 tontti, vesijättö on lunastettu. Honkarakenteen mökki on rakennettu 1986 ja laajennusosa on tehty 2005. Mökissä on kaikkiaan 6 hengelle makuupaikka tarvittaessa. Ilmalämpöpumppu on asennettu laajennusosaan. Keittiötä on uusittu vuosi sitten ja siitä löytyy kaikki tarvittava. Puuhella/uunikin löytyy. Vanha puuponttilattia on vaihdettu kelonharmaaksi vinyylilankuksi. Mökki on sähköistetty ja kylmä vesi tulee keittiöön.

Lisäksi pihapiirissä on sauna, sauna-aitta, grillikota, sekä varasto/wc -rakennus. Rakennukset on sähköistetty ja pihapiiriä valaisevat ulkovalot. Pihalla on myös marjapensaita, omenapuita, luumupuita ja maakellari. Rannassa on nuotiopaikka vaikkapa makkaranpaistoon ja kalansavustuspönttö.

Kuntotarkastuksessa esiin tulleet korjausehdotukset on kaikki tehty ja nyt voi vain alkaa lomailla ja nauttia ihanasta paikasta! Jos kiinnostuit ja haluat nauttia mökkeilystä ilman remonttihuolia, ota yhteyttä niin lähdetään tutustumaan tähän ihanaan paikkaan ja mahdollisesti tässä on sinun tuleva mökkisi!

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 20111032
Osoite Raatikkalanrannantie 14, 72310 Niinivesi
Tyyppi Mökki tai huvila
Huoneistoselitelmä Tupa + keittokomero + mh + oh ja terassi. Sauna/aitta + grillikota + varastorakennus/wc ja laituri
Huoneet 2
Asuintilojen pinta-ala 42 m²
Kokonaispinta-ala 42 m²
Lisätietoja pinta-alasta Alkuperäinen osa 27,5 m2 ja laajennusosa 14,5 m2 eli yhteensä 42 m2. Pinta-alatiedot saatu RAHU-kortista ja rakennusluvasta.
Asuinkerrosten määrä 1
Rakennusvuosi 1986
Käyttöönottovuosi 1986
Vapautuminen Hallinta siirtyy kaupanteosta tai sopimuksen mukaan

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 96 000 €
Velaton hinta 96 000 €
Muut maksut Sähkö perusmaksu 419 e/v, sähkön kulutus 65,16 e/v. Vesi; Niiniveden osuuskunta 109,49 e/v. Puhtaanapito; Jätekukon kimppasopimus n. 20 e/v. Huvilavakuutus 148,18 e/v, varaston vakuutus 31,35 e/v ja saunan vakuutus 69,86 e/v. Varainsiirtovero 4% ja kaupanvahvistajan palkkio 120 euroa.
Kiinteistövero 394,58 €

Asunnon lisätiedot

Sauna Oma sauna
Tilojen kuvaus Sisääntulossa on terassi. Sisäkatot on puupaneelia.
Muuta kauppaan kuuluvaa Mielellään myydään irtaimistoineen. , (Kauppaan ei kuulu: Isommat koneet ja veneet neuvotellaan erikseen.)
Tehdyt remontit – katto uusittu kaikkiin rakennuksiin n. 15 vuotta sitten - keittiö remontoitu vuosi sitten - maalauskorjauksia - sauna/aittarakennus ja varasto korjausmaalaukset - mökkiin sadevesikourut ja syöksytorvet ja samoin sauna/aittarakennuksen etusivulle - mökkiin uusittiin "vanhan" osan eli ei laajennuksen lattiat eristeineen ja sinne kosteuden katkaiseva huovitus läpilattian ja uudet eristeet ja lattia materiaali, jonka päälle vinyylilankkulattia - sadevesijärjestelmä ja salaojitus, joka ohjattu tontin halki rantapenkan taakse - pihan parkkipaikka ja eteen tulo soritettu ja samoin mökille tuleva tie - sauna/aittarakennukseen tehty aittaan täydellinen lattiaremontti ja samoin saunan pukuhuoneeseen eli lattiaan betoniin kosteuden katkaiseva huovitus ja lattioiden lattiajuoksut, lämpöeristeet ja lattian ponttilevylattia, jonka päälle muovimatto puukuviolla.
Asunnon kunto Hyvä
Lisätietoja kunnosta Kuntotarkastus tehty 1.8.2023
Energialuokka Kohteelle ei lain mukaan tarvita energiatodistusta.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Puu, sähkö, Ilmalämpöpumppu, uuni/takka, ilmalämpöpumppu, Hyvä, toimiva
Ilmanvaihtojärjestelmän kuvaus Painovoimainen
Tulisija Takka
Vesihuollon kuvaus Vesiosuuskunta
Viemäri Imeytyskenttä
Sähköliittymä siirtyy Kyllä
Siirtyvät liittymät Vesiliittymät. Niiniveden Vesiosuuskunta

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Hirsi
Keittiön kuvaus Jääkaappi/pakastin, liesi (sähköliesi, muu), työtasot (puu), seinät (puu), lattiat (lauta), Keittiö on remontoitu n. vuosi sitten. Valkoiset kaapistot, massiivipuutasot, ruokakomero, varaava puuhella/uuni ja ikkuna etelään päin. Näkymä pihaan. Keittiöön tulee kylmä vesi. Tupa on keittiön yhteydessä ja siinä on varaava takka. Ikkunat itään ja etelään. Lattiassa lakattu puuponttilattia kauttaaltaan., mikroaaltouuni, kiinteät valaisimet
WC-tilojen kuvaus Varasto/wc rakennuksessa; komposti Biolan wc. Lautarakenteinen.
Saunan kuvaus Puukiuas, Erillinen pihasauna; puulämmitteinen kiuas, pesuhuone, pukuhuone. Vesi tulee. Saunan ja pesuhuoneen lattia betonia, pukuhuoneen lattia puuta.
Olohuoneen kuvaus Seinät (puu), lattiat (lauta), Olohuone on rakennettu jälkeen päin laajennusosana 2005. Hirsiseinät ja lakattu puuponttilattia. Ikkunat itään ja etelään. Viehättävä huone.
Makuuhuoneen kuvaus Lukumäärä: 1, seinät (puu), lattiat (lauta), Makuuhuone on pieni ja kompakti. Mahtuu juuri ja juuri parisänky tai kaksi erillistä sänkyä. Ikkuna.
Säilytystilojen kuvaus Hyvin varastotilaa erillisissä varastoissa.
Seinämateriaalien kuvaus Hirsiseinät.
Lattiamateriaalien kuvaus Lakattu puuponttilattia.
Kattomateriaalin kuvaus Puupaneeli.
Kattotyyppi Harjakatto
Katon kuvaus Peltikate

Asunnon tontti

Tontin omistus Oma
Kiinteistötunnus 921-402-7-37
Tontin tyyppi Rantatontti
Tontin pinta-ala 4215 m²
Tie perille On
Lisätietoja tontista Tasamaatontti, nurmetettu. Istutuksia, marjapensaita, luumupuita, omenapuita. Kaunis ja hyvin hoidettu pihapiiri. Vesijättö lunastettu eli koko tontti rajoittuu rantaan. 100 metriä rantaviivaa. Kovapohjainen hiekka-/mutapohja. Uintikelpoinen. Betonista valettu laituri ja osaksi puulaituria. Suostunjärvi.
Lisätietoja rakennusoikeudesta Niiniveden ja Suostunjärven rantaosayleiskaava RA-1/1 Loma-asunto-alue; Alue on tarkoitettu omarantaisten loma-asuntojen rakentamiseen. Rakennuspaikalle saa rakentaa loma-asunnon, saunan ja talousrakennuksia. Rakennusten yhteenlaskettu kerrosala saa olla enintään 220 k-m2. Numero osoittaa rakennuspaikkojen enimmäismäärän alueella. Lisätietoja Vesannon kunnasta; Rakennustarkastaja Tero Röntysen tavoittaa parhaiten puhelimitse 050 057 3720 tai sähköpostitse tero.rontynen@vesanto.fi
Kaavoitustiedot Yleiskaava (921-13062016) Hyväksymis-/vahvistuspvm 13.6.2016 ja voimaantulopvm 4.8.2016. Lisätietoja Vesannon kunnasta; Rakennustarkastaja Tero Röntysen tavoittaa parhaiten puhelimitse 050 057 3720 tai sähköpostitse tero.rontynen@vesanto.fi
Kaavoitustilanne Yleiskaava
Muut rakennukset Saunarakennus, aitta, talousrakennus. Saunarakennus/aitta, lämpöeristetty aittarakennus, grillikota, varastorakennus/wc.

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut Vesanto, Tervo ja niiden palvelut lähimmät.
Liikenneyhteydet Oma auto.

Muut lisätiedot

Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot Mökki myydään mielellään irtaimistoineen. Mökki on sähköistetty. Kylmä vesi tulee vesiosuuskunnalta ja mökistä ja saunasta on omat imeytyskaivot harmaille vesille.
Pihan kuvaus Kaunis ja hyvin hoidettu piha. Aurinkoinen ja nurmetettu piha etelään päin. Runsaat istutukset; luumupuita, omenapuita ja marjapensaita (musta-, punaherukka- ja karviaispensaita). Kasvihuone, maakellari. Pihapiirissä on mökin ja saunan lisäksi varasto/wc -rakennus, grillikota, savustuspönttö ja nuotiopaikka. Rantaa on 100 m, betonista valettu pitkä laituri, jonka päässä myös puulaituri.
Ranta Ranta, Omaa rantaviivaa, Oikeus vesialueisiin
Rannan tyyppi Järvi
Rannan selite Vesijättö lunastettu, eli kokonaan omaa rantaa.

Hanna Toroi

Asuntomyyjä Kuopio +358444914149
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​