Puolikuu 2, Espoo (Olari)

190 000 € 42 m² oh + rt + mh + kh + et + lasitettu parveke (yj:n mukaan 2 h+kt)
Velaton hinta 190 000 €
Hoitovastike 161,70 €/kk
Asuinpinta-ala 42 m²
Huoneita 2
Kerros 7
Rakennusvuosi 2017
Tyyppi Kerrostalo
Kaupunki Espoo
Kaupunginosa Olari

Olarin parhaalla paikalla, aukion laidalla, erinomaisella pohjaratkaisuilla ja valmiiksi lasitetulla parvekkeella varustettu moderni 7/8 kerroksen kaupunkikoti hyvillä näkymillä (rakennusvuosi 2017). Asunnon yhteydessä on mahdollista ostaa autohallipaikka hintaan 13.000 €.

Arkkitehtitoimisto Tengbom Eriksson Arkkitehdit Oy:n suunnittelemassa kerrostalossa on 93 asuntoa, maantasossa pihakannen alla ja kellarikerroksessa autohalli sekä liiketiloja katutasossa. Taloyhtiön käytössä on pyykinkuivaushuone, ulkoiluvälinevarastot ja huoneistokohtaiset verkkokellarikomerot sekä tilaussauna A-portaassa.

Asunto Oy Olarin Capella on rakennettu vuokratontille. Tontin vuokravastike kattaa tontin vuokrakulut. Halutessaan huoneistokohtaisen tonttiosuuden voi myös lunastaa, jolloin ko. huoneisto vapautuu tontinvuokravastikkeesta.

Kahden kilometrin säteellä ovat lähes kaikki palvelut mitä voit toivoa. Ostokset voit tehdä muun muassa monipuolisessa kauppakeskus Iso Omenassa tai Olarin ostoskeskuksessa, myös Prisma on lähellä. Useita päiväkoteja vieressä ja monia kouluja kävelyetäisyydellä. Metroasemat löytyvät Niittykummusta ja Matinkylästä. Bussiyhteydet ovat hyvät Espoon sisällä eri suuntiin.

Ulkoilijaa, lenkkeilijää ja koiranomistajaa hemmotellaan talon läheltä alkavilla, lähes loputtomilla ulkoilumaastoilla ja kuntopoluilla Espoon keskuspuiston alueella.

Varaa aikasi yksityisesittelylle!

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 21994708
Osoite Puolikuu 2, 02210 Espoo
Tyyppi Kerrostalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä Oh + rt + mh + kh + et + lasitettu parveke (yj:n mukaan 2 h+kt)
Huoneet 2
Asuintilojen pinta-ala 42 m²
Kokonaispinta-ala 42 m²
Lisätietoja pinta-alasta Yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerros 7/8
Rakennusvuosi 2017
Käyttöönottovuosi 2017
Vapautuminen Heti

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 125 995,78 €
Velkaosuus 64 004,22 €
Velaton hinta 190 000 €
Neliöhinta 4 523,81 €/m²
Hoitovastike 161,70 €/kk
Rahoitusvastike 630 €/kk
Yhtiövastike yhteensä 954,66 €/kk
Tontin vuokravastike 162,96 €/kk
Muut maksut Vesimaksu on ennakkomaksu. Ennakkomaksut tasataan huoneistokohtaisten vesimittareiden luvun perusteella. Elisa valokuitu / Saunalahti taloyhtiölaajakaista 10M perusnopeudella. 6€ maksu peritään kuukausittain kaikilta huoneistoilta. Pesutupamaksu 5€ Hoitovastike, autotallit 22,66 €/kk..
Vesimaksu 20 €/kk

Asunnon lisätiedot

Sauna Taloyhtiössä sauna
Parveke On
Parvekkeen kuvaus Lasitettu
Parvekkeen ilmansuunta Pohjoinen, itä, etelä
Asunnon kunto Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Kaukolämpö
Käyttö- ja luovutusrajoitukset Koskee autohallipaikkoja. Kts. yhtiöjärjestys 10§. Lunastusoikeus autopaikkoihin pl. tilanteet, joissa siirretään asuntoon oikeuttavat osakkeet samassa yhteydessä.

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Betoni
Keittiön kuvaus Jääkaappi/pakastin, liesi (keraaminen, erillisuuni), työtasot (laminaatti), seinät (kaakeli, maalattu), lattiat (parketti), paikka mikroaaltouunille, pesuallas., liesituuletin, astianpesukone, kiinteät valaisimet
Kylpyhuoneen kuvaus Suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, wc-istuin, peilikaappi, seinät (kaakeli), lattiat (laatta)
Saunan kuvaus Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus Seinät (maalattu), lattiat (parketti), käynti lasitetulle parvekkeelle.
Makuuhuoneen kuvaus Lukumäärä: 1, seinät (maalattu), lattiat (parketti), käynti vaatehuoneeseen.
Muut huoneet ja tilat Ruokailutila, Eteinen, Vaatehuone
Säilytystilojen kuvaus Ulkoiluvälinevarasto, väestönsuoja, irtaimisto/lastenvaunuvarasto, kuivaushuone. A-portaassa sijaitsevat saunatilat ovat yhteiskäytössä Festivon kanssa
Kattotyyppi Tasakatto
Katon kuvaus Huopa

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Olarin Capella, Espoo
Isännöitsijän yhteystiedot Braleva Kiinteistöpalvelut Oy Heikkiläntie 7, 00210 Helsinki Tuomas Iissalo 010 3276 436 tuomas.iissalo@braleva.fi
Huolto Huoltoyhtiö
Hissi Kyllä
Taloyhtiön autopaikat Autohallipaikkoja: 59, Piha-autopaikkoja: 4, Yhtiöllä on autohallissa 46 kpl huoneistoille ja 13 liiketiloille varattua autopaikkaa, jotka ovat kaikki osakkeina. Piha-alueella yhtiön hallinnassa on 3 vieraspaikkaa ja yksi BC-talon liiketilalle varattu vieraspaikka.
Muuta taloyhtiöstä Sauna, kuivaushuone, urheiluvälinevarasto, väestönsuoja, kaapeli-tv, lastenvaunuvarasto
Tehdyt remontit 3/2024 IV-kanavien puhdistus 10/2021 Kaikkien huoneistojen palovaroittimien-, astianpesukonehanan-, pyykinpesukonehanansekä ohjausyksikön paristot uusittu. 1/2021 taloautomatiikan (lämmitysjärjestelmä) ilmanhuojunta korjattu 6/2021 Taloautomatiikka uusittu (lämmitysjärjestelmä) 10/2020 Kellarin-, ulkovälinevarastojen- sekä autohallien oviin asennettu kulunvalvonta
Tulevat remontit Huoltokirjan mukaiset tarkastukset.
Energialuokka C2013, On lain edellyttämä energiatodistus
Tontin pinta-ala 5055 m²
Tontin omistus Valinnainen vuokratontti
Tontin vuokra 118 379,52 €
Tontin vuokranantaja Kiinteistö Oy Olarin Tempo
Tontin vuokrasopimus päättyy 24.9.2065
Kaavoitustiedot PL 1 02070 ESPOON KAUPUNKI Vaihde 09 816 21
Kaavoitustilanne Asemakaava

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut Useita lähialueella
Koulut Useita lähialueella
Päiväkodit Useita lähialueella
Liikenneyhteydet Linja-auto, metro

Muut lisätiedot

Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot Kts. yhtiöjärjestys 5§, osakkaan kunnossapitovastuu, mm. oman parvekkeensa ja irtaimistovarastonsa hoidosta ja puhtaanapidosta. Yhtiön huoneistoparvekkeille on määrätty tupakkalain 79§ mukainen tupakointikieltoa kunnan terveysviranomaisen toimesta. Huoneiston tonttiosuuden voi lunastaa. Lunastusmenettely käy ilmi yhtiöjärjestyksen 8 §:stä. Seuraavan kerran lunastus on mahdollista 2023, kun lunastushalukkuus on kirjallisesti ilmoitettu varsinaiseen yhtiökokoukseen mennessä. Yhtiökokouskutsun liitteenä toimitetaan osakkaille lomake, jossa halukkuus ilmoitetaan ja sitoudutaan maksuihin. Yhtiökokous käsittelee ja hyväksyy vuosittain lunastusilmoitukset. Tämän vuoden varsinainen yhtiökokous on pidetty 11.5.2022. Tämän yhtiön osalta viimeisin lunastus on tehty 2019, jolloin tarkistettu lunastushinta oli 750,57 €/m² (tarkistettuna elinkustannusindeksin 8/2019 mukaan). Tämän huoneiston lunastushinta oli tuolloin siis 31523,94 euroa. Lisäksi maksettavaksi tulee kaikki aiheutuvat kulut = veron osuus, lainhuuto, pankin veloitus ja isännöinnin kulut. 2019 lunastuksissa em. kulut ovat olleet yhteensä 3977,95 €, joka jaettiin kaikkien lunastajien kesken. Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Jussi Tamminen

Kiinteistönvälittäjä LKV, KTM Espoo, Kauniainen +358405757303
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​