Liinakkotie 24, Pori (Harmaalinna)

138 000 € 144,8 m² 5h + k + s
Velaton hinta 138 000 €
Asuinpinta-ala 144,8 m²
Huoneita 5
Kerros 1
Rakennusvuosi 1989
Tyyppi Paritalo
Kaupunki Pori
Kaupunginosa Harmaalinna

Tilava asunto näyttävässä paritalossa Harmaalinnassa.

Tämä asunto tarjoaa omakotitalomaista asumista. Huoneistossa on paljon valoa ja avaruutta. Alakerrassa on takallinen olohuone, kaksi makuuhuonetta, keittiö sekä pesuhuone ja sauna. Kodinhoitohuoneesta on käynti ulos isolle terassille.

Talo sijaitsee yhdellä alueen parhaista paikoista Kokemäenjokeen rajoittuvan puiston vieressä.
Kun etsit rauhallista ja kotoisaa ympäristöä lähellä Poria, valintasi saattaa hyvinkin osua tähän asuntoon. Alueella on hyviä luontopolkuja kuntoiluun, päiväkoteja ja hyvät julkiset kulkuyhteydet alueen kouluihin sekä Mikkolan ja Porin keskustan palveluihin.

Asunnon yläkerrassa on mahtavan kokoinen aulatila, joka sopii moneen erilaiseen käyttöön. Tähän tilaan on helposti mahdollista tehdä lisähuoneita työhuoneeksi tai makuuhuoneeksi. Kerroksessa on myös kylpyhuone poreammeella ja wc-istuimella sekä kaksi pientä huonetta/tilaa.

Talossa on oma viihtyisä piha ja autotalli sähkötoimisella nosto-ovella.

Tämä talo on täydellinen valinta esimerkiksi perheelle, joka arvostaa mukavaa asumista, tilaa ja avaruutta. Ota yhteyttä ja varaa oma esittelyaikasi jo tänään!

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 21232881
Osoite Liinakkotie 24, 28430 Pori
Tyyppi Paritalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 5h + k + s
Huoneet 5
Asuintilojen pinta-ala 144,8 m²
Kokonaispinta-ala 144,8 m²
Lisätietoja pinta-alasta Yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen, toimeksiantajan ilmoittama, Asuinkerrosten määrä puolitoistakerroksinen. Huoneet alakerrassa 3h, k, khh, wc, ph, s. Huoneet yläkerrassa 2h, kph, 2vh
Kerros 1/1
Rakennusvuosi 1989
Käyttöönottovuosi 1989
Vapautuminen Tarjouksen hyväksymisestä 1 kuukausi.

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 138 000 €
Velaton hinta 138 000 €
Neliöhinta 953,04 €/m²
Muut maksut Vesi- ja sähkömaksut oman käytön mukaan. Sähkönkulutus nykyisellä omistajalla 12571 kWh/vuosi. Olohuoneessa on varaava takka. Ilmalämpöpumppu ala- ja yläkerrassa sekä autotallissa.

Asunnon lisätiedot

Sauna Oma sauna
Parveke Ei
Tilojen kuvaus Yläkerrassa todella iso avara, kattoikkunoin valuistu aula, yksi huone, vaatekaappi ja kylpyhuone. Yläkerran isosta tilasta voi ottaa osan makuuhuone käyttöön tai siitä on mahdollisuus muokata lisää useampikin huone. Seinät ja katto ovat puupaneloituja.
Tehdyt remontit Yläkerran kylpyhuone ja talon kattoikkunat.
Asunnon kunto Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta Huoneisto on siistissä kunnossa.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Sähkö
Tulisija Takka
Lunastusoikeus osakkailla 30 päivää
Käyttö- ja luovutusrajoitukset Osakkeen omistajilla on yhtiöjärjestyksen mukainen etuosto-oikeus toiseen huoneistoon. Kauppakirjojen teon jälkeen paritalon toinen osakas on velvollinen ilmoittamaan halustaan lunastaa toisen huoneiston osakkeet heti kauppojen jälkeen, viimeistään 30 päivän kuluessa. Omistajan ilmoittaman tiedon mukaan toisella osakkaalla ei halukkuutta ole.

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Puu, tiili
Keittiön kuvaus Jääkaappi, pakastin, liesi (keraaminen), työtasot (laminaatti), seinät (puu, tapetti), lattiat (laminaatti), Keittiökaapit vaihdettu 2008, liesituuletin, astianpesukone
Kylpyhuoneen kuvaus Poreamme, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, suihku, kylpyhuonekaapisto, seinät (kaakeli), lattiat (laatta)
WC-tilojen kuvaus Seinät (kaakeli), lattiat (laatta), Alakerran wc.
Saunan kuvaus Sähkökiuas, Paneeliseinät.
Kodinhoitohuoneen kuvaus Lattiat (laatta), seinät (maalattu, puu), Lämminvesivaraaja.
Olohuoneen kuvaus Seinät (maalattu, puu), lattiat (laminaatti), Varaava takka, ilmalämpöpumppu.
Makuuhuoneen kuvaus Lukumäärä: 2, seinät (maalattu, puu), lattiat (laminaatti), Alakerrassa 2 makuuhuonetta, toisessa runsaasti kaapistoja.
Muut huoneet ja tilat Lasitettu terassi
Kattotyyppi Harjakatto
Katon kuvaus Teräspelti

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Porin Liinakkotie 24
Isännöitsijän yhteystiedot Taloyhtiön osakas.
Huolto Asukkaat
Hissi Ei
Taloyhtiöön kuuluu Ilmastointijärjestelmä: koneellinen poisto.
Muuta taloyhtiöstä Kaapeli-tv
Tehdyt remontit Peltikate uusittu ja kattoikkunat asennettu 1996, jääkaappi 2003, terassi rakennettu Merbau-lattialla 2004, lattialaminaatit laitettu (alla saarniparketti) 2008, Liesi uusittu 2015, pakastin ja sisäseinien maalaukset 2019, astianpesukone 2021, alakerran wc:n pinnat, kalusteet ja vesikalusteet 2022, ulko-ovien maalaus ja puuvaraston maalaus 2022, yläkerran wc istuin 2023.
Tulevat remontit Rännien uusiminen.
Energialuokka Kaupan osapuolet ovat tietoisia, että taloyhtiö ei ole teettänyt kaupan kohteena olevalle kiinteistölle lain edellyttämää energiatodistusta. Kaupan osapuolet ovat tietoisia, että ARA voi viranomaisena kehottaa taloyhtiötä hankkimaan energiatodistuksen määräaikana tai lopulta uhkasakon uhalla määrätä taloyhtiön teettämään todistus. Viranomainen voi myös teettää puuttuvan energiatodistuksen, jolloin kustannukset peritään taloyhtiöltä.
Tontin pinta-ala 1728 m²
Tontin omistus Vuokrattu
Tontin vuokra 920,46 €
Tontin vuokranantaja Porin kaupunki
Tontin vuokrasopimus päättyy 30.12.2035
Kaavoitustiedot Porin kaupunki.
Kaavoitustilanne Asemakaava

Muut lisätiedot

Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot Yhtiön tilinpäätösasiakirjoja ei ole saatavissa. Kumpikin osakas hoitaa tulevat yhteiset korjauksiin ja huoltoon liittyvät maksut puoliksi sekä omaan huoneistoon liittyvät maksut itse. Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan. Varainsiirtovero asunto osakeyhtiökauppojen mukaisesti.

Timo Hokkanen

Asuntomyyjä Pori +358505221033
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​