Korkalonkatu 3, Rovaniemi (Keskusta)

151 900 € 49 m² 2h + k + s
Velaton hinta 151 900 €
Hoitovastike 240,10 €/kk
Asuinpinta-ala 49 m²
Huoneita 2
Kerros 1
Rakennusvuosi 2017
Tyyppi Kerrostalo
Kaupunki Rovaniemi
Kaupunginosa Keskusta

Siisti ja kompakti saunallinen kaksio Rovaniemen kaupungin palveluiden vierestä. Vuonna 2017 valmistuneen 7.kerroksisen talon katutasosta.
Kohde on vuokrattu!

Vain yksityisnäytöt!

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 20500843
Osoite Korkalonkatu 3, 96100 Rovaniemi
Tyyppi Kerrostalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 2h + k + s
Huoneet 2
Asuintilojen pinta-ala 49 m²
Kokonaispinta-ala 49 m²
Lisätietoja pinta-alasta Yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerros 1/7
Rakennusvuosi 2017
Käyttöönottovuosi 2017
Vapautuminen Heti

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 60 752,48 €
Velkaosuus 91 147,52 €
Velaton hinta 151 900 €
Neliöhinta 3 100 €/m²
Hoitovastike 240,10 €/kk
Rahoitusvastike 449,50 €/kk
Yhtiövastike yhteensä 689,60 €/kk
Muut maksut Vesimaksu 25 e/kk/hlö on ennakkomaksu. Huoneistoissa on kylmä- ja lämminvesimittarit, jotka luetaan taloyhtiön toimesta kerran vuodessa ja tehdään lukemien perusteella tasauslaskutus. Yhtiökokouksen 17.4.2023 päätöksen mukaisesti hallituksella on valtuudet periä 1-2 ylimääräinen hoitovastike sekä 3 kk ylimääräinen pääomavastike sekä tarpeen mukaan määrilllä uudelleen perittävän pääomavastikkeen määrä taloyhtiön maksuvalmiuden niin vaatiessa. Asunto Oy Rovaniemen Leppälä -nimisessä yhtiössä sijaitsee yhteiskäytössä oleva talopesula.Maksu on 10 e/kk. Lisäksi peritään 50 euron avainpantti. Pesulan avain ja laskutus sovitaan isännöitsijätoimistolla. Asunto Oy Rovaniemen Haapala -nimisessä yhtiössä sijaitsee kuntoilutila jonka käyttöoikeus on Kiela-korttelin asunto-osakeyhtiöiden asukkailla ja osakkailla. Maksu on 4,17 euroa/kk. Lisäksi peritään 50 euron avainpantti. Kuntosalin avain ja laskutus sovitaan isännöitsijätoimistolla. Osakkeenomistaja vastaa osakkaan huoneistokohtaisista ylimääräisistä lainanlyhennyksistä pankin mahdollisesti perimistä kuluista. Yhtiöjärj. 5§: Pääomavastikevakuus. Niin kauan kuin muulla kuin perustajaosakkaalla on huoneistoon tai autohallipaikkaan kohdistuvaa yhtiölainaosuutta jäljellä enemmän kuin 50 % huoneiston tai autohallipaikan alkuperäisestä rakennusaikaisesta yhtiölainaosuudesta, tulee yhtiön hallussa olla ao. huoneiston tai autohallipaikan osalta aina vähintään kolmen (3) kuukauden pääomavastikkeiden A suuruinen pääomavastikevakuus yhtiön pääomavastikesaatavan vakuutena. Yhtiön hallitus/isännöitsijä vastaa yhtiön päätöksen mukaisesti em. vastikevakuuden palauttamisesta ja/tai korottamisesta. Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.
Vesimaksu 25 €/kk

Asunnon lisätiedot

Sauna Oma sauna
Parveke On
Parvekkeen kuvaus Lasitettu
Tietoliikenne Telia Kiinteistöyhteys Kuitu (10M). Kaapelitelevisiojärjestelmä DVB-C (digitaalinen kaapeli).
Asunnon kunto Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Kaukolämpö
Käyttö- ja luovutusrajoitukset Yhtiöjärjestys 16 § LUNASTUMENETTELY Jos AUTOHALLIPAIKAN hallintaan oikeuttava osake siirtyy millä tahansa saannolla muulta kuin perustajaosakkaalta yhtiön ulkopuoliselle uudelle omistajalle eikä samassa yhteydessä siirretä tämän yhtiön tai jonkin toisen kiinteistöllä 698-1-22-10 sijaitsevan yhtiön osakkeita, jotka oikeuttavat jonkin tällä kiinteistöllä sijaitsevan yhtiön asuinhuoneiston hallintaan, on siirronsaajan ilmoitettava siirrosta hallitukselle viipymättä, ja on yhtiön osakkeenomistajille oikeus lunastaa siirron kohteena oleva osake. Lunastusmenettelyssä noudatetaan edellä olevan lisäksi kaikilta muilta osin kulloinkin voimassa olevan asunto-osakeyhtiölain säännöksiä.

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Tiili, betoni
Keittiön kuvaus Jääkaappi/pakastin, liesi (keraaminen), työtasot (laminaatti), seinät (maalattu), lattiat (parketti), astianpesukone, liesituuletin / hormi
Kylpyhuoneen kuvaus Pesukoneliitäntä, lattialämmitys, wc-istuin, kiinteät valaisimet, kylpyhuonekaapisto, seinät (kaakeli), lattiat (laatta)
Saunan kuvaus Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus Seinät (maalattu), lattiat (parketti)
Makuuhuoneen kuvaus Lukumäärä: 1, seinät (maalattu), lattiat (parketti)
Kattotyyppi Pulpettikatto
Katon kuvaus Huopakate

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Rovaniemen Mäntylä
Isännöitsijän yhteystiedot OP Koti Pohjoinen Oy LKV Niina Kostamo niina.kostamo@op.fi 010 253 9200
Huolto Huoltoyhtiö
Hissi Kyllä
Taloyhtiöön kuuluu Kohde kuuluu Kiela -projektiin, joka käsittää 10 kpl asuinkerrostaloja. Alueesta on tehty hallinnanjakosopimus, jonka tarkoituksena on sopia menettelytavoista kiinteistön hallintoon, huoltoon, kunnossapitoon ja mahdollisiin peruskorjauksiin liittyvässä yhteistoiminnassa. Hallinnanjakosopimuksen mukaisesti Asunto Oy Rovaniemen Mäntylän väestönsuoja on kriisiaikaisessa yhteiskäytössä Asunto Oy Rovaniemen Haapalan kanssa.
Taloyhtiön autopaikat Autohallipaikkoja: 29, Autohallipaikat ovat osakkeina. Ote yhtiöjärjestyksestä: Käyttöoikeus: Autohallipaikka-osakkeiden omistajalla tai vuokraoikeuden haltijalla ei ole käyttöoikeutta yhtiön hallinnassa olevien tilojen käyttöön edellyttäen, että käyttörajoitus ei estä edellä mainittujen osakkeiden käyttömahdollisuutta. Asunto Oy Rovaniemen Mäntylän hallinta-alueella autohallissa sijaitseva pesupaikka on alueen yhtiöiden yhteiskäytössä hallinnanjakosopimuksen mukaisesti.
Muuta taloyhtiöstä Kuivaushuone, urheiluvälinevarasto, väestönsuoja, Huoneistokohtaiset varastot
Tehdyt remontit Yhtiössä on suoritettu normaaleja kiinteistön vastuulle kuuluvia korjaus- ja huoltotoimenpiteitä.
Tulevat remontit Ilmanvaihtokanavien puhdistus ja ilmamäärien säätö, arviolta 2027. Vesikaton tarkastus, arviolta 2023.
Energialuokka C2013, On lain edellyttämä energiatodistus
Tontin pinta-ala 2600 m²
Tontin omistus Vuokrattu
Tontin vuokranantaja Rovaniemen Kaupunki
Tontin vuokrasopimus päättyy 29.6.2073
Kaavoitustiedot Rovaniemen Kaupunki
Kaavoitustilanne Asemakaava

Raimo Pohjanen

Kiinteistönvälittäjä, LKV Kemi, Tornio +358405232639
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​