Haaparousku 1, Espoo (Laaksolahti)

328 000 € 119 m² 3 – 4 mh + oh + k + rt + s + kh + wc + halli + eteinen
Myyntihinta 328 000 €
Asuinpinta-ala 119 m²
Huoneita 4
Rakennusvuosi 1973
Tyyppi Omakotitalo
Kaupunki Espoo
Kaupunginosa Laaksolahti

Nyt on myyntiimme tullut viehättävä omakotitalo suositulta Laaksolahden alueelta. Suojaisalla puistoon rajoittuvalla 696 m² tontilla mahtuu touhuamaan niin lapset kuin vanhemmatkin. Kotiin on vuosien varrella tehty isoja peruskorjauksia, joissa on uusittu mm. laajalti pintoja, kylpyhuone- ja saunatilat ja viimeisimpänä sähköt.

Talossa on tilava olohuone, joka hurmaa tunnelmallaan: Olohuoneen kauniit kattopalkit ja näyttävä, massiivinen takka luovat ihanan rouheaa ranskalaistyyppistä maalaistunnelmaa kotiin. Talossa tällä hetkellä kolme makuuhuonetta, isoimman näistä saa tarvittaessa helposti muutettua kahdeksi erilliseksi makuuhuoneeksi. Lisäksi keittiö, erillinen wc, kylpyhuone ja sauna.

Talon yhteydessä oleva varastotila auttaa säilytyshuolissa. Varaston alla kunnollinen kylmäkellari. Erillinen autotalli talon edustalla. Kokonaisuus on toimiva ja monipuolinen.

Sijainti on loistava lapsiperheelle, Jupperin koulu ja päiväkoti ovat lähietäisyydellä.
Lyhyen matkan päässä on myös kauppoja ja muita tarvittavia palveluita, mikä tekee arjen sujuvaksi ja käteväksi. Lähistöllä on lisäksi hyvät harrastusmahdollisuudet monipuolisine urheilukenttineen ja -halleineen. Alueella on laajat ulkoilureitit sekä lähistöllä useampia uimarantoja.

Service also in English.

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 21923407
Osoite Haaparousku 1, 02730 Espoo
Tyyppi Omakotitalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 3 – 4 mh + oh + k + rt + s + kh + wc + halli + eteinen
Huoneet 4
Asuintilojen pinta-ala 119 m²
Muiden tilojen pinta-ala 9,5 m²
Kokonaispinta-ala 128,5 m²
Asuinkerrosten määrä 1
Rakennusvuosi 1973
Käyttöönottovuosi 1973
Vapautuminen N. 2-3 kk kaupanteosta / sopimuksen mukaan

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 328 000 €
Velaton hinta 328 000 €
Muut maksut Sähkönkulutus, sisältäen lämmityksen ja taloussähkön, vuonna 2023: 32 960 kWh. Keskimääräinen kokonaiskulutus viimeisen 8 vuodelta 29 950 kWh. Sähkönhinta riippuu sopimustyypistä ja tuottajasta. Vuosivuokra 2024 euroa: 3953 €, joka on kuukausitasolla 329 €. Vuonna 2024 vuosivuokra on 70% perusvuosivuokrasta. Täysimääräisenä veloitus 1.1.2027 alkaen. Perusvuosivuokra on sidottu elinkustannusindeksiin, joka voi korottaa tai laskea vuokraa. Katso tarkemmin vuokrasopimus.
Kiinteistövero 206 €/vuosi
Vesi- ja jätevesimaksu 48 €/kk
Puhtaanapito 29 €/kk

Asunnon lisätiedot

Sauna Oma sauna
Tilojen kuvaus Ruokailutila; lattia tammiparketti, seinät tapetti. Käynti patiolle. Halli; lattia laatta, seinät tiili/tapetti/maali. Käynti patiolle. Eteinen; kattoikkuna, naulakko kaappeineen. Lattia kaakeli, seinät tapetti. Tuulikaappi; lattia laatta, seinät maali. Autotalli, jonka päädyssä on kylmävarasto ja katettu tila. Autokatos.
Muuta kauppaan kuuluvaa Makuuhuoneiden ja olohuoneen sälekaihtimet ja rullaverhot. Ruokailutilan rullaverhot. Pation kiinteä tulisija, ulkoruokailuryhmä neuvoteltavissa. Verisure hälytys-/palo-/murtojäjestelmä (oma sopimus tehtävä). Ilmalämpöpumppu. Lämminvesivaraaja (300 L). Matontamppausteline., (Kauppaan ei kuulu: Irtain.)
Tehdyt remontit Nykyinen omistaja on tehnyt remontit vuodesta 2015 alkaen. 1994: Katto uusittu (bitumikermi) 2000: Autotalli rakennettu 2010: Terassin osuudelle tehty sokkeliin kermieristys lisäeristyksin 2013: Sisäänkäynnin lautaverhoilu uusittu lisäeristyksin 2015: Pesuhuone-, sauna- ja wc-tilat uusittu, lattialämmityksineen 2015: Vesivaraaja 300l uusittu 2015: Kaikki (asuintilojen) sähköpatterit uusittu, valokatkaisijat 2015: Laajat pintaremontit, jossa 3 makuuhuonetta uusittu lattialaminaatit, tapetit ja maalaukset. Myös eteisen ja käytävän tapetit uusittu. Olohuoneen parketti hiottu. 2015: Autotallin ja lämmin varaston hyllyköt ja kaapistot asennettu 2015: Säle- ja rullakaihtimien asennus useisiin ikkunoihin. 2015: Kaikki lukkopesät uusittu, ura-avaimineen. 2020: Terassin yläpuolinen kattolaudoitus uusittu. 2021: Talon yläpäädyn vedenohjaus (timantti) sahaamalla kallioon poistoura. 2022: Huippuimuri uusittu, sekä asennettu takan hormiin (tuulen avulla toimiva) imuri. Keittiön liesituulettimen sisäeristeputken vaihto. Ilmanvaihtokanavien puhdistus ja säätö 2023: Asennettu vedenpoistopumppu, erilliseen ulkovaraston maan alla olevaan kellariin. 2023: Sähköremontti.
Asunnon kunto Tyydyttävä
Energialuokka E2018, On lain edellyttämä energiatodistus
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Sähkö, Ilmalämpöpumppu, sähköpatterilämmitys, sähköinen lattialämmitys, uuni/takka
Ilmanvaihtojärjestelmän kuvaus Koneellinen poisto
Tulisija Varaava takka
Vesihuollon kuvaus Kunnan
Viemäri Kunnan
Sähköliittymä siirtyy Kyllä
Siirtyvät liittymät Vesihuoltosopimus sisältäen vesi- ja viemäriliittymät sekä jätehuoltosopimus.

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Puu, tiili
Keittiön kuvaus Jääkaappi, pakastin, induktioliesi, kiertoilmauuni, liesituuletin hormiin, astianpesukone, pesuallas, paikka mikroaaltouunille, kaapisto, lasivitriinikaappi, taso, kiinteä pöytä, välitila kaakeli. Lattiamuovi, seinät maali.
WC-tilojen kuvaus Peilikaappi, pesuallas, allaskaappi, wc-istuin, bideesuihku, pieni yläkaappi, ikkunallinen. Lattia laatta, seinät tapetti.
Saunan kuvaus Sähkökiuas, Harvian sähkökiuas (kivitorni), ikkunallinen. Lattia laatta, seinät paneeli. Sähkötoiminen lattialämmitys.
Olohuoneen kuvaus Korkeus 3,2 metriä. Varaava takka, lattia tammiparketti, seinät tapetti, kauniit kattohirret.
Makuuhuoneen kuvaus Lukumäärä: 3, Kaikissa makuuhuoneissa on kaapistot. Lattiat laminaatti, seinät tiili/tapetti/maali.
Säilytystilojen kuvaus Lämmin varasto. Kylmä varasto sisältäen maanalaisen kellarin.
Kattotyyppi Tasa
Katon kuvaus Bitumikermi

Asunnon tontti

Tontin omistus Vuokrattu
Kiinteistötunnus 49-60-31-6
Tontin tyyppi Rinnetontti
Tontin pinta-ala 696 m²
Tie perille On
Rakennusoikeuden pinta-ala 278 m²
Tehokkuusluku 0.4
Kaavoitustiedot Ao10 Korttelialue erillisiä tai kytkettyjä kortteleittain yhtenäisen suunnitelman mukaan rakennettavia pientaloja varten.
Kaavoitustilanne Asemakaava
Muut rakennukset Talon yhteydessä lämmin varasto. Talon vieressä kylmä varasto, jonka yhteydessä on maanalainen kylmäkellari. Lämmin autotalli, jonka yhteydessä on kylmä varasto. Autokatos.
Tontin vuokrasopimus päättyy 30.12.2061
Tontin vuokranantaja Espoon kaupunki 0101263-6

Muut lisätiedot

Ranta Ei rantaa

Jussi Tamminen

Kiinteistönvälittäjä LKV, KTM Espoo, Kauniainen +358405757303
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​