Sirkku Koski

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Kiinteistövälitysala oli kiinnostanut minua jo lapsiperheen ruuhkavuosien aikaan, joten hakeuduin markkinointi-instituutin Kiinteistönvälittäjän koulutukseen v. 1990. Tutkinnon suoritin 1990-1991 ja LKV-tutkinnon heti koulutuksen päätteeksi keväällä 1991.

Olen toiminut ennen kiinteistönvälitysalaa yrittäjäperheen kasvattina isäni yrityksessä erilaisissa tehtävissä sekä kaupan palveluksessa ja asiakaspalvelu on aina ollut lähellä sydäntäni. Vuoden 1999 lopulla Lapualla aukesi paikka SKV Kiinteistönvälitys Oy:n Lapuan toimistolla (nykyään Huoneistokeskus Oy). Tällainen mahdollisuus alan vaihtoon ei vaatinut pitkää harkintaa, kun jätin hakemuksen avoinna olevaan työpaikkaan ja kaikeksi onnekseni tulin valituksi unelmieni työhön. Nyt työvuosia on takana 21 enkä vaihtaisi päivääkään pois. On hienoa saada olla mukana asiakkaittemme elämän suurimmissa ja tärkeimmissä päätöksissä.

Kiinteistönvälitysala elää koko ajan muutosten kourissa, mikä lisää työn haasteellisuutta. Siinä apuna on valtakunnallisesti toimivan Huoneistokeskus Oy:n jatkuva henkilökunnan koulutus, mikä luo turvaa asiakkaillemme niin asunnon myynnissä kuin ostossa.

Mikäli harkitset asuntosi myyntiä tai olet hankkimassa itsellesi uutta kotia, niin ota rohkeasti yhteyttä ja tehdään yhdessä unelmistasi totta.

Myytäviä kohteita

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi ja kerro kuinka voin olla avuksi. Olen sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.