Soile Auvinen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT

Seuraa somessa

Taidolla ja sydämellä, aidosti välittäen.

Minulla on yli 15 vuoden kokemus kiinteistönvälitysalalla, josta lähes 10 vuotta olen toiminut myyvänä myyntijohtajana ja esimiehenä. Sitä ennen monipuolinen myynnin, asiakkuuksien hoidon ja markkinointiosaamisen tausta. Kaikki lähtee asiakkaan kuuntelemisesta ja se yhdistettynä taitoon tarjota asiakkaan tilanteeseen oikea ratkaisu, on pohja onnistumiselle yhteisessä hankkeessa. Olen kokenut neuvottelija ja perehdyn asioihin huolella. Olen jämäkkä, aina rehellinen ja ystävällinen. Huomioin eri osapuolten tarpeet ja tarvittaessa etsin ja ehdotan kompromisseja maaliin pääsemiseksi.

Olen aina suhtautunut työhöni positiivisen innostuneesti ja teen aktiivista asiakashankintaa, jotta sinunkin kodillesi löytyy se oikea ostaja. Kanssani voit luottaa siihen, että olen täysillä mukana ja teen kaikkeni toivottuun lopputulokseen pääsemiseksi. Näyttöjä tuloksista löytyy ja olenkin saavuttanut useina vuosina huippumyyjä -palkinnon. Lauttasaari, koko eteläinen Helsinki ja kaakkoiset merelliset arvoalueet ovat minulle hyvin rakkaita, kuten koko pääkaupunkimme toisen polven stadilaisena.

Olen sinua varten. On tarpeesi sitten uuden kodin tai sijoitusasunnon hankinta tai nykyisen myynti, ja kyseessä sitten kiinteistö tai asunto-osake – Anna minun toteuttaa unelmasi!

Myytäviä kohteita

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi ja kerro kuinka voin olla avuksi. Olen sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.