Max Meder

Myyntijohtaja, LKV, Kaupanvahvistaja

Hei!

Olen Max Meder ja olen toiminut kiinteistönvälitysalalla 80 luvulta asti. Kiinteistönvälitys on muuttunut vuosien saatossa minulle työstä enemmänkin tavaksi elää.

Asiakkaittemme kotien vaihtuessa, on ammattitaitoisen välittäjän merkitys kasvanut vuosi vuodelta ja siksi koen, että hyvin suunniteltu kodinvaihto on vain hyvin suunniteltu. Tarvitaan vielä paljon työtä sen eteen, että ostaja ja myyjä kohtaavat ja asiakkaamme saavat meiltä merkittävästi apua ja lisäarvoa kodinvaihtoihinsa.

Myyntijohtajana vastaan Huoneistokeskuksen Töölön, Sipoon ja Porvoon toimipisteistä. Toimialueina meillä on Etelä- ja Länsi-Helsinki sekä Itä-Uusimaa Sipoon, Porvoon ja Loviisan alueilla. Omalla työlläni haluan myös varmistaa sen, että asiakkaana saatte meiltä kiinteistönvälityksen parhaat palvelut teille sopivana ajankohtana.

Me Huoneistokeskuslaiset pidämme suurena kunniana, kun asunnon omistaja valitsee meidät kotinsa myyjäksi. Pidämme päätöstänne suurena luottamuksen osoituksena ja koemme velvollisuudeksemme hoitaa myyntityö niin hyvin ja ammattitaitoisesti kuin mahdollista. Samoin koemme suurta iloa siitä, kun ostaja löytää kauttamme unelmiensa kodin.

Kutsu meidät palvelukäynnille!

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi ja kerro kuinka voin olla avuksi. Olen sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.