Kategoriat ArtikkelitKirjoitettu

Millainen asuinalue on Oulunkylä?

Arviokäyntiä kalenterista varaava nainen

Oulunkylän viehätys

Oulunkylä on Helsingin pohjoisosassa sijaitseva idyllinen asuinalue, joka tunnetaan rauhallisesta tunnelmastaan ja viihtyisästä ympäristöstään. Alueen vetovoima perustuu sen monipuolisiin palveluihin, hyviin liikenneyhteyksiin ja viheralueiden läheisyyteen. Oulunkylä tarjoaa asukkailleen kaupunkielämän mukavuudet samalla, kun luonnonläheisyys tuo oman rauhallisen lisänsä arkeen.

Alueen asuntokanta on monipuolinen, tarjoten vaihtoehtoja niin perinteisten puutalojen ystäville kuin modernin kerrostaloasumisen arvostajille. Oulunkylän kulttuurihistoriallinen arvo näkyy sen rakennuskannassa ja katukuvassa, mikä tekee alueesta ainutlaatuisen.

Palvelut ja vapaa-ajanviettomahdollisuudet

Oulunkylässä palvelut ovat lähellä. Alueelta löytyvät niin päivittäistavarakaupat, koulut ja päiväkodit kuin terveyspalvelutkin. Vapaa-aikaansa asukkaat voivat viettää monipuolisesti: alueella on kirjasto sekä useita urheilukenttiä ja -halleja. Lisäksi Oulunkylän oma juna-asema ja hyvät bussiyhteydet tekevät liikkumisesta helppoa niin omalla alueella kuin kauemmaskin.

Luontoa arvostaville Oulunkylä tarjoaa upeita ulkoilumaastoja ja puistoja. Patikkareitit ja lenkkipolut houkuttelevat liikkumaan kaikkina vuodenaikoina, ja talvisin alueen hiihtoladut ovat suosittuja. Alueen viihtyisät kahvilat ja ravintolat tarjoavat mukavia kohtaamispaikkoja ja herkkuhetkiä arjen keskellä.

Perheiden suosiossa

Erityisesti lapsiperheet arvostavat Oulunkylän tarjoamaa turvallista ja viihtyisää ympäristöä. Alueen koulut ja päiväkodit ovat tunnettuja laadukkaasta toiminnastaan, ja lapsille on tarjolla monipuolisia harrastusmahdollisuuksia. Perheiden arkea helpottaa myös se, että kaikki tarvittavat palvelut ovat kävelyetäisyydellä.

Alueen leikkipuistot ja viheralueet tarjoavat mainiot puitteet ulkoiluun ja perheen yhteisiin hetkiin. Oulunkylä onkin tunnettu yhteisöllisestä hengestään, joka näkyy muun muassa aktiivisessa asukastoiminnassa ja tapahtumissa, jotka kokoavat yhteen eri-ikäisiä asukkaita.

Liikenneyhteydet ja saavutettavuus

Oulunkylän sijainti on ihanteellinen niin autoilijoille kuin julkisen liikenteen käyttäjillekin. Alueelta on sujuvat yhteydet Helsingin keskustaan sekä muualle pääkaupunkiseudulle. Junat kulkevat tiheään ja bussilinjat palvelevat alueen asukkaita kattavasti. Myös kevyen liikenteen väylät ovat hyvässä kunnossa, mikä tekee pyöräilystä ja kävelystä miellyttävää.

Autoilijoille Oulunkylä tarjoaa hyvät kulkuyhteydet pääväyliä pitkin, ja alueelta on helppo suunnata niin kaupungin keskustaan kuin sen ulkopuolellekin. Parkkipaikkoja löytyy niin asuinalueilta kuin palveluiden läheisyydestäkin.

Asuntojen kysyntä ja tarjonta

Oulunkylä on suosittu asuinalue, ja sen asuntomarkkinat ovat aktiiviset. Alueen asuntojen kysyntä on jatkuvaa, mikä kertoo sen vetovoimasta. Tarjolla on laaja valikoima erilaisia asumisvaihtoehtoja, jotka houkuttelevat niin nuoria ammattilaisia, perheitä kuin ikäihmisiäkin.

Me Huoneistokeskuksessa tunnemme Oulunkylän asuntomarkkinat läpikotaisin ja autamme mielellämme löytämään juuri sinulle sopivan kodin. Olitpa sitten myymässä, ostamassa tai vuokraamassa, asiantuntijamme ovat valmiina palvelemaan sinua ja varmistamaan, että asuntokaupat sujuvat suunnitelmiesi mukaan.

Ajankohtaista

Huoneistokeskuksen tuoreimmat asuntomarkkinakatsaukset ja tiedotteet

Lue lisää