Kategoriat ArtikkelitKirjoitettu

Millainen asuinalue on Hakunila?

Arviokäyntiä kalenterista varaava nainen

Viihtyisä Hakunila – Lähiö, jossa luonto kohtaa palvelut

Hakunila, tuo Vantaan itäisen osan helmi, tarjoaa asukkailleen monipuolisen yhdistelmän luonnonläheisyyttä ja kaupunkielämän mukavuuksia. Alueen vehreät puistot ja ulkoilureitit tarjoavat loistavat puitteet niin lenkkeilyyn, pyöräilyyn kuin talvisin hiihtoonkin. Hakunilan urheilupuisto ja Sotungin urheilualue ovat vain esimerkkejä alueen monista liikuntamahdollisuuksista.

Palveluiden osalta Hakunila ei jätä ketään kylmäksi. Alueelta löytyy kaikki tarvittava päivittäistavarakaupoista terveyspalveluihin ja kirjastoon. Koulut ja päiväkodit ovat lähellä, mikä tekee alueesta erinomaisen valinnan lapsiperheille. Hakunilan keskustan kehittäminen on myös ollut viime vuosina vireillä, mikä entisestään parantaa alueen palvelutarjontaa.

Asuntotarjonta Hakunilassa – Monipuolista ja kohtuuhintaista

Hakunilassa asuntotarjonta on monipuolista. Alueelta löytyy niin kerrostaloja, rivitaloja kuin omakotitalojakin, jotka sopivat eri elämäntilanteissa oleville asukkaille. Asuntojen hinnat ovat pääkaupunkiseudun mittakaavassa kohtuullisia, mikä tekee Hakunilasta houkuttelevan vaihtoehdon niin ensiasunnon ostajille kuin sijoittajillekin.

Me Huoneistokeskuksessa tunnemme Hakunilan asuntomarkkinat läpikotaisin ja autamme mielellämme löytämään juuri sinulle sopivan kodin. Olipa haussa sitten tilava perheasunto tai kompakti yksiö, meidän kauttamme löydät parhaat vaihtoehdot.

Liikenneyhteydet – Sujuvat yhteydet niin omalla autolla kuin julkisilla

Hakunila sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien varrella. Alueelta on helppo siirtyä niin Vantaan muihin osiin kuin Helsingin keskustaan ja muualle pääkaupunkiseudulle. Bussiyhteydet ovat kattavat, ja tulevaisuudessa alueen saavutettavuutta parantaa entisestään Raide-Jokerin valmistuminen.

Myös omalla autolla liikkuminen on vaivatonta, sillä Hakunilasta pääsee nopeasti Lahdenväylälle ja Kehä III:lle. Tämä tekee alueesta ihanteellisen niille, jotka arvostavat sujuvaa liikkumista pääkaupunkiseudun sisällä tai sen ulkopuolelle.

Luonto ja ulkoilumahdollisuudet – Vihreä keidas kaupungin kupeessa

Hakunilan suurin valtti on sen upea luonto. Alueen ympärillä levittäytyvät metsät ja viheralueet kutsuvat asukkaita nauttimaan rauhasta ja luonnon kauneudesta. Sipoonkorven kansallispuisto on vain kivenheiton päässä, tarjoten mahtavat puitteet retkeilyyn ja luonnossa liikkumiseen.

Talvisin alueen latuverkosto houkuttelee hiihtäjiä, ja kesäisin puolestaan patikointireitit ja pyörätiet täyttyvät ulkoilijoista. Hakunilan alueen ulkoilumahdollisuudet ovat vertaansa vailla ja tarjoavat asukkaille laadukkaan arjen vastapainon.

Kulttuuri ja vapaa-aika – Elämää ja energiaa Hakunilassa

Hakunilassa kulttuuri ja vapaa-aika eivät jää toiseksi. Alueella järjestetään vuoden ympäri erilaisia tapahtumia, jotka tuovat yhteisöllisyyttä ja elämänmakua asukkaiden arkeen. Hakunilan kirjasto on aktiivinen toimija kulttuuririntamalla, ja sen lisäksi alueelta löytyy nuorisotiloja ja muita kohtaamispaikkoja.

Urheilun ystäville Hakunila tarjoaa monipuoliset puitteet niin sisä- kuin ulkoliikuntaan. Jalkapallokentät, jäähalli ja uimahalli ovat vain osa alueen tarjoamista vapaa-ajanviettomahdollisuuksista. Hakunilan aktiivinen yhteisö pitää huolen siitä, että alueella on aina jotakin mielenkiintoista tekemistä.

Yhteisöllisyys ja turvallisuus – Hakunilan sydän

Hakunilan asukkaat arvostavat alueen yhteisöllisyyttä ja turvallista asuinympäristöä. Naapurit tuntevat toisensa ja alueella järjestetään säännöllisesti tapahtumia, jotka tuovat ihmisiä yhteen. Turvallisuuden tunne on korkealla, ja alueen asukkaat pitävät yhdessä huolta siitä, että Hakunila on miellyttävä paikka asua.

Me Huoneistokeskuksessa ymmärrämme, että kodin valinnassa yhteisöllisyys ja turvallisuus ovat tärkeitä tekijöitä. Olemme valmiita auttamaan sinua löytämään paikan, jossa voit tuntea olosi kotoisaksi ja turvalliseksi.

Loppusanat

Hakunila on alue, joka tarjoaa asukkailleen kaiken tarvittavan viihtyisään arkeen. Sen monipuoliset palvelut, luonnonläheisyys ja hyvät liikenneyhteydet tekevät siitä ihanteellisen paikan niin perheille, sinkuille kuin senioreillekin. Jos olet kiinnostunut muuttamaan Hakunilaan, me Huoneistokeskuksessa olemme valmiita auttamaan sinua löytämään kodin, joka vastaa juuri sinun tarpeitasi. Ota yhteyttä, niin tehdään unelmistasi totta!

Ajankohtaista

Huoneistokeskuksen tuoreimmat asuntomarkkinakatsaukset ja tiedotteet

Lue lisää