Mäntytie 15, Espoo (Nöykkiö, Eestinmalmi)

345 000 € 124 m² 5h + k
Myyntihinta 345 000 €
Asuinpinta-ala 124 m²
Huoneita 5
Tyyppi Omakotitalo
Kaupunki Espoo
Kaupunginosa Nöykkiö, Eestinmalmi

Rauhalliselta lapsiperheiden suosimalta omakotitaloalueelta upea koti koko perheelle. Tarjolla remonttiosaavalle tai -kiinnostuneelle mainio tilaisuus!

Talo ja piha ovat omassa suojaisassa rauhassaan. Valtavalla terassilla pääset nauttimaan niin arjesta kuin juhlasta isommankin seurueen kanssa. Nurmikkoa ei tarvitse liiaksi ajaa, mutta pinta-alaa riittää myös viherpeukaloille!

Astuessasi eteisen kautta sisään näet kuinka valo pääsee tulvimaan avaraan olohuoneeseen isoista ikkunoista. Kuvittele lähimpäsi kerääntyvän yhteen nauttimaan siellä kauniin muuratun avotakan tunnelmasta ja lämmöstä talven viileinä hetkinä. Keittiössä mahtuu kokkaamaan useampikin samaan aikaan ja siellä on tila arkiruokapöydälle. Talon laajennuksen yhteydessä saatiin lisää valoa ruokasaliin. Yläkerran neljä makuuhuonetta soveltuvat moneen tarpeeseen. Kellarikerroksessa on saunaosasto, erillinen wc, takkahuone ja autotalli. Säilytystilaa on riittämiin. Pihamaalla on iso kylmä autotalli.

Kauppakeskus Liila sijaitsee vain puolen kilometrin päässä. Suomen- ja ruotsinkieliset koulut ja päiväkodit kävelyetäisyydellä. Upeat, vehreät ulkoilumahdollisuudet ympärilläsi houkuttelevat nauttimaan raittiista ilmasta. Erinomaiset liikenneyhteydet eri suuntiin.

**** sovi yksityisesittely **** please call and book private showing ****

A cosy house, in green and safe Nöykkiö. This home has good layout for family living. It is best suited to someone who is willing and able to renovate. Beautiful spacious wooden terass. Upstairs: four bedrooms, living room, kitchen, dining room and two wc’s. Downstairs: Bathroom-sauna department, wc, garage and a space with fireplace that can be used e.g. as a hobby room. Good peaceful location. Schools, day-care centers, buses near. Fast connection to Kauppakeskus Liila, Iso omena and Lippulaiva shopping centers. Beautiful surroundings call for outdoor activities. Ask for more information and book your private showing.

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 20131173
Osoite Mäntytie 15, 02270 Espoo
Tyyppi Omakotitalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 5h + k
Huoneet 5
Asuintilojen pinta-ala 124 m²
Muiden tilojen pinta-ala 57 m²
Kokonaispinta-ala 181 m²
Lisätietoja pinta-alasta Espoon kaupungin rakennus- ja huoneistorekisterin mukaan huoneistoala 124 m2, kerrosala 136 m2 ja kokonaisala 136 m2. Kellarin pinta-ala on edellisen omistajan sisämitoin mittaamana 57 m2, josta autotallin ja pannuhuoneen osuus noin 37 m2 ja takkahuoneen, wc:n, kh:n ja saunan osuus noin 20 m2. Ilmoitettuja pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu, joten ne voivat poiketa olennaisestikin nykystandardien mukaan laskettavista pinta-aloista.
Asuinkerrosten määrä 2
Käyttöönottovuosi 1963
Vapautuminen Sopimuksen mukaan

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 345 000 €
Velaton hinta 345 000 €
Muut maksut Kiinteistöverovuosi 2022. Öljynkulutus on aiemman omistajan ilmoituksen mukaan ollut vuodesta riippuen karkeasti 2200 litraa vuodessa. Käyttösähkö kulutuksen mukaan, vesimaksut kulutuksen mukaan. Jätemaksu tyhjennysvälin ja tyhjennysastian koon mukaan.
Kiinteistövero 718,58 €

Asunnon lisätiedot

Sauna Oma sauna
Muuta kauppaan kuuluvaa Kaapistot, lämminvesivaraaja, parveke- / terassilasitus,
Tehdyt remontit Aiemman omistajan ilmoittamana: talossa on ollut kattopalo v. 1976, jonka yhteydessä huopakatto korjattiin ja palovauriot purettiin ja korjattiin. Osa ikkunoista uusittu 1985 talon laajennuksen yhteydessä. Talon etelänpuoleiseen takakulmaan on asennettu salaojat. Savupiipun pellitys on uusittu 2008. Öljykattila ja -poltin sekä käyttövesivaraaja uusittu ja pumppukaivo asennettu talon takakulmaan 2010. Terassin laajennus 2012. Rännit ja syksytorvet uusittu 2014. Kattotikkaat ja katon kulkutasot uusittu 2016. Laajennusosan katto maalattu, autotallin edustalle asennettu automaattipumppu, joka ohjautuu vesiputkea (putkessa sähkö jottei jäädy) pitkin salaojakaivoon ja asbesti poistettu asianmukaisesti alakerran takka/baarihuoneesta 2017. Nuohous suoritettu keväällä 2018.
Asunnon kunto Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta Kiinteistöä on remontoitu vuosien mittaan. Tällä hetkellä yläkerran kylpyhuoneen remontti on kesken. Alakerta kaipaa remonttia ja muiltakin osin asunto kaipaa pintojen päivitystä.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus öljy, muu, vesikiertoinen patterilämmitys, Ei ole käytetty viimeisen parin vuoden aikana. Ei tietoa kunnosta, eikä tarkastettu.
Ilmanvaihtojärjestelmän kuvaus Painovoimainen
Tulisija Muu, 3
Vesihuollon kuvaus Kunnan
Viemäri Kunnan
Sähköliittymä siirtyy Kyllä
Siirtyvät liittymät Vesi- ja viemäriliittymät

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Puu, tiili
Keittiön kuvaus Jääkaappi/pakastin, liesituuletin, astianpesukone, kaasuliesi, työtasot kivi, lattia muovi, seinät maali / kaakeli.
WC-tilojen kuvaus Bidee-suihku, lattia kivi, seinät kaakeli.
Saunan kuvaus Sähkökiuas, lattia lauta, seinät puu.
Kodinhoitohuoneen kuvaus Pesukoneliitäntä, lattia betoni, seinät kivi.
Olohuoneen kuvaus Lattia parketti, seinät maali.
Makuuhuoneen kuvaus Lukumäärä: 4, Lattia parketti, seinät maali.
Säilytystilojen kuvaus Kaapistot, Alakerran lämpimässä autotallissa paljon säilytystilaa. Erillisessä kylmässä autotallissa lisää säilytystilaa.
Kattotyyppi Auma
Katon kuvaus Profiilipelti

Asunnon tontti

Tontin omistus Oma
Kiinteistötunnus 49-30-23-12
Tontin tyyppi Rinnetontti
Tontin pinta-ala 898 m²
Tie perille On
Lisätietoja tontista Kauppaan sisältyy 50/756 määräosa kiinteistöstä 49-30-23-11 ja 74/690 määräosa kiinteistöstä 49-30-23-17. Kaikki kolme aluetta yhteensä 898 m2 + 50 m2 + 74 m2 = 1022 m2.
Tehokkuusluku 0.2
Kaavoitustiedot Espoon kaupunki vaihde 09 816 21
Kaavoitustilanne Asemakaava
Muut rakennukset Autotallirakennus 36 m2 (1986).

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut Martinsilta (Liila), Kauppakeskus Merituuli, Iso Omena, Lippulaiva, Espoon keskus.
Koulut Martinkallion koulu, Eestinkallion koulu, Nöykkiönlaakson koulu, Finno skola (ruotsinkielinen).
Päiväkodit Eestinmalmin päiväkoti, Eestinmetsän päiväkoti, Finno daghem och förskola (ruotsinkielinen Finno skolan yhteydessä).
Liikenneyhteydet Bussi, metro.

Muut lisätiedot

Ranta Ei rantaa

Jussi Tamminen

Kiinteistönvälittäjä LKV, KTM Espoo, Kauniainen +358405757303
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​