Raputie 4, Ylivieska (Kivioja)

155 000 € 72,5 m² 3h + k + s + ph + parvi
Velaton hinta 155 000 €
Hoitovastike 320,80 €/kk
Asuinpinta-ala 72,5 m²
Huoneita 3
Kerros 1-2
Rakennusvuosi 1987
Tyyppi Rivitalo
Kaupunki Ylivieska
Kaupunginosa Kivioja

Kiviojalla nyt myynnissä upea remontoitu rivitalokoti, jossa lisätilana parvi. Asunnosta on kaunis esteetön jokinäkymä. Asunto on heti vapaa.
Kiviojan koulu on ihan kivenheiton päässä.

Tarjolla nyt laajasti remontoitu kolmio Kiviojan suositulla asuinalueella.
Takaterassilta, olohuoneesta sekä makuuhuoneesta erinomainen näkymä jokirantaan. Huippu sijainti aivan Kiviojan koulun vieressä.

Keittiössä on kaikki toiminnot lähellä toisiaan ja ruokailuryhmälle jää hyvin tilaa keittiön ja olohuoneen väliin. Alakerran makkari toimii hyvin myös työpisteenä tai erillisenä tv-huoneena. Parvelta löytyy tilaa kahdelle levitettävälle sohvalle tai erilliselle työpisteelle. Parvella säilytystilana vaatehuone.
Ilmalämpöpumpun sisäyksiköt olohuoneessa ja suuremmassa makuuhuoneessa. Valoisan olohuoneen huonekorkeus on yli 4,6 metriä.

Takapihan puolelle jää mukavasti oleskelutilaa suurelle 30m2 terassille, josta löytyy myös katettua tilaa. Terassin lattia on helppohoitoista ja laadukasta komposiittia.
Taloyhtiön piha-alueet on asfaltoitu/laatoitettu. Huoneistolle kuuluu autokatospaikka ja ulkovarasto.

Lämmitysmuoto on kaukolämpö. Asunnossa on valokuituliittymä.

Taloyhtiössä on tehty suurimmat remontit. Viimeisimpänä on uusittu, ikkunat, ovet ja maalattu julkisivut ja pinnoitettu vesikatto.

Ole yhteydessä lisätiedoista ja varaa oma esittelyaikasi.

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 21648932
Osoite Raputie 4, 84100 Ylivieska
Tyyppi Rivitalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 3h + k + s + ph + parvi
Huoneet 3
Asuintilojen pinta-ala 72,5 m²
Kokonaispinta-ala 88 m²
Lisätietoja pinta-alasta Isännöitsijäntodistuksen mukainen, Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu. Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisten mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Huoneiston todellinen asuinpinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi. Asuinpinta-alaan laskematonta tilaa on vaatehuone 2,6m2, parven takaosa n.3m2
Kerros 1-2/2
Rakennusvuosi 1987
Käyttöönottovuosi 1987
Vapautuminen Heti

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 155 000 €
Velaton hinta 155 000 €
Neliöhinta 2 137,93 €/m²
Hoitovastike 320,80 €/kk
Yhtiövastike yhteensä 320,80 €/kk
Muut maksut Varainsiirtovero 1,5%, sähkö, vakuutukset, vesi 15€/kk/hlö ennakkomaksuna. Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Asunnon lisätiedot

Sauna Oma sauna
Parveke Ei
Muuta kauppaan kuuluvaa (Kauppaan ei kuulu: poreamme ostettavissa erikseen)
Asunnon kunto Hyvä
Lisätietoja kunnosta Takaterassi rakennettu 2021 Pesuhuone, erillinen wc ja sauna uusittu kokonaan. Olohuoneen pintamateriaalit uusittu. Makuuhuoneiden pintamateriaalit uusittu. Keittiön tasot ja induktioliesi uusittu. Astianpesukone uusittu. Keittiön ovet uusittu.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Kaukolämpö

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Puu, tiili, betoni
Keittiön kuvaus Jääkaappi, pakastin, liesi (induktio), työtasot (laminaatti), seinät (osalaatoitus), lattiat (laminaatti), Musta komposiittiallas, jääkaappi, pakastinkaappi, induktioliesi, liesituuletin, kaapistot, astianpesukone, kiinteät led-valaisimet. Saarekkeessa kymmenen vetolaatikkoa., astianpesukone, liesituuletin / hormi
Kylpyhuoneen kuvaus Lattialämmitys, suihku, kylpyhuonekaapisto, seinät (kaakeli), lattiat (laatta)
WC-tilojen kuvaus Lattialämmitys, bidee-suihku, seinät (kaakeli), lattiat (laatta)
Saunan kuvaus Sähkökiuas, Saunassa radiaatta paneeli, sähkökiuas. Selkänojassa led-valaistus sekä led-valaistu saunakiulu
Olohuoneen kuvaus Seinät (maalattu), lattiat (laminaatti), Olohuoneessa 4,6metriä huonekorkeus, kiinteät tunnelmaa luovat led-valaisimet. Isot ikkunat joelle.
Makuuhuoneen kuvaus Lukumäärä: 2, seinät (tapetti), lattiat (parketti), Makuuhuoneissa parkettilattiat, seinissä tapetti, kaapistoissa liukuovelliset peiliovet. Suuremmassa makuuhuoneessa Isot ikkunat joelle.
Muut huoneet ja tilat Eteinen, Tuulikaappi, Terassi, Patio
Lattiamateriaalien kuvaus Asuintilat laminaatti, makuuhuoneet parketti, pesutilat, wc ja eteisen tuulikaappi laatta
Kattomateriaalin kuvaus Puupaneeli
Kattotyyppi Harja
Katon kuvaus Tiili

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Ylivieskan Rapuranta
Isännöitsijän yhteystiedot MHT lsännöinti Oy
Huolto Asukkaat
Hissi Ei
Taloyhtiöön kuuluu Yhtiöjärjestyksen mukaan: yhtiöllä varastot ja lämpö- ja sähköpääkeskus, yhteiseltä pa n. 40 m2. Koneellinen ilmanvaihto. Pihatiet asfaltoitu/laatoitettu. Pihalla nurmikko ja yhtiössä on runsaasti istutuksia.
Taloyhtiön autopaikat Autokatoksia: 6, Autokatospaikat sähköpistokkeella 6 kpl Ulkoautopaikat 3 kpl
Tehdyt remontit 2022: katon pesu ja pinnoitus sekä sokkelin ja talon ulkopuolen maalaus osakastyönä. Autokatoksen korjaus/maalaus sekä valokatteiden uusiminen 2021: ikkunoiden ja ulko-ovien uusiminen osakastyönä 2019: lämmitysjärjestelmän impulssihuuhtelu 2018: terassiovien uusiminen, urakoitsija JK-Remontti A 2 ja A 4 pesuhuoneiden putket 2015: hstot 2 ja 4 pesuhuoneiden lattialämmityksen putkien uusiminen 2008: terassien valokatteet uusittu 2007: huoneistojen 3, 5 ja 6 pesuhuoneiden lattialämmitysputket on uusittu ja samalla lattiat vesieristetty vuonna
Tulevat remontit Selvitys korjaustarpeesta vuosille 2023 – 2028: Lämmitysjärjestelmä lämmönvaihtimen uusiminen sekä Ikkunat ja ulko-ovet osakkaat uusineet ikkunoita omakustanteisesti. Päätetty vaihtaa lämmönvaihdin 2024. Katetaan 4-5 ylimääräisellä hoitovastikkeella.
Tontin pinta-ala 2219 m²
Tontin omistus Oma
Kaavoitustiedot Ylivieskan kaupunki, 08 42 941
Kaavoitustilanne Asemakaava

Marita Ylen-Julin

Kiinteistönvälittäjä, LKV Nivala, Ylivieska +358451950727
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​