Miika Muroma

Myyntijohtaja, LKV

Kielitaito

Suomi, Englanti

Seuraa somessa

Olen vahvasti motivoitunut ja innostunut johtaja, joka uskoo, että tiimin menestys perustuu juuri näihin tekijöihin. Olen vakuuttunut siitä, että motivoitunut ja innostunut tiimi saavuttaa parempia tuloksia ja kehittää innovatiivisia ratkaisuja. Johtajana tehtäväni on ylläpitää tätä motivaatiota tarjoamalla tukea ja luomalla inspiroivia näkymiä tiimin jäsenten henkilökohtaisiin ja ammatillisiin tavoitteisiin.

Tuloksellisuus on minulle ensisijaisen tärkeää. Asetan selkeät tavoitteet ja varmistan, että tiimilläni on tarvittavat resurssit niiden saavuttamiseksi. Jatkuva arviointi ja kyky sopeutua muutoksiin ovat minulle tuttuja käytäntöjä, jotka ovat avainasemassa menestyksellemme.

Olen myös vahva ongelmanratkaisija. Tunnistan haasteet, analysoin ne perusteellisesti ja tarjoan luovia ja kestäviä ratkaisuja. Uskallan ottaa riskejä ja tuen samalla tiimiä haasteiden voittamisessa ja niistä oppimisessa.

Ymmärrän lisäki, että johtajuus on tiimityötä. Olen osa tiimiäni, en vain sen johtaja. Tuen, kannustan ja kuuntelen tiimini jäseniä, sillä uskon vahvasti, että vain yhdessä voimme menestyä.

Huoneistokeskus – yhdessä kohti parempaa huomista!

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi ja kerro kuinka voin olla avuksi. Olen sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.