Raine Lamberg

Myyntipäällikkö, LKV, LVV, KED

Seuraa somessa

Ammattitaitoinen ja ahkera välittäjä, joka on palvellut jo satoja asiakkaita suurella ammattitaidolla. Intohimo asuntomarkkinoita kohtaan ja jatkuva hintatason analysointi ovat antaneet minulle osaamisen ammattimaiseen hinnoitteluun, jolla asiakkaat ovat onnistuneet asunnonvaihdossa parhaalla mahdollisella tavalla, markkinatilanteesta riippumatta.

Suurimpina henkilökohtaisina tavoitteina omalla panoksella ja työnteolla nostaa ammattikunnan ylpeyttä ja arvostusta hoitamalla jokainen asiakkuus niin hyvin, että palaamme yhteistyön merkeissä aina, kun asunnonvaihdolle on tarvetta. Ja niin moni asiakas on tähänkin asti tehnyt.

Olen aloittanut välittäjäurani vuonna 2004 SKV Kiinteistönvälitys Oy:ssä, jossa ehdin olla useita kertoja yrityksen 10 parhaan välittäjän joukossa ja jopa koko valtakunnan huippumyyjä. Vuoden 2020 kesällä siirryin sisarbrändien yhdistyessä Huoneistokeskus Oy:lle, jossa töitä on tehty vanhaan malliin ja sen mukaisia tuloksia saatu aikaiseksi. Taustallani on rahoitusalan osaamista ja kokemusta taloyhtiöiden hallitustyöskentelystä, mistä molemmista on ollut paljon hyötyä asiakkaille.

Olen palvellut asiakkaita aina ensiasunnonostajista isompia omaisuuseriä myyviin institutionaalisiin asiakkaisiin. Jokainen asiakkuus pitää hoitaa yhtä huolellisesti, onhan kyse kuitenkin suurimmasta omaisuuserästä, jota meillä kaikilla on.

Ota yhteyttä, niin aloitetaan yhteistyö!
raine.lamberg@huoneistokeskus.fi
040 504 3949

Myytäviä kohteita

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi ja kerro kuinka voin olla avuksi. Olen sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.