Kategoriat ArtikkelitKirjoitettu

Millainen asuinalue on Kivimaa?

Ilmakuva Lahden satamaan Vesijärvellä.
Ilmakuva Lahden satamaan Vesijärvellä.

Kivimaan sijainti ja yleisilme

Kivimaa on alue, joka tarjoaa asukkailleen rauhallisen ja viihtyisän ympäristön. Sijaintinsa puolesta Kivimaa on ihanteellinen paikka niille, jotka arvostavat luonnonläheisyyttä ja hyviä kulkuyhteyksiä. Alueen vehreät puistot ja lenkkipolut tarjoavat mainiot puitteet ulkoiluun ja vapaa-ajan viettoon.

Me Huoneistokeskuksessa tunnemme Kivimaan kuin omat taskumme. Olemme auttaneet lukuisia asiakkaita löytämään unelmiensa kodin juuri tästä idyllisestä asuinalueesta. Kivimaan rauhallisuus ja turvallisuus ovat asioita, joita asukkaat arvostavat ja jotka tekevät alueesta erityisen houkuttelevan.

Palvelut Kivimaalla

Kivimaan alue tarjoaa asukkailleen kaikki peruspalvelut lähietäisyydellä. Alueelta löytyvät niin päiväkodit, koulut kuin lähikaupatkin, jotka tekevät arjesta sujuvaa. Lisäksi terveyspalvelut ja kirjasto ovat helposti saavutettavissa, mikä lisää asuinalueen viihtyisyyttä.

Me Huoneistokeskuksessa olemme sitoutuneita tarjoamaan asukkaille parhaat mahdolliset palvelut. Kivimaan kattavat palvelut ovat yksi syy, miksi alue on niin suosittu eri-ikäisten asukkaiden keskuudessa. Alueen palvelutarjonta on suunniteltu tukemaan asukkaiden monipuolista elämäntapaa.

Lapsiperheiden Kivimaa

Lapsiperheille Kivimaa on kuin tehty. Alueen turvalliset leikkipuistot, laadukkaat päiväkodit ja koulu luovat puitteet huolettomaan lapsuuteen. Perheen pienimmille on tarjolla monipuolisia harrastusmahdollisuuksia, ja vanhemmillekin löytyy omia aktiviteetteja ja vertaistukea.

Me Huoneistokeskuksessa ymmärrämme, että lapsiperheiden tarpeet ovat erityisiä, kun puhutaan kodin valinnasta. Kivimaan alueen lapsiystävällisyys ja yhteisöllisyys ovat tekijöitä, jotka tekevät siitä erinomaisen valinnan perheen uudeksi kodiksi.

Seniorien Kivimaa

Seniorit löytävät Kivimaasta rauhallisen ja esteettömän ympäristön, jossa arki sujuu vaivattomasti. Alueen palvelut ja virkistysmahdollisuudet on suunniteltu tukemaan ikääntyvien itsenäistä elämää. Kivimaalla on myös tarjolla senioriasuntoja, jotka on suunniteltu erityisesti ikääntyneiden tarpeisiin.

Me Huoneistokeskuksessa arvostamme seniorien toiveita ja tarpeita. Kivimaan alueen rauhallisuus ja helppokulkuisuus ovat ominaisuuksia, jotka tekevät siitä ihanteellisen paikan viettää kultaista eläkeikää.

Virkistys ja vapaa-aika Kivimaalla

Kivimaan alueella asukkaat voivat nauttia monipuolisista virkistys- ja vapaa-ajan mahdollisuuksista. Alueen lähimetsät ja -polut kutsuvat lenkkeilemään ja harrastamaan luonnossa, ja talvisin lähialueiden hiihtoladut tarjoavat mainiot puitteet talviurheiluun.

Me Huoneistokeskuksessa tiedämme, että vapaa-ajan vietto ja harrastukset ovat tärkeä osa elämänlaatua. Kivimaan alueen tarjoamat virkistysmahdollisuudet ovat yksi syy, miksi monet asiakkaamme ovat valinneet juuri tämän alueen kodikseen.

Liikenneyhteydet ja saavutettavuus

Kivimaan alueelta on helppo liikkua niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuvälineilläkin. Hyvät bussiyhteydet ja lähellä sijaitsevat pääväylät takaavat, että pääset sujuvasti liikkumaan niin kaupungin keskustaan kuin muuallekin Suomeen.

Me Huoneistokeskuksessa arvostamme sujuvaa arkea, ja siksi olemme iloisia voidessamme tarjota asiakkaillemme asuntoja alueelta, joka on tunnettu hyvistä liikenneyhteyksistään. Kivimaan saavutettavuus on yksi monista syistä, miksi alue on niin suosittu.

Kivimaan tulevaisuuden näkymät

Kivimaa on alue, joka kehittyy jatkuvasti. Alueelle suunnitellaan uusia palveluita ja asuinalueita, jotka vastaavat asukkaiden kasvaviin tarpeisiin. Kivimaan tulevaisuus näyttää valoisalta, ja se houkuttelee uusia asukkaita monipuolisten mahdollisuuksiensa ansiosta.

Me Huoneistokeskuksessa seuraamme tiiviisti alueen kehitystä ja olemme mukana luomassa Kivimaasta entistäkin parempaa paikkaa asua. Tulevaisuuden Kivimaa on alue, jossa yhdistyvät modernit mukavuudet ja perinteinen asumisen viihtyvyys.

Ajankohtaista

Huoneistokeskuksen tuoreimmat asuntomarkkinakatsaukset ja tiedotteet

Lue lisää