Kategoriat ArtikkelitKirjoitettu

Millainen asuinalue on Keltinmäki?

Syksyinen näkymä Jyväskylän yliopistolta.
Näkymä Jyväskylän yliopistolta.

Keltinmäen profiili ja sijainti

Keltinmäki on viihtyisä ja rauhallinen asuinalue, joka sijaitsee keskeisellä paikalla, tarjoten asukkailleen monipuoliset palvelut ja hyvät kulkuyhteydet. Alueen vehreät puistot ja leikkipaikat tekevät siitä erityisen houkuttelevan lapsiperheille, kun taas kattavat päivittäispalvelut palvelevat kaikenikäisiä asukkaita.

Me Huoneistokeskuksessa tunnemme Keltinmäen kuin omat taskumme. Alueen sijainti lähellä kaupungin keskustaa ja hyvät liikenneyhteydet tekevät siitä ihanteellisen paikan niin työssäkäyville kuin vapaa-aikaansa nauttiville. Keltinmäki tarjoaa asukkailleen kaupunkielämän mukavuudet luonnonläheisessä ympäristössä.

Palvelut Keltinmäellä

Keltinmäen alueella on kattavat palvelut, jotka tekevät arjesta sujuvaa ja miellyttävää. Alueelta löytyvät niin päiväkodit, koulut kuin terveyspalvelutkin. Ostosmahdollisuudet ovat hyvät, sillä lähikaupat ja erikoisliikkeet palvelevat asukkaita päivittäin. Lisäksi alueella on kirjasto ja useita ravintoloita ja kahviloita.

Meidän kauttamme saat tietoa alueen palveluista ja niiden sijainnista, jotta voit tehdä perusteltuja päätöksiä asunnon hankinnassa. Keltinmäki on tunnettu myös aktiivisesta asukasyhdistyksestä, joka järjestää tapahtumia ja toimintaa kaikenikäisille, vahvistaen yhteisöllisyyttä ja viihtyvyyttä.

Asuminen Keltinmäellä

Keltinmäen asuntotarjonta on monipuolista, ja se kattaa niin kerrostaloasunnot kuin rivitalo- ja omakotitalovaihtoehdotkin. Alueen asunnot ovat pääosin hyväkuntoisia, ja niissä on huomioitu nykyaikaiset asumisen tarpeet. Me Huoneistokeskuksessa autamme sinua löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan kodin.

Alueen asuntojen hintataso on kohtuullinen, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon erityisesti ensiasunnon ostajille. Keltinmäki tarjoaa turvallisen ja viihtyisän ympäristön, jossa on helppo asettua aloilleen ja nauttia elämästä.

Keltinmäki lapsiperheiden silmin

Lapsiperheet arvostavat Keltinmäen turvallista ja viihtyisää ympäristöä. Alueen monet leikkipuistot, koulut ja päiväkodit ovat kävelymatkan päässä, mikä helpottaa perheen arkea. Luonto on lähellä, ja se tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet ulkoiluun ja lasten kanssa seikkailuun.

Me Huoneistokeskuksessa ymmärrämme lapsiperheiden tarpeet ja toiveet asumiselle. Keltinmäki onkin suunniteltu perheiden ehdoilla, ja se tarjoaa turvallisen ja kehittyvän ympäristön, jossa on helppo kasvattaa lapsia ja nauttia yhteisestä ajasta.

Seniorien Keltinmäki

Seniorit löytävät Keltinmäestä rauhallisen ja esteettömän asuinympäristön. Alueen palvelut ovat helposti saavutettavissa, ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet tukevat aktiivista elämäntapaa. Keltinmäki on suosittu senioreiden keskuudessa myös yhteisöllisyytensä ansiosta.

Me Huoneistokeskuksessa autamme senioreita löytämään sopivan asunnon, joka vastaa heidän tarpeitaan ja toiveitaan. Keltinmäen alue tarjoaa esteettömiä asuntoja ja palveluita, jotka mahdollistavat itsenäisen ja mukavan arjen vieton.

Keltinmäen tulevaisuuden näkymät

Keltinmäki on alueena jatkuvassa kehityksessä, ja tulevaisuudessa on luvassa monia parannuksia asukkaiden elämänlaadun edistämiseksi. Alueelle suunnitellaan uusia palveluita ja asuntoja, jotka vastaavat nykyaikaisen asumisen vaatimuksiin.

Me Huoneistokeskuksessa seuraamme tiiviisti alueen kehitystä ja tarjoamme asiakkaillemme ajantasaista tietoa Keltinmäen tulevaisuuden suunnitelmista. Investoimalla Keltinmäkeen sijoitat alueeseen, joka kasvaa ja kehittyy, tarjoten asukkailleen entistä parempia palveluita ja asumismukavuutta.

Ajankohtaista

Huoneistokeskuksen tuoreimmat asuntomarkkinakatsaukset ja tiedotteet

Lue lisää