Kiinteistönvälittäjä

Porvoo / Hae viimeistään 10.3.2024

Huoneistokeskus on enemmän kuin kiinteistönvälitystä!

Tiesitkö, että Huoneistokeskus on osa Rettaa ja teemme tiivistä yhteistyötä Retta Isännöinnin ja Retta Managementin kanssa? Me keskitymme Rettalla asiakkaidemme kokonaisvaltaiseen palveluun asumisen ja toimitilasektorin kiinteistöpalveluissa, ja tämä näkyy erilaisina mahdollisuuksina laajentaa omaa rooliasi kiinteistönvälityksen ammattilaisena. Retta tarjoaa työpaikan, jossa saat kehittyä, ottaa vastuuta ja muuttaa kiinteistötoimialan tulevaisuutta.

Huoneistokeskuksessa on jo iso joukko tekijöitä, mutta aina joukkoomme muutama hyvä välittäjä mahtuu! Siksi haemmekin Huoneistokeskus Porvoon toimipisteeseemme aktiivista ja idearikasta

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄÄ (LKV) tai ASUNTOMYYJÄÄ

Sinulla on aikaisempaa kokemusta tuloksellisesta myynti- tai asiakastyöstä ja olet aidosti innostunut asiakkaiden kohtaamisesta. Olemme iloisia, jos sinulta löytyy kokemusta kiinteistönvälitysalalta, mutta tarvittaessa myös koulutamme ja valmennamme alalle.

Palat halusta menestyä kiinteistönvälitysalalla, oppia uutta ja ylittää sinulle asetetut tavoitteet. Osaat käyttää digitaalisia kanavia ja somea luontevasti osana työtehtäviä sekä hyödyntää niitä sujuvasti työssäsi. Sosiaaliset taitosi ovat ensiluokkaiset ja loistat kun olet tekemisissä asiakkaan tai työkavereiden kanssa. Hyvä aluetuntemus ja verkostot auttavat sinua menestymään. LKV-tutkinto on toki eduksesi, mutta ei ehdoton edellytys – ratkaisevaa on positiivinen asenteesi.

Miksi kannattaa hakea juuri meille?

Meillä sinun ei tarvitse hankkia jokaista myyntikohdetta yksin. Retta-yhteistyön ansiosta meillä on paljon myytäviä kohteita. Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden päästä luomaan uraasi menestyvässä joukossamme. Huoneistokeskus on tunnettu tekijöidensä korkeasta ammattitaidosta ja kyvystä luoda hyviä asiakaskohtaamisia ja asiakaskokemuksia. Työssäsi sinua tukevat oman tiimisi lisäksi kattavat assistentti-, myynti- ja lakipalvelumme. Oman viihtymisesi meillä takaavat kannustava tulospalkkaus, ensiluokkaiset työvälineet sekä hyvät työsuhde-edut. Eikä urasi jää polkemaan paikoillaan, sillä isona konsernina pystymme tarjoamaan sinulle myös hyvät yhteistyö- ja urakehitysmahdollisuudet, tarvittaessa LKV-tutkintoon johtavan koulutuksen sekä kattavan valmennuksen urasi kaikkiin eri vaiheisiin.

Arvomme onnistumme yhdessä, uudistamme rohkeasti ja toimimme vastuullisesti ohjaavat jokapäiväistä toimintaamme. Teemme töitä tiiminä kokonaisuus huomioiden ja työkavereita arvostaen. Meillä on valmiiksi määritellyt myynninjohtamisenmallit, jotka auttavat sinua toimimaan toimintatapojemme mukaisesti. Ja ennen kaikkea meillä on loistava porukka, johon haluamme myös sinut mukaan!

Nyt on loistava mahdollisuus lähteä mukaan rakentamaan yhtä Rettaa ja olla osana Huoneistokeskuksen suurempaa tarinaa. Tule menestymään kanssamme!

Lisätietoja antaa operatiivinen johtaja Topi Salmi, p. 044 239 3982 tai sähköpostitse topi.salmi@huoneistokeskus.fi. Tavoitat Topin parhaiten 15.2. 14-16 ja 22.2. klo 14-16.

Tehtävä Paikkakunta Hae viimeistään
Rekrytointikoulutus: kiinteistönvälittäjäksi Huoneistokeskukseen 15.3.2024
Kiinteistönvälittäjä Helsinki 10.3.2024
Kiinteistönvälittäjä Vihti 10.3.2024
Kiinteistönvälittäjä Ylivieska 10.3.2024
Kiinteistönvälittäjä Helsinki 10.3.2024
Kiinteistönvälittäjä Äänekoski 10.3.2024
Kiinteistönvälittäjä Espoo 10.3.2024
Kiinteistönvälittäjä Lohja 10.3.2024
Avoin hakemus 9.3.2025