Reginankuja 3, Helsinki (Herttoniemenranta)

1 280€ / kk 44 m² 2 h + avok + kph + terassiparveke
Vuokra 1 280€ / kk
Vapautuminen 1.6.2024
Asuinpinta-ala 44 m²
Huoneita 2
Kerros 2
Rakennusvuosi 2020
Tyyppi Kerrostalo
Kaupunki Helsinki
Kaupunginosa Herttoniemenranta

Meren rannalla 1.6.2024 vapautuva ihastuttava uudenveroinen 2. kerroksen kaksio 2020 valmistuneessa talossa. Lasitetun parvekkeen jatkeena terassi, joka tuplaa ulkotilat tuoden ylellisen
kesäparatiisin nauttia auringosta, omista istutuksista, grillauksesta ja mahtavista näkymistä Laivalahden pienvenesataman ja Kruunusiltojen suuntaan.

Asunnon materiaalivalinnat ovat laadukkaat ja ylellisenä yksityiskohtana on viilentävä ilmalämpöpumppu, joka pitää lämpötilan haluamanasi kuumimpinakin kesäpäivinä. Tyylikäs avokeittiö ja olohuone on yhtenäistä tilaa ja makuuhuoneen yhteydessä on suuri vaatehuone.

Talo on rakennettu aivan niemenkärkeen, yhdelle Helsingin upeimmista rantatonteista. Kiinnostavan arkkitehtuurisen vivahteensa tuovat viherkatot. Yhtiöllä on monipuoliset ja laadukkaat
yhteistilat asukkaiden käyttöön.

Helsingin keskustaan on lyhyt matka ja alueen palvelut ovat valmiit. Aivan läheltä löydät kahviloita ja ravintoloita, ja vähän matkan päässä on kauppojen ja erikoisliikkeiden keskittymä. Veneelle on mahdollista hankkia paikka pienvenesatamasta ja merenrantoja pitkin kulkee upeat ulkoilureitit. Tuorinniemestä löytyy ihana hiekkaranta ja talviuintipaikka. Pakkastalvina merenjää on hiihtäjien ja retkiluistelijoiden suosiossa. Herttoniemenrannan liikuntapuistossa voi harrastaa lähes mitä vain kiipeilystä ja tenniksestä erilaisiin palloilulajeihin. Alueella on myös hyvä kuntosalitarjonta.

Lisätiedustelut ja esittelyvaraukset Soile Auvinen 050 383 8069, soile.auvinen@huoneistokeskus.fi.

Esittely

Pe 24.5.2024 klo 17.00 – 17.30

Esittelijä

Soile Auvinen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT Helsinki +358503838069

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 20173491
Osoite Reginankuja 3, 00810 Helsinki
Tyyppi Kerrostalo
Vuokratyyppi Vuokrattava huoneisto
Huoneistoselitelmä 2 h + avok + kph + terassiparveke
Huoneet 2
Asuintilojen pinta-ala 44 m²
Kokonaispinta-ala 44 m²
Lisätietoja pinta-alasta Yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerros 2/5
Rakennusvuosi 2020
Käyttöönottovuosi 2020
Vapautuminen 1.6.2024
Vuokrasopimus Toistaiseksi. Irtisanomiseen sovelletaan AHVL:n säädöksiä, kuitenkin siten, että vuokrasopimuksen ensimmäinen mahdollinen irtisanomisajan alkamispäivä on 12 kuukauden kuluttua vuokrasopimuksen alkamisesta
Erityisiä ehtoja Vuokralaisen tulee ottaa huoneistoon kohdistuva laaja kotivakuutus vastuuosineen ja pitää se voimassa koko vuokrasuhteen keston ajan. Vuokralainen toimittaa vakuutuskirjasta jäljennöksen vuokranantajalle. Huoneistossa ei ole lupa tupakoida, koska vuokranantaja haluaa säilyttää huoneiston myös erityisryhmille sopivana asuntona. Lemmikkieläimen pitämisestä on mahdollista neuvotella. Tällöin lisämaksu 50 euroa/ kk ja vuokralainen sitoutuu teettämään huoneistossa allergiasiivouksen vuokrasuhteen päättyessä. Vuokralainen sitoutuu noudattamaan taloyhtiön toiminta- ja järjestyssääntöjä. Vuokralainen ei saa ilman vuokranantajan kirjallista lupaa vuokrata huoneistoa edelleen. Asuinhuoneiston jälleenvuokrauksesta on tehtävä kirjallinen sopimus alkuperäisen vuokranantajan kanssa. Mikäli vuokralainen ilman vuokranantajan lupaa jälleenvuokraa huoneiston, on vuokranantajalla oikeus purkaa sopimus. Kun huoneisto on uudelleen vuokrattavana, on vuokralainen velvollinen sallimaan vuokranantajan esittelevän huoneistoa. Esittely on suoritettava siten, ettei siitä aiheudu vuokralaiselle suurempaa haittaa tai häiriötä kuin on välttämätön. Vuokrasopimuksen päättyessä vuokralaisen tulee luovuttaa vuokraamansa tilat vuokranantajan hallintaan siivottuina ja tyhjennettynä kaikista vuokralaisen tavaroista mukaan lukien säilytystilat. Jos vuokralainen laiminlyö tämän velvoitteensa, on vuokranantajalla oikeus tilata vuokratilojen loppusiivous joltain alan yritykseltä vuokralaisen kustannuksella. Mikäli vuokralainen ei palauta kaikkia saamiaan asunnon avaimia sekä teettämiään lisäavaimia, hän on velvollinen maksamaan sopimussakkona 500 euroa. Sopimusmääräysten lisäksi sovelletaan asuinhuoneiston vuokrauksesta annetun lain (481/95) säännöksiä muutoksineen.

Vuokra ja kustannukset

Vuokra (määrä) 1 280€ / kk
Vuokranmaksupäivä Vuokra erääntyy maksettavaksi viimeistään toisena päivänä kalenterikuukauden alusta lukien
Vakuus 2 560 €. 2 kuukauden vuokraa vastaava vakuus pankkitalletuksena vuokranantajan tilille
Muut maksut Vesimaksuennakko 20 euroa/ hlö/ kk, tasaus oman mittarin mukaan vähintään vuosittain/ vuokrasuhteen päättyessä. Pesutuvan, saunan ja kerhotilan käyttökorvaukset: o sauna 8 euroa/ 1. tunti + 4 euroa seuraava alkava tunti samassa varauksessa o sauna, vakiovuoro 25 euroa €/ kk, sis. viikoittaisen saunavuoron 1 h o pesutupa 4 euroa/ 2 tuntia o kuivaushuone 3 euroa/ 2 tuntia o kerhohuone 3 euroa/ tunti o kerhohuone 25 euroa/ 12 tuntia o kerhohuone 40 euroa/ 24 tuntia

Kohteen kuvaus

Lemmikit sallittu On
Tupakointi sallittu Ei

Asunnon lisätiedot

Sauna Taloyhtiössä sauna
Parveke Ei
Tietoliikenne Elisan taloyhtiölaajakaista, perusnopeus 10 M sisältyy vastikkeeseen, lisänopeudesta oma sopimus.
Asunnon kunto Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Kaukolämpö

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Tiili, betoni
Keittiön kuvaus Novart Petra -keittiöiden valkoiset kaapistot ja Siemensin integroidut kodinkoneet; jääkaappipakastin, kiertoilmauuni ja mikro, liesi ja Swegon Casa liesikupu, astianpesukone, musta kivitaso, musta Stalan komposiittiallas, valkoinen kalustevälilasi, led-kalustevälivalaisin.
Saunan kuvaus Sähkökiuas, Taloyhtiössä viihtyisä ja tilava saunaosasto oleskelutiloineen ja parvekkeineen merinäkymin saman rapun (A) 5. kerroksessa.
Seinämateriaalien kuvaus Maalattu
Lattiamateriaalien kuvaus Parketti
Kattomateriaalin kuvaus Maalattu
Kattotyyppi Tasakatto
Katon kuvaus Viherkatto

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi As. Oy Helsingin Reginanranta
Isännöitsijän yhteystiedot Helsingin Seudun Isännöitsijät Oy/ Jouni Pulkkinen 050 589 80 02, jouni.pulkkinen@hsi.fi
Huolto Huoltoyhtiö
Hissi Kyllä
Taloyhtiön autopaikat Autohallipaikkoja: 44, Autohallipaikoista 13 kpl sähkölatauspaikkoja. Ylimääräinen yhtiökokous päätti 1.6.2023 toteuttaa latausvalmiuden kaikille niille taloyhtiön autohallissa sijaitseville osakashallinnassa oleville autopaikoille, joiden osalta sähköajoneuvojen latausvalmiutta ei ole vielä toteutettu yhtiön perustamisvaiheessa perustajaosakkaan toimesta. Latausvalmius toteutetaan Aran tukiedellytysten mukaisesti siten, että autopaikoille rakennetaan valmius latauslaitteen asentamiselle joko heti tai myöhemmin riippuen siitä, haluaako osakkeenomistaja hankkia latauslaitteen hallitsemalleen paikalle jo latausvalmiuden toteuttamisen yhteydessä. Mikäli hankkeeseen kuuluvan autopaikan osakkeenomistaja ei halua ensi vaiheessa varustaa autopaikkaansa latauslaitteella, osallistuu hän kuitenkin latausinfran rakentamisesta aiheutuviin kustannuksiin.
Muuta taloyhtiöstä Urheiluvälinevarasto
Tehdyt remontit 2020-2023 vuosikorjausten tekeminen jatkui rakennuttajan toimesta. Vuosikorjausten jälkitarkastuksia tehtiin, ja ne jatkuvat edelleen. Yhtiön asiantuntijana tarkastusten tekemisessä on Suomen Talokeskus Oy. Erimielisyyksien takia taloyhtiö riitautti vuosikorjausasian Kuluttajariitalautakunnassa, jottei vakuutta ja puheoikeutta menetä.
Tulevat remontit Korjauksia, huoltoja ja muita kunnossapitotöitä tehdään huoltokirjan ja ilmenevän tarpeen mukaan. Ylimääräinen yhtiökokous 1.6.2023 valtuutti hallituksen toteuttaa sähköautojen latausinfran lisärakentaminen ja sen rahoitus.
Energialuokka B2018, On lain edellyttämä energiatodistus

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut Monipuoliset palvelut lähialueella Herttoniemenrannassa, Herttoniemessä, Kalasatamassa, Pasilassa ja Itäkeskuksessa. Suomen-, ruotsin- ja englanninkieliset koulut lähialueella Herttoniemenrannassa, Herttoniemessä, Kulosaaressa ja Viikissä. Useita päiväkoteja lähialueella.
Liikenneyhteydet HSL bussi ja metro

Soile Auvinen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT Helsinki +358503838069
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​