Nahkakuja 5 A 10 (e. B08), Tampere (Pyynikki)

494 000 € 76 m² 3H+KT+2P (yhtiöjärj. mukainen huoneisto B08)
Velaton hinta 494 000 €
Hoitovastike 344,28 €/kk
Asuinpinta-ala 76 m²
Huoneita 3
Kerros 2
Rakennusvuosi 2022
Tyyppi Kerrostalo
Kaupunki Tampere
Kaupunginosa Pyynikki

Tyylikäs toisen kerroksen huoneisto, jonka kaksi parveketta avautuvat etelän suuntaan. Kahdessa makuuhuoneessa runsaasti säilytystilaa, toisessa reilunkokoinen vaatehuone ja toisessa seinällinen kaappeja. Vaatehuoneesta suoraan käynti toiseen wc/kylpyhuoneeseen.
Keittiö ja olohuone ihanasti yhtenäistä isoa tilaa.

Pyynikin Patruunan sisaryhtiö Pyynikin Mestari sijaitsee omalla tontilla Tampereen keskustan läheisyydessä, Pyhäjärven ja Pyynikinharjun välissä, hiekkarantojen ja puistojen ympäröimänä. Vuoden 2018 alkupuolella käynnistyneen kehityshankkeen myötä Pyynikin Trikoolle on alkamassa uusi elämä. Asunnot, palvelut ja vapaa-ajantoiminnot muuttavat Pyynikin Trikoon alueen eloisaksi keskustaksi, jolle teollinen miljöö ja alueen erityinen henki antavat oman ainutlaatuisen luonteensa.
Teollisesta historiasta asunnoissa muistuttavat yli kolmen metrin huonekorkeus, suuret ruutuikkunat, tiiliseinät sekä näkyviin jätetyt pilarit ja palkit. Vastakohtana tälle asuntojen toiminnalliset ja tekniset ratkaisut ovat moderneja ottaen huomioon nykyajan mukavuusvaatimukset. Yksilöllisissä asunnoissa on asunnon sijainnista riippuen terassi, ranskalainen parveke, ulokeparveke tai kattoterassi, joka on kuin luotu kesäiltojen grillijuhliin. Keittiöissä ja kylpyhuoneissa on korkeatasoinen varustelu ja säilytystilojen riittävyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Päivittäistä mukavuutta lisää myös sisäyhteys asuntoihin alueen pysäköintihallista.
Kansainvälisesti arvostettu sisustusarkkitehtitoimisto dSign Vertti Kivi & Co on suunnitellut kolme sisustuskonseptia, joissa loft-tyyli korostuu tai se tuodaan esille hillityin ratkaisuin. Pyynikin Mestariin tulee 48 asuntoa, huoneistokoot 32,5-194,5 m2. Asiakkaiden toiveista ylimmän kerroksen asuntoihin myös yli 50 m2 kattoterasseja panoraamanäkymin järvelle tai harjulle.

Esittely

Ma 4.3.2024 klo 17.00 – 17.30

Esittelijä

Riitta Veija

Asuntomyyjä, rakennusinsinööri Tampere +358405757549

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 21298546
Osoite Nahkakuja 5 A 10 (e. B08), 33230 Tampere
Tyyppi Kerrostalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 3H+KT+2P (yhtiöjärj. mukainen huoneisto B08)
Huoneet 3
Asuintilojen pinta-ala 76 m²
Kokonaispinta-ala 76 m²
Lisätietoja pinta-alasta Yhtiöjärjestyksen mukainen
Kerros 2/4
Rakennusvuosi 2022
Käyttöönottovuosi 2022

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 204 958,88 €
Velkaosuus 289 041,12 €
Velaton hinta 494 000 €
Neliöhinta 6 500 €/m²
Hoitovastike 344,28 €/kk
Rahoitusvastike 1 001,69 €/kk
Yhtiövastike yhteensä 1 345,97 €/kk
Onko valinnaisen vuokratontin asuntokohtainen osuus lunastettu Ei
Muut maksut Vesimaksuennakko 22 €/hlö/kk, tasaus huoneistokohtaisen vesimittarin mukaan. Rahoitusvastike sisältää vain koron, lyhennykset alkavat 2 vuoden kuluttua valmistumisesta. Lyhennyksen kerääminen osakkailta 18 kk valmistumisesta. Tämän hetkisen korkotason mukaan rahoitusvastike sisältäen koron on 2,7294 e / osake, josta tämän asunnon osalta tulee 1001,69 e / kk.
Vesimaksu 22 €/kk

Asunnon lisätiedot

Sauna Oma sauna
Parveke On
Parvekkeen kuvaus Muu
Parvekkeen ilmansuunta Etelä
Muuta kauppaan kuuluvaa Rakennuksessa on uusi, keskitetty, lämmön talteenotolla varustettu ilmanvaihto. Ilmastointikonehuone sijaitsee vesikatolla. Keittiöiden liesikuvut on pääsääntöisesti kytketty asunnon ilmanvaihtoon. Saarekeliesien liesituulettimissa on aktiivihiilisuodattimet. Yhtiö on liitetty kaukolämpöverkkoon. Kaikissa asunnoissa on termostaatein (märkätiloissa käsisäätöpyörä) ohjattu vesikiertoinen lattialämmitys. Osa asuinhuoneista on lattialämmityksen lisäksi varustettu vesikiertoisella seinään asennettavalla lämmityspatterilla riittävän lämmitystehon varmistamiseksi. Lämmitysverkosto uusitaan koko rakennuksen osalta. Yleisissä tiloissa kuten porrashuoneessa ja irtaimistovarastoissa on vesikiertoiset lämmityspatterit. Kaikissa asunnoissa on tuloilman viilennys, etelään ja länteen suuntautuvissa asunnoissa jäähdyttävät puhallinkonvektorit. Puhallinkonvektorit sijoitetaan huoneistojen alakattoihin ja niiden vaikutusalueena on pääasiallisesti olohuone ja makuuhuoneet. Yhtiö päättää viilennysmahdollisuuden ajankohdasta (esim. touko-syyskuu). Huonekohtaiset lämpötilat ovat märkätiloja lukuun ottamatta säädettävissä asunnon kosketusnäytöllisestä säätimestä. Asunnot on varustettu asuntokohtaisella sähkökeskuksella, jossa on erillinen IT-osa. IT-osassa on tila asunnon sisäisen verkon kytkimelle ja ristikytkennöille. Kaikki asunnon valaistukset ja pistorasiat on suojattu vikavirtasuojakytkimillä (henkilösuoja). Yhtiö liitetään kaapelitelevisioverkkoon ja huoneistot varustetaan antenniverkolla sekä nopean datayhteyden mahdollistavalla yleiskaapelointijärjestelmällä. Asunnoissa on kuvallinen ovipuhelinjärjestelmä.
Asunnon kunto Uusi
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Kaukolämpö

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Tiili, betoni
Keittiön kuvaus Yksiöissä ja kaksioissa jääkaappipakastin, muissa asunnoissa erill. täyskorkeat jääkaappi ja pakastin, kaapistot (valitun sisustuskonseptin mukaan), liesi (keraaminen induktioliesitaso), liesituuletin, astianpesukone (yksiöt ja kaksiot 45 cm leveänä, muissa asunnoissa 60 cm leveänä), mikroaaltouuni, erillinen kalusteuuni, kodinkoneet kalusteisiin integroidut tai rst-pintaiset. Keittiöiden kalusteväliin asennetaan sisustustyylin mukainen lasilevy tai laatoitus.
Säilytystilojen kuvaus Vaatehuone, irtaimistovarasto, kaapistot
Seinämateriaalien kuvaus Alkuperäiset tiili- ja betonipinnat käsitellään mahdollisimman kevyesti loft-henkisyys säilyttäen, kuitenkin siten, että asuntorakentamisen olosuhdevaatimukset täytetään. Pääsääntöisesti vanhojen ulkoseinien sisärappaukset poistetaan ja tiilipinta otetaan esille. Näkyviin jääville tiilipinnoille tehdään pölynsidontakäsittely.
Lattiamateriaalien kuvaus Asuinhuoneiden lattiamateriaali on 1-sauvainen tammiparketti, käsittely ja väri sisustusteeman mukaan. Jalkalistat ovat maalattua mdf-levyä, väri seinän mukaan. Asuntojen eteisissä, kylpyhuone-, kodinhoito- ja WC-tiloissa sekä löylyhuoneissa lattiat on laatoitettu, väritys sisustusteeman mukainen.
Kattomateriaalin kuvaus Vanhat teräsbetoniset palkki-laatta katot jätetään asuinhuoneissa näkyviin muistumana rakennuksen teollisesta historiasta, paikataan tarvittavilta osin ja maalataan. Eteisissä, vaatehuoneissa sekä kylpyhuone-, kodinhoito- ja WC-tiloissa on alaslasketut, teräsrankaiset, maalatut kipsilevyalakatot. Myös muissa tiloissa (lähinnä keittiöissä) on käytetty alakattoa tarvittaessa tekniikasta johtuen. Alakatoissa on huolto‐ ja tarkastusluukkuja talotekniikan edellyttämissä kohdissa.
Kattotyyppi Tasakatto
Katon kuvaus Bitumi

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Tampereen Pyynikin Mestari
Isännöitsijän yhteystiedot Tero Konenen Retta Isännöinti Oy Pyhäjärvenkatu 5 A 3.krs 33200 Tampere 010 228 1449 tero.kononen@retta.fi
Huolto Huoltoyhtiö
Hissi Kyllä
Taloyhtiöön kuuluu Lastenvaunuvarasto ja saunatila kuntoilutiloineen sijaitsee 2. kerroksessa
Taloyhtiön autopaikat Pysäköintihallissa on pysäköintioikeudet väh. 55 kp
Muuta taloyhtiöstä Sauna, urheiluvälinevarasto, Huoneistokohtaiset varastot
Tontin omistus Oma
Kaavoitustiedot Tampereen kaupunki p. 03 5656 4400
Kaavoitustilanne Asemakaava

Palvelut ja liikenneyhteydet

Liikenneyhteydet TKL

Anna-Liisa Kinnunen

Kiinteistönvälittäjä, LKV Tampere +358405199995
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​