Ohrasenojantie 88, Oulu (Oulunsuu, Pikkarala)

239 000 €
Velaton hinta 239 000 €
Tontin pinta-ala 1,4454 ha
Tyyppi Omakotitalotontti
Kaupunki Oulu
Kaupunginosa Oulunsuu, Pikkarala

Oulujokivarren läheisyydestä loistava rakennuspaikka.
Rantanäkymä Lapinsaareen ja Petäjäsaareen.
Alueella on voimassa Oulujokivarren osayleiskaava.
Osa kiinteistöstä (rannassa ja Vaalantien varressa) on kaavassa osoitettu maa- ja metsätalousalueiksi, merkinnöillä MA-1 ja MY.
”Keskiosassa” on yksi rakennuspaikka, merkinnällä asuinpientalojen alue (AP) eli
Alue on varattu pääasiassa asuinpientaloille. Alueelle saa sijoittaa myös pienimuotoista yritystoimintaa, josta ei aiheudu ympäristöön haittaa.
Rakennuspaikan minimikoko on 3500 m . Rakennuspaikalle saa rakentaa yhden enintään kaksikerroksisen asuinrakennuksen. Pääasunnon lisäksi päärakennukseen tai pihapiirin
muuhun rakennukseen saa rakentaa enintään 80 k-m :n sivuasunnon. Yhteensä asuntojen kerrosala saa olla enintään 300 k-m . Rakennusten yhteenlaskettu kerrosala saa olla
enintään 500 k-m .
Rakennusoikeus tulee sijoittaa tilan AP-alueeksi merkitylle osalle siten, että muodostuu yhtenäinen pihapiiri. Rakennusten etäisyys naapurin hallitsemasta maasta tai yksityisestä
tiestä tulee olla vähintään 8 metriä.

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Perustiedot

Kotiavain 21868809
Osoite Ohrasenojantie 88, 90660 Oulu
Tyyppi Omakotitalotontti
Vapautuminen Heti

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 239 000 €
Velaton hinta 239 000 €
Kiinteistövero 59 €

Tontti ja kaavoitus

Tontin omistus Oma
Kiinteistötunnus 564-405-4-60
Tontin tyyppi Tasamaatontti
Tontin pinta-ala 1,4454 ha
Tie perille Ei
Lisätietoja tontista Tilalla puustoa pieneen metsätalouskäyttöön. Rantanäkymä Lapinsaareen ja Petäjäsaareen. Kiinteistön ja vesirajan välissä on vesijättöä. Vesijättöalue ei kuulu kauppaan. Ostaja voi hakea vesijätön lunastusta Maanmittauslaitokselta. Lisätietoja www.maanmittauslaitos.fi. Oulun kaupungilla etuosto-oikeus, koska kiinteistön pinta-ala ylittää 5000 m².
Tontin nimi Pinja
Lisätietoja rakennusoikeudesta Oulujokivarren osayleiskaava AP asuinpientalojen alue MY maa- ja metsätalousalue. Rakennuspaikalle saa rakentaa yhden enintään kaksikerroksisen asuinrakennuksen. Pääasunnon lisäksi päärakennukseen tai pihapiiriin muuhun rakennukseen saa rakentaa enintään 80 k-m2:n sivuasunnon. Yhteensä asuntojen kerrosala saa olla enintään 300 k-m2. Rakennusten yhteenlaskettu kerrosala saa olla enintään 500 k-m2.
Kaavoitustilanne Osayleiskaava
Kaavoitustiedot Oulun kaupunki/kaavoitus Rakennusluvan hakemiseen liittyvissä asiaoissa ohjaa Rakennusvalvonta https://www.ouka.fi/rakennusvalvonta.

Muut lisätiedot

Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot Alueella on voimassa Oulujokivarren osayleiskaava. Osa kiinteistöstä (rannassa ja Vaalantien varressa) on kaavassa osoitettu maa- ja metsätalousalueiksi, merkinnöillä MA-1 ja MY. ”Keskiosassa” on yksi rakennuspaikka, merkinnällä asuinpientalojen alue (AP) eli Alue on varattu pääasiassa asuinpientaloille. Alueelle saa sijoittaa myös pienimuotoista yritystoimintaa, josta ei aiheudu ympäristöön haittaa. Rakennuspaikan minimikoko on 3500 m . Rakennuspaikalle saa rakentaa yhden enintään kaksikerroksisen asuinrakennuksen. Pääasunnon lisäksi päärakennukseen tai pihapiirin muuhun rakennukseen saa rakentaa enintään 80 k-m :n sivuasunnon. Yhteensä asuntojen kerrosala saa olla enintään 300 k-m . Rakennusten yhteenlaskettu kerrosala saa olla enintään 500 k-m . Rakennusoikeus tulee sijoittaa tilan AP-alueeksi merkitylle osalle siten, että muodostuu yhtenäinen pihapiiri. Rakennusten etäisyys naapurin hallitsemasta maasta tai yksityisestä tiestä tulee olla vähintään 8 metriä.
Ranta Ei rantaa
Rannan tyyppi Joki

Eija Tyybäkinoja

Ylempi kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV, kaupanvahvistaja Oulu, Pudasjärvi +358400941615
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​