Kirkantie 12, Vantaa (Keimolanmäki)

220 000 € 50 m²
Velaton hinta 220 000 €
Tontin pinta-ala 1,425 ha
Tyyppi Omakotitalotontti
Kaupunki Vantaa
Kaupunginosa Keimolanmäki

Hulppea noin 1,4ha tila Keimolanmäestä aivan Keimolan Kaiku urheiluseurantalon vierestä. Kiinteistöllä sijaitsee kolme purettavaksi tarkoitettua rakennusta, joiden rakennusvuodesta ei ole tarkkaa tietoa. Kiinteistön ihastuttava maalaismainen miljöö aivan Kivistön tuntumassa houkuttelee uusia asukkaitaan. Kiinteistön ympärillä on hienot urheilumahdollisuudet hiihtolatuineen ja Golf-kenttineen. Kiinteistöä vastapäätä on arvokas kallioperäkohde, sekä ulkoilu- ja virkistysmetsäalue, jossa pääpuulajikkeena on kuusi. Tämä alue tunnetaan myös mm. mehiläishaukan pesimäalueena. Tällä alueella pääset siis todella lähelle luontoa ja rauhaa, vaikka palvelut ovat lyhyen kävely- tai ajomatkan päässä.

Voisiko tämä olla SInun unelmiesi rakennuspaikka? Olethan yhteydessä, niin kerron lisää.

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Perustiedot

Kotiavain 21734465
Osoite Kirkantie 12, 01750
Tyyppi Omakotitalotontti
Vapautuminen Sopimuksen mukaan

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 220 000 €
Velaton hinta 220 000 €
Muut maksut Vesiosuuskunnan liittymän korotus täysliittymäksi maksaa osakkaalle noin 4000€ + omalla kiinteistöllä tapahtuvat kaivuu- ja liitostyöt, sekä muut mahdolliset kustannukset liittymään liittyen. Jälkiliittyjä – Valokuitu Oikeus liittyä valokuituverkkoon. Ei sisällä kaivuutöitä tai hitsauksia. 1,300€ kpl (alv. 0%) Myyjän ilmoittamat kustannukset vuodelta 2023: 1. Jätehuolto, eli roskat286€/v. 2. Sekajätteen tyhjennys/HSY Jätevesi, eli säiliön tyhjennys 270€/v.Tehtävä vähintään 1 kerran vuodessa (vaikka vain 1 asukas) 3. Kiinteistöveron määrä 899€/v 4. Vesimaksujen kustannus 124€/v 5. Sähköliittymän toteutunut maksu2368€/v
Kiinteistövero 899 €

Tontti ja kaavoitus

Tontin omistus Oma
Kiinteistötunnus 92-406-3-7
Tontin tyyppi Tasamaatontti
Tontin pinta-ala 1,425 ha
Tie perille On
Lisätietoja tontista Vantaan kaupungilla etuosto-oikeus.
Tontin nimi LÖFDALA
Kaavoitustilanne Yleiskaava
Rakennukset Saunarakennus, vaja. Vajan silmämääräinen pinta-ala arvio noin 30m2, pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu, eikä se perustu virallisiin asiakirjoihin. Vajan lattiapinta on betonia, ei lämmin tila. Saunarakennuksen silmämääräinen pinta-ala arvio noin 25m2, pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu, eikä se perustu virallisiin asiakirjoihin. Saunatilassa lämmitys. Rakennus muodostuu saunasta, sekä varastotilasta ja autotallista. Rakennusta ei ole lämpöeristetty.
Vesihuollon kuvaus Vesiosuuskunta
Viemäri Umpisäiliö
Sähköliittymä siirtyy Kyllä

Palvelut ja liikenneyhteydet

Päiväkodit Keimolanmäen päiväkoti 1,9km kävellen Kivistön Päiväkoti 2,5km
Liikenneyhteydet Bussipysäkki 1,3km Kivistön juna-asema 3,4km

Muut lisätiedot

Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot Alue kuuluu Herkät vesikohteet -alueen piiriin. Lisätietoja: Vantaan ympäristökeskus. Katso liitteet Herkät vesikohteet selostus1, vHerkät vesikohteet selostus2, Herkät vesikohteet karttaote Alueella pienvesikohde: Jelmusanoja, luontoarvoluokka III. Lisätietoja aineistosta ja siihen liittyvästä raportista: Sinikka Rantalainen, Vantaan kaupungin ympäristökeskus puh. 839 23107 Kiinteistöä vastapäätä kallioperän arvokas kohde. Lisätietoja välittäjältä. Kiinteistö maastoajokieltoaluetta. Lisätietoja välittäjältä. Kiinteistöä vastapäätä metsäsuunnitelma alue. Lisätietoja välittäjältä. Kaupunkihiljaiset ja potentiaaliset hiljaiset alueet. Lisätietoja välittäjältä. 23 § Osuuden siirto ja siirron saajan oikeus Osuus voidaan siirtää, mutta jäsenyyttä ei voida toiselle luovuttaa. Jos jäsen on siirtänyt osuutensa toiselle, on siirronsaaja, joka täyttää jäseneksi pääsemisen edellytykset, hyväksyttävä osuuskunnan jäseneksi. Siirronsaajan on haettava osuuskunnan jäsenyyttä kuuden kuukauden kuluessa siirrosta. Siirronsaajalla on oikeus lukea hyväkseen siirtäjän suorittama liittymismaksu samoin kuin osuusmaksunsa lyhennykseksi siirtäjän osuusmaksusta osuuskunnalle maksettu määrä. Siirronsaaja saa tällöin myös muut osuuskuntalakiin ja näihin sääntöihin perustuvat taloudelliset edut ja velvollisuudet, jotka siirtäjällä olisi ollut, jos hänen jäsenyytensä olisi jatkunut.
Pihan kuvaus Marjapensaita, nurmikentällä. Viljelysalue.
Ranta Ei rantaa

Marie Karukoski

Kiinteistönvälittäjä, LKV, sisustussuunnittelija Vantaa +358401217368
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​