Uno Savolankatu 7, Jyväskylä (Lutakko)

11 000 € Autopaikka
Velaton hinta 11 000 €
Hoitovastike 27 €/kk
Rakennusvuosi 2012
Tyyppi Autopaikka
Kaupunki Jyväskylä
Kaupunginosa Lutakko

Suositulla Lutakon alueella sijaitseva piha-autopaikka sähköpistokkeella!

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Kohteen perustiedot

Kotiavain 20804688
Osoite Uno Savolankatu 7, 40100 Jyväskylä
Tyyppi Autopaikka
Rakennusvuosi 2012
Vapautuminen Heti

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 11 000 €
Velaton hinta 11 000 €
Hoitovastike 27 €/kk
Yhtiövastike yhteensä 27 €/kk
Muut maksut Avainpantti: 20,00 €/kerta Yhtiökokous 3.4.2023 myönsi hallitukselle valtuuden päättää 1-5 kuukauden hoitovastikkeiden perimisestä tai perimättä jättämisestä yhtiön taloustilanteen mukaan sekä valtuuden päättää tarvittaessa rahoitusvastikkeiden muuttamisesta vastaamaan todellista lainanhoitoon liittyvää kulutasoa.

Kohteen lisätiedot

Käyttö- ja luovutusrajoitukset Lunastusoikeus koskee yhtiön B-, C- tai D-sarjan osakkeita (autohalli-, autokatos- tai piha-autopaikka), mikäli ne siirtyisivät muulle kuin yhtiön A-osakkeita omistavan asunto-osakeyhtiön osakkeenomistajalle. Jos yhtiön B-, C- tai D-osake siirtyy muulle kuin yhtiön A-osakkeita omistavan asunto-osakeyhtiön osakkeenomistajalle muutoin kuin edellä mainittujen asunto-osakeyhtiöiden osakkeiden luovutuksen yhteydessä, on osake jäljempänä määrätyin poikkeuksin lunastusoikeuden alainen. B-, C- ja D-osakkeiden lunastamiseen ovat oikeutettuja yhtiön A-osakkeita omistavien asunto-osakeyhtiöiden osakkeenomistajat. Lunastus ei koske saantoja, joissa luovuttajana on yhtiön perustajaosakas eikä saantoja, joissa B-, C- tai D-osakkeen ostaja on samassa yhteydessä ostanut asuinhuoneiston hallintaan oikeuttavat osakkeet A-osakkeita omistavasta asuntoyhtiöstä. Lunastus ei koske myöskään sulautumista tai yhtiön tai yhteisön purkautumiseen tai elinkeinoverolaissa tarkoitettuun liiketoiminnan siirtoon jakautumiseen perustuvaa saantoa. Lunastusmenettelyssä noudatetaan edellä olevan lisäksi kaikilta muilta osin asunto-osakeyhtiölain (1599/2009) säännöksiä.
Kohteen kunto Hyvä

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Jyväskylän Faneerin Parkki Oy
Pääasiallinen rakennusmateriaali Betoni
Energialuokka Kohteelle ei lain mukaan tarvita energiatodistusta.
Kaavoitustilanne Asemakaava
Kaavoitustiedot Jyväskylän kaupunki/asemakaavoitus, puh. 014 569 6000
Tehdyt remontit Autohalliin on asennettu valvontakamerat 7/2022.

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut K Supermarket Lutakko 350 metriä, K-Market Schaumanin Puistotie 450 metriä, Jyväskylän Paviljonki 160 metriä, Jyväskylän Satama 270 metriä, Matkakeskus 750 metriä, Mestarin Herkku Jyväskylä 1,2 kilometriä, Jyväskylän Keskusta 1,3 kilometriä.
Koulut Jyväskylän yliopisto 2 kilometriä, Jyväskylän Ammattikorkeakoulu 2 kilometriä, Gradia jyväskylä 2,5 kilometriä, Puistokoulu 1,4 kilometriä, Kuokkalan yhtenäiskoulu 1,8 kilometriä.
Päiväkodit Päiväkoti Norlandia Sateenkaari 550 metriä, Puistokadun Päiväkotikoulu 1,4 kilometriä. Päiväkoti Touhula Kulmakartano 1,7 kilometriä, Tapiolan päiväkoti 1,7 kilometriä.
Liikenneyhteydet Lähimmälle bussipysäkille on matkaa noin 100 metriä. Jyväskylän liikenteen linjat: 4, 18 ja 19 kulkevat säännöllisesti ympäri Jyväskylää.

Muut lisätiedot

Lisätietoa auton säilytyksestä Autohallipaikkoja: 133, Autokatoksia: 15, Sähköpistokepaikkoja: 23, Autohallissa on 17 kpl Alvan latausasemia, joista sähkö- tai hybridiauton haltija voi ladata sähköä. Latausasemista 15 kpl on hitaan latauksen (3,6 kW) asemia ja 2 kpl nopean latauksen (22 kW) asemia. Latausaseman käyttäjäksi tulee ensin rekisteröityä ja tämän jälkeen käyttäjä maksaa lataamastaan sähköstä suoraan palveluntarjoajalle (Alva). Lisätietoja palveluun rekisteröitymisestä saa parkkiyhtiön toimitusjohtajalta. HUOM! Tavallisesta lämpötolpasta lataaminen on ehdottomasti kielletty. Yksityinen pysäköinninvalvonta valvoo pysäköintiä sisäpiha-alueella (pelastustiet ja kulkuväylät) ja autohallissa sähkö- ja hybridiautojen latausasemapaikkojen osalta.

Peter Virkalahti

Myyntipäällikkö, LKV, LVV Jyväskylä +358405943167
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​