Tarjouskauppa

Ylistörmä 5, Espoo (Olari)

250 000 € 67 m² 2 mh + oh + k + rt + kh + erill. wc + vh + lasitettu parveke (yj:n mukaan 3h+k)
Velaton hinta 250 000 €
Hoitovastike 321,60 €/kk
Asuinpinta-ala 67 m²
Huoneita 3
Kerros 3
Rakennusvuosi 1970
Tyyppi Kerrostalo
Kaupunki Espoo
Kaupunginosa Olari

LINJASANEERATUSTA YHTIÖSTÄ
tarjolla vuonna 2022 – 2023 modernisti remontoitu koti Espoon Olarista, rauhalliselta alueelta, jossa luonnonläheisyys ja kaupunkielämän mukavuudet yhdistyvät saumattomasti. Tämä valoisa ja tilava kulmahuoneisto hissitalon 3. kerroksesta tarjoaa väljää asumista. Avokeittiö, olohuone ja makuuhuoneet heijastavat nykyaikaista tyylikkyyttä ja mukavuutta, jota harvoin löytää. Olohuone on avara ja kutsuva, minne isot ikkunat tuovat runsaasti luonnonvaloa. Makuuhuoneet ovat tilavia, tarjoten rauhallisen pakopaikan päivän touhuilta. Iso vaatehuone lisää reippaasti säilytystilaa. Lasitettu länsiparveke valoisan ilta-auringon suuntaan, kauniille pihalle leikkipaikoineen ja urheilukenttineen. Parvekkeelle pääsee kätevästi niin olohuoneesta kuin toisesta makuuhuoneestakin.

SIJAINTI JA PALVELUT
Loistavat kulkuyhteydet ja luonnonläheisyys, joka kutsuu nauttimaan sen rauhasta ja kauneudesta. Ulkoilijaa, lenkkeilijää ja koiranomistajaa hemmotellaan talon läheltä alkavilla, lähes loputtomilla ulkoilumaastoilla ja kuntopoluilla Espoon keskuspuistossa. Lisäksi läheltä löytyy myös koirapuisto.

Ostokset voit tehdä muun muassa monipuolisessa kauppakeskus Iso Omenassa tai Olarin ostoskeskuksessa, myös Prisma on lähellä. Alueella on useita päiväkoteja ja koulu turvallisen kävelymatkan päässä. Metroasemat löytyvät Niittykummusta ja Matinkylästä. Bussiyhteydet ovat hyvät Espoon sisällä eri suuntiin.

HUOMIO ! Asunnon yhteydessä myytävän Olarin Autotallit Oy:n autotallipaikan (numero 10, osakkeen numero 10) velaton myyntihinta on 12000 euroa. Autotallissa on kaukoavattava kippiovi ja sähköt, mutta ei vesipistettä eikä lämmitystä. Oma autotalli Olarissa on harvinaista herkkua.

Hyvin hoidettu yhtiö, jossa isot remontit on tehty.

Find your newly renovated home in Olari, Espoo, in a quiet area where closeness to nature and comforts of city life are combined seamlessly. This bright and spacious corner apartment on the 3rd floor in an elevator house, offers cozy living. In 2023, a modernly renovated apartment where open kitchen, living room and bedrooms reflect modern elegance and comfort, which is rarely found.

Living room is spacious and inviting, large windows bring in plenty of natural light. Bedrooms are also spacious, offering peaceful escape from the hustle and bustle of the day. Large wardrobe increases storage space.

LOCATION AND SERVICES
Excellent transport connections, not forgetting the closeness to nature, which invites you to enjoy it’s peace and beauty. Outdoor enthusiasts, joggers and dog owners are spoiled with choice of almost endless outdoor areas and fitness trails in Espoo’s central park, which is near the house.

You can do your shopping in the versatile shopping center Iso Omena, S-Market Olari or Prisma Olari. They are just a 10 minute walk away. Several kindergartens and schools in the neighbourhood, including English speaking kindergarten and Olari International School, all within safe walking distance. Metro stations can be found in Niittykumpu and Matinkylä. Bus connections are good also.

ATTENTION! The sale price of Olari Autotallit Oy’s garage share (number 10) sold in connection with the apartment is 12,000 euros. The garage has a remote opening tilting door and electricity, but no water point or heating. Own garage in Olari is a rare treat.

All the major renovations have been done.

Tarjoukset

Tarjouskauppakohde

Tarjouskaupassa tarjoukset tehdään lähtöhinnasta ylöspäin.

Lähtöhinta 250 000 €
Uusin voimassa oleva tarjous
Ei tarjouksia.

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnon perustiedot

Kotiavain 21842049
Osoite Ylistörmä 5, 02210 Espoo
Tyyppi Kerrostalo
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 2 mh + oh + k + rt + kh + erill. wc + vh + lasitettu parveke (yj:n mukaan 3h+k)
Huoneet 3
Asuintilojen pinta-ala 67 m²
Kokonaispinta-ala 67 m²
Lisätietoja pinta-alasta Yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerros 3/5
Rakennusvuosi 1970
Käyttöönottovuosi 1970
Vapautuminen Noin 2 kk / sopimuksen mukaan

Tarjouskaupassa tarjoukset tehdään lähtöhinnasta ylöspäin.

Huoneistokeskuksen tarjouskauppa on kauppatapa, jossa asunnolle asetetaan lähtöhinta, mutta lopullinen myyntihinta muodostuu tarjousten perusteella.

Tarjouskauppa

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta 250 000 €
Velaton hinta 250 000 €
Neliöhinta 3 731,34 €/m²
Hoitovastike 321,60 €/kk
Yhtiövastike yhteensä 321,60 €/kk
Muut maksut Vesimaksuennakko 20 e/kk/hlö (ennakko, tasaus kulutuksen mukaan). Laajakaistamaksu 1,30 e/kk. Kylmälaitevarastokomero 10 e/kk. Saunavuorot varataan One4All äpistä. Hinta 7 e/kerta. Saunavuoroja voi varata 3 kuukautta eteenpäin. Kerralla voi olla vain kaksi varausta. Lenkkisaunoista on luovuttu vähäisen käytön takia. Saunat käytössä keskiviikko – lauantai klo 16.00 – 22.00. Päätettiin valtuutuksesta hallitukselle kerätä enintään kahden kuukauden ylimääräinen hoito-vastike taloudellisen tilanteen niin edellyttäessä, siten että valtuutus on voimassa seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen saakka. Asunnon yhteydessä myytävän Olarin Autotallit Oy:n autotallipaikan (numero AT 10, osakkeen nro 10) velaton myyntihinta on 12.000 euroa. Autopaikkavastike 29 e/kk (vastikeperuste osakkeiden lukumäärä).
Vesimaksu 20 €/kk

Asunnon lisätiedot

Sauna Taloyhtiössä sauna
Parveke On
Parvekkeen kuvaus Lasitettu
Parvekkeen ilmansuunta Länsi
Tilojen kuvaus Eteinen; kaapisto, latia vinyyli, seinät maalattu. Ruokailutila; lattia vinyyli, seinät maalattu.
Tietoliikenne Yhtiössä on yhteinen laajakaista, joka käyttää Telia Ethernet / datapistoke tekniikkaa ja sen maksiminopeus on 50M.
Tehdyt remontit Huoneiston remontti 2022.
Asunnon kunto Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus Kaukolämpö
Käyttö- ja luovutusrajoitukset 5 § Vastikeperuste: Vastike jaetaan hoito- ja pääomavastikkeeseen. Pääomavastikkeella katetaan pitkävaikutteiset menot, jotka aiheutuvat kiinteistön ja rakennuksen hankinnasta, rakentamisesta, peruskorjauksesta ja uudistuksesta. Yhtiökokous määrää osakkeenomistajien hallitsemistaan huoneistoista yhtiölle suoritettavan vastikkeen suuruuden käyttäen perusteena edellä 4§:ssä mainittuja osakkeiden lukumääriä ja on vastike, mikäli 6 §:stä ei muuta johdu, määrättävä kultakin osakkeelta samansuuruiseksi. Korvaus lämpimän ja kylmän veden kulutuksesta peritään huoneistokohtaisen mittauksen perusteella. Veden hinnan päättää yhtiön hallitus. Laajakaistavastikkeella katetaan yhtiön toimesta yhteishankintana asennetusta laajakaistayhteydestä yhtiölle aiheutuvat käyttö- ja liittymiskustannukset. Laajakaistavastikkeen perusteena on niiden huoneistojen ja muiden tilojen lukumäärä, joihin laajakaistayhteys on yhtiön toimesta asennettu, ja vastike on määrättävä yhtä suureksi jokaiselta huoneistolta ja muulta tilalta. Vastikkeen maksuajan ja tavan määrää yhtiön hallitus, joka myös päättää yhtiön välittömään hallintaan jäävien tilojen vastikkeista. Erilliset käyttökorvaukset peritään saunan käytöstä, kylmälaitevaraston käytöstä ja autopaikoista. Käyttökorvausten suuruuden määrittää yhtiön hallitus.

Asunnon tilat ja materiaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali Tiili, betoni
Keittiön kuvaus Keittiöremontti 2023. Jääkaappi (Samsung), pakastekaappi (Samsung), pyrolyysi erillisuuni (Bosch), integroitu mikroaaltouuni (Bosch), astianpesukone (Siemens), pesuallas, kaapisto (Kvik), keittiön taso (puristelaminaatti). Saareke, jossa induktioliesi tuulettimella (Siemens), kaapit ja vetolaatikot kahteen suuntaan, taso puristelaminaatti. Lattia vinyyli, seinät maalattu.
WC-tilojen kuvaus Wc-istuin, bidee-suihku, pesuallas, peili, allaskaappi, lattia laatta, seinät maali. Wc uusittu laitteineen linjasaneerauksen yhteydessä 2021.
Olohuoneen kuvaus Seinät (maalattu), lattiat (vinyyli), Käynti parvekkeelle.
Makuuhuoneen kuvaus Lukumäärä: 2, seinät (maalattu), lattiat (vinyyli), Toisessa makuuhuoneessa on kaapisto ja vaatehuone. Toisesta on käynti parvekkeelle.
Säilytystilojen kuvaus Kellarikomero
Kattotyyppi Tasakatto
Katon kuvaus Kumibitumi

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi Asunto Oy Liinalax
Isännöitsijän yhteystiedot Braleva Kiinteistöpalvelut Oy, Heikkiläntie 7, 00210 Helsinki Puhelin: 09 801 3044 Isännöitsijänä Iiro Mähönen, iiro.mahonen@braleva.fi. Puhelin: 010 3276 401 Sähköposti: iiro.mahonen@braleva.fi
Huolto Huoltoyhtiö
Hissi Kyllä
Taloyhtiöön kuuluu Koneellinen poistoilmanvaihto, irtaimistovarasto. Osakkeenomistajien käyttöön varatut muut tilat ovat: ulkoiluvälinevarasto (1 kpl), sauna (1 kpl), väestönsuoja (1 kpl). Yhtiöjärjestyksen mukaan yhtiön välittömään hallintaan jää A-portaassa työhuone pinta-ala 51 m2 , B-portaassa työhuone pinta-ala 100 m2 , C- ja F-portaissa saunat pinta-alalta yhteensä 80 m2 ja urheiluvälinevarastot yhteensä 60 m2 . Yhtiö vuokraa myös työhuonetta T1 76 m2 ja työhuonetta T4 70m2.
Taloyhtiön autopaikat Piha-autopaikkoja: 60, Autopaikkoja on muutama vapaana Päivänkajontie 6 puolella, tilanne 19.1.2024. Toteutettuja autopaikkoja yhtiössä on 60 kpl, näistä osakkeellisia on 0 kpl. Autopaikkoihin kohdistuu 0 osaketta. Käytetyn rakennusoikeuden mukainen autopaikkavelvoite yhtiöllä on 82 autopaikkaa. Liinalaxin paikat (yhteensä 60 pistokepaikkaa) ovat Olarin Huolto Oy:n hallinnassa ja vuokraus tapahtuu heidän kauttaan. Autopaikat sijaitsevat kahdella alueella. Ylistörmä 2 paikoitusalueella on leveämpiä paikkoja 34 kpl ja Päivänkajontie 6 paikoitusalueella kapeampia paikkoja 26 kpl. Lämpötolppia ei voi käyttää auton lataamiseen. Sammalkalliontie 3:ssa ja Ylistörmä 2:ssa sijaitsevissa vapaasti käytettävissä paikoissa (nk. kylmiä paikkoja). Autopaikkarasitteiden neuvottelut ovat kesken. Asunto Oy Liinalax on hakemassa lievennettyä pysäköintinormia pysäköintikiinteistöille P14 ja P16. Normi merkitsee sitä, että Liinalaxin autopaikkojen määrä kasvaa. Autopaikkavaatimus kasvaa nykyisestä 71 autopaikasta 91 paikkaan, jotka osoitetaan alueille P14 ja P16. Kun lievempi normi on astunut voimaan, Asunto Oy Liinalax ja Olarin Huolto solmivat rasitesopimukset. Sopimusten rekisteröinnin jälkeen, autopaikat siirtyvät Liinalaxin hallintaan. Liinalax, Olarin Huolto ja Olarin Autotallit Oy solmivat lisäksi sopimuksen yhteistyön järjestämisestä alueilla P14 ja P16. Kiinteistöllä P14 on tällä hetkellä myös naapurikiinteistön omistavan Asunto Oy Matkalaxin paikkoja. Liinalax ja Matkalax sopivat tarvittavasta siirtymäajasta, minkä puitteissa paikat siirtyvät Liinalaxin hallintaan. Ylimääräisen yhtiökokouksen 27.10.2021 kokousaineisto ja päätökset asiaan liittyen.
Tehdyt remontit 2006 AB-, C- ja D- taloissa itä- ja länsijulkisivujen peruskorjaus parvekkeineen 2008 EF- talon itä-, länsi- ja pohjoisjulkisivujen peruskorjaus parvekkeineen ja C-talon eteläjulkisivun metallisten ulko-ovien uusiminen, 3 pariovea 2009 Pohjakerrosten itä- ja länsisivujen puuosien kunnostus ja EF- talon länsijulkisivun metallisten ulko- ovien uusiminen, 2 pariovea 2010 AB-, ja D- talojen eteläsivun betoniosien ja parvekkeiden saneeraus 2011 Kiinteistön automaatiojärjestelmän uusiminen 2012 C, E ja F –portaiden hissien modernisointi uudella hissitekniikalla 2013 AB-pohjoinen, EF-itäinen, D-etelä/pohjoinen ulko-ovien uusiminen, 7 ovea 2013 D-talon katon vuotokorjaus itäpuolen vahingon osalta 2013 AB-, ja D-portaiden hissien modernisointi uudella hissitekniikalla 2013 C-talon käyttöveden tuloputken vuotokorjaus katualueella (taloyhtiön vastuulla) 2013 A, C, D, E -talojen useita huomattavia vesivahinkojen korjauksia 2014 AB-, C- ja D-talojen pohjoisjulkisivujen peruskorjaus 2014 AB-, C, EF- ja D-talojen pohjoisjulkisivujen ikkunoiden uusiminen 2015 AB- ja D-talojen itä-, etelä- ja länsijulkisivujen ikkunoiden ja ovien sekä parvekkeiden puuosien uusiminen 2015 C-talon porrashuoneen maalaus 2016 C- ja EF-talojen itä-, etelä- ja länsisivujen ikkunoiden ja ovien sekä parvekkeiden puuosien uusiminen 2016 Olarinmäen aluelämpöverkon korvaaminen uudella suoralla kaukolämpöverkkoliittymällä ja lämmönjakokeskusten laitteistojen uusinta (3 liittymää ja lämmönjakokeskusta) 2019 Kaikkien talojen etelä- ja länsisivujen elementtisaumojen uusiminen 2019 E-portaan huippuimurin uusinta 2019 Kattojen huoltokorjaus 2020 Linjasaneeraus: Kokonaisvaltainen LVIS-saneeraus (viemärit, vesiputket, ilmanvaihtohormit, sähkökaapeloinnit huoneistoihin, telekaapelointi sekä huoneistojen kylpyhuoneet ja wc:t), huoneistokohtaisten vesimittareiden asennus, kylpyhuoneisiin sähkötoimiset lattialämmitykset, kiinteistöliittymien uusinta, pihaviemäröinnin uusinta / sukitus, porrashuoneiden seinien maalaus ja lattiapintojen uusiminen, yhteisten saunatilojen saneeraus, kellaritilojen saneeraus ja varastokomeroiden uusinta, kylmäkoneiden purku ja uusien komerotilojen rakentaminen kylmälaitteille. 2021 Parvekelasien huoltokorjaukset 2021 Molok-syväkeräysjärjestelmän asennus 2022 Molok-alueelle laatoituksen sulana pito 2022 Piha-alueen kunnostus (jatkuu 2023) 2022 Lukituksen uusiminen iLoQ S5 2022 Kahden huoneiston (A 2 ja E 98 ) parvekelasien uusiminen 2022 AB-talon alapohjan korjaus 2022 One4All näyttöjen asentaminen rappukäytäviin 2023 Huoneanturin päivitys, katon kuntoarvio (tutkimus), katon huoltokorjaukset, piha-alueen kunnostusselvitys, piha-alueen korjausten loppuun saattaminen
Tulevat remontit Hallituksen selvitys kunnossapitotarpeesta on esitetty yhtiökokouksessa 31.5.2023: 2024: Kattojen korjaussuunnittelu Kattotutkimusten ja urakkalaajuden mukainen korjaussuunnittelu. 2024: Pohjakerosten ulkopuolisten seinärappausten korjaukset 2024: Pysäköintialueiden kunnostus 2025: Elementtisaumojen uusiminen itä-ja länsisivulla 2026: Kaikkien rakennusten kattoremontti. Korjaussuunnitelman mukaan. 2027: Parvekelasien huoltokorjaukset
Energialuokka D2018, On lain edellyttämä energiatodistus, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 30.01.2033
Tontin pinta-ala 5856 m²
Tontin omistus Oma
Kaavoitustiedot Espoon kaupunki / kaavoitus puh. 09 816 21.
Kaavoitustilanne Asemakaava

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut Lähikaupat K-Supermarket/Suurpelto, S-market ja Prisma Kuitinmäestä. Olarissa ja Kuitinmäessä sijaitsee myös useita pieniä erikoisliikkeitä ja kahviloita. Iso Omenassa ja Niittykummun kauppakeskus Niityssä on kattava valikoima erikois- ja päivittäistavarakauppoja
Koulut Kävelymatkan päässä sijaitsevat koulut ovat Olarin koulu ja lukio, sekä Espoon Steinerkoulu. Olarin Päivänkehrän koulu ja Suurpellon Opinmäki (Espoo International School) sijaitsevat noin kilometrin päässä Vanbronniitystä. Ruotsinkielinen koulu ja lukio Mattlidens skola sijaitsee Matinkylässä. Iso Omenan viereen on valmistumassa uusi lukio.
Päiväkodit Alueella
Liikenneyhteydet Hyvät liikenneyhteydet julkisilla ja omalla autolla. Linja-autopysäkki n. 400m ja Matinkylän (Iso Omena) metroasema n. 2km. Linja-autoyhteydellä kulku Iso Omenan ja Niittykummun metroasemille sekä Leppävaaran rautatieasemalle/ Sellon kauppakeskukseen.

Muut lisätiedot

Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot Olarin Autotallit Oy:n ylimääräisen yhtiökokouksen 19.2.2024 päätöksiä: Ylimääräinen yhtiökokous pidettiin 19.02.2024. Yhtiökokouksen päätökset: Päätettiin peruttaa hallituksen valtuus nostaa enintään 70.000,00 euron laina kattourakkaan ja valvontaan. Päätettiin hyväksyä hallituksen edellä esitetyn suunnitelman latausinfran, latauslaitteiden ja eParking laskutuspalvelun hankkimisesta ja erillisten sähkömuutosten toteuttamisesta ja valtuuttaa hallituksen jatkamaan neuvotteluja ja solmimaan urakkasopimuksen valitsemansa urakoitsijan kanssa. Hankkeen kokonaiskustannus on yhteensä enintään 239.669,00 euroa. Tästä summasta ei ole vähennetty ARA latausinfra-avustusta ja mikäli yhtiölle myönnetään ARA-latausinfra-avustus, alenevat hankekustannukset avustuskelpoisten kustannusten osalta 35 %. Päätettiin, latausjärjestelmä laitteineen hankitaan kokonaisuudessaan Olarin Autotallit Oy:n omistukseen. Hankkeen rahoitus on suunniteltu toteutettavaksi ensisijaisesti lainarahoituksella, jonka kustannukset (lainan lyhennykset, korot ja muut kustannukset) peritään osakkailta kuukausittain maksettavana pääomavastikkeena. Päätettiin, että hankkeen kustannukset rahoitetaan remonttilimiitin ja pankkilainan yhdistelmällä ja että yhtiökokous valtuuttaa hallituksen ottamaan hankkeeseen lainaa enintään 280.000,00 euroa, sopimaan rahoituksen yksityiskohdista ja panttaamaan rahoituksen vakuudeksi tarvittavan määrän kiinteistöön kiinnitettyjä ja haettavia panttikirjoja. Päätettiin, että lainan maksamiseksi peritään pääomavastiketta ja että yhtiökokous valtuuttaa hallituksen päättämään pääomavastikkeen suuruudesta seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen asti. ARA-avustuksena saatavan määrän yhtiö hyvittää osakkaille maksettujen hankeosuuksien suhteessa. Päätettiin, että lainasummasta varataan 10.000,00 euroa kattojen korjauksiin.

Jussi Tamminen

Kiinteistönvälittäjä LKV, KTM Espoo, Kauniainen +358405757303
Lähettämällä yhteydenottopyynnön hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitellyllä tavalla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä välittäjään

Tilaa ilmainen arviokäynti​

Asunnonvaihto kannattaa aloittaa nykyisen asunnon hinnan arvioinnilla. Näin saat raamit uusille unelmillesi.​

Tilaa ilmainen arviokäynti​